Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Elly - fa-ti frumos o listutza si fara jena, pune-i intrebarile! Sunt convinsa ce se va amuza! Altfel, datorita modului lui necomunicativ, risti sa nu mai spui nimic, si o sa iesi la fel de...
Crede-ma, si eu aveam o multime de intrebari, si de felul meu am ceva tupeu (verbal) insa cand l-am vazut cat de expeditiv e, n-am mai reusit sa intreb nimic! Asa ca, ia-ti lista!!!!

Mada - de unde cumpar ova-mid? O iau la rand, din farmacie in farmacie? La sensiblu si heplnet... pauza (cel putin pe net)! Vreau sa cumpar ce e mai bun, si mai am cateva zile la dispozitie, asa ca...

felix - multumesc mult pt raspuns, o sa-l sun vinerea viitoare sa vedem ce-mi spune. Iar in ce priveste ziua de IA, o sa vad ce inventez eu pe la serviciu ca sa-mi iau liber! Doar ca al meu barbat nu stiu cat va reusi sa stea toata ziua langa mine! Am voie sa conduc?

anaconda - abia astept sa-mi dai vesti buneeeeeee! Oricum orice sfat e binevenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

feli o fi vremea frumoasa la tine in oras ca la noi tot nori sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Cosicel , ia-o la pas , si cauta clomifenul si la farmaciile mai mici . Este imposibil sa nu gasesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Cosicel- saru'mana pt sfat
O sa incep sa-mi fac lista.
Eu de fel sunt comunicativa- dar nu la prima vedere.
Sunt mai retinuta daca nu cunosc.

Dar trebuie sa ma inarmez cu tupeu.
Ideea este ca am si emotii- am un gol in stomac.
Pana saptamana viitoare sper sa nu uit.

Ma gandeam sa fac o schema scurta cu ce analize/interventii/ tratamente am facut - presupun ca ma intreaba- sau nu??

Insa nu cred ca are rabdare sa se uite pe dosarele mele cu analize- am 2 dosare.

In ceea ce priveste ora la care voi intra la el nu mai conteaza- deoarece nu stiu daca pot pleca mai devreme de la munca- de aceea am vrut sa ma programez la ora 17.30- eu termin programul pe la 16.30.

Asa ca voi astepta- sunt rabdatoare.

Mai am o nelamurire: sa sun inainte cu o zi sa-mi confirme programarea?
Mi s-a parut cam aeriana asistenta- nici macar nu m-a intrebat cum ma numesc- daca nu mi-a facut programare??

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Cosicel- ce vrei sa iei ova-mit sau clostilbegyt???

Daca vrei Clostilbegyt - te pot ajuta eu cu 1 ct.
Daca vrei ova-mit- mai am doar 5 pastilute

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Madutz, tare mult as vrea sa ne mai intalnim, asa cum ne era vorba, la Iosup, dar ... inca nu a venit timpul .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Magdutz..imi place titulatura da, vine el, vine, ai sa vezi

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Rocsy, las ca pana deseara trimit eu soarele si la capitala!

Madutz, bun butoiu de vin! E rosu, nu? Vreu si eu o dusca! Hac, Hac, Hac!!!

Cosi, cauta in reteaua Dona, eu de acolo mi-am luat! De inventat gasesti tu ceva bun sau poti sa le spui ca ai o problema personala...

Elly, eu nu m-am confirmat niciodata cu programarea. Daaaaa, Ramonica (asistenta lui Tutu) este aeriana, mai ales acu ca este si gravi.... Dar te vei obisnui tu cu stilul desi sper sa te rezolve repede sa pleci la sectia bortoaselor!

Magdi, mor de dragu optimismului tau! Ce bine-ti sta cu tilu!

Poop,

Felix

Va pupicesc

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Elly - nu se uita pe hartii, nici sa-l pici cu ceara! Asa ca pune mana si scrie intrebarile, incluzand pe scurt si un istoric a ceea ce-ai facut. Oricum, n-o sa fie f receptiv la investigatiile anterioare, pe mine m-a flituit de nu m-am vazut cand i-am spus de anume credem noi (al meu e medic, asa ca stiam ce vorbim), asa ca ne-a trimis la analize la dr Matei.
Si nu te speria! Pare nesuferit, insa raspunde la intrebari si tu chiar ai ce sa-i spui! Dar ia-ti analizele cu tine, ca poate o vrea sa se convinga.

Nu tb sa suni pt confirmare, n-a facut-o nimeni pana acum, sincera sa fiu, cred ca nici macar nu exista un registru/prog pe calculator pt programari.

Probabil c-o sa fie ceva de genul: "vino in a 10-a zi de cm sa incepem monitorizarile, si vedem atunci care e situatia!"

Multumesc pt pastilutze, o sa merg acum la niste farmacii si daca nu gasesc ova-mid, iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada23

Magdutz..imi place titulatura da, vine el, vine, ai sa vezi

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Observi cat sunt de hotarata, da ? E mai mult un imperativ ...

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput