Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele.

VA citesc de ff mult timp dar nu am indrasnit sa scriu pt ca nu sunt "tutunica" inca.

Insa am si eu cateva nelamuriri- dar sa va spun povestea mea:

- de 3 ani ma tot chinui sa am un bb si nu apare
- am fost la diversi dr dar nu am rezolvat nimik
- analize hormonale facutede 2 ori: progesteron fff mic 0.1 si estradiol -z14- de asemenea ff mic
- de 3 ani tratament cu duphaston/ utrogestan luna de luna (fara progesteron nu-mi vin cm)
- anul trecut m-am dus la cab.marinescu- dr.cocei si am facut:
*HSG (dec 2007)- trompee OK, uter septat fundic cu coarne alungite
*HISTEROSCOPIE operatorie (feb 2008)- la marinescu- mi-a taiat cornitele la uter si septul
- a urmat 4 luni monitorizare + stimulare clomifen = ZERO foliculi
- concluzia NU OVULEZ DELOC - ovare MPC
- de 2 luni fac trat cu siofor pt ovare mpc cu dr.corin neamtu

Insa nu mai vreau sa ma duc la dr.cocei si dr.neamtu asa ca :
saptamana trecuta m-am programat la dr.T pe data de 26.09.08- ora 17.30 in speranta ca voi rezolva aceasta problema cat mai repede.

Dar am citit de la voi ca el incepe cu stimulare cu clomifen- eu nu as vrea sa mai fac stimulare cu clomifen pt ca nu am avut niciun folicul.

Oare daca ii spun acest lucru (de fapt ii arat hartiutele cu monitorizari)- imi va da tot tratament cu clomifen?

Voi toate ati inceput cu stimulare cu clomifen??
Saru'mana pt ajutor

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

aelilian - nu am cuvinte, stiu ca esti dezamagita....de unde gasim noi oare putere in fiecare luna nu stiu, dar stiu sigur ca o gasim. totul o sa para ca un vis urat incurand. curaj!

tamy - sa stii ca si eu in luna cu laparo am primit vestea mult mai ushor, e parca mai ushor cand ai un plan. referitor la semnele de endometrioza, sunt relative, adica eu de exemplu nu am avut dureri la cm niciodata dar in luna in care m-am infiitzat prima data la tutu au aparut si durerile, cred ca si asta m-a speriat si mi-a dat un shut ca sa prind curaj si sa merg la el. e clar ca endometrioza era acolo de mult timp dar nu mi-a dat semne. eu sper sa nu fie endo la tine dar daca e macar stii ca esti pe cele mai bune maini si ca o sa ramai sigur gravida daca il asculti pe dr. t si esti perseverenta.

lorelix - bravo! esti chiar puternica pana la urma daca ai reushit sa intri tu pe net sa ne spui noua ce si cum, eu in prima zi nu am fost buna de nimic. cand o sa poti sa ne dai mai multe detalii, unde a gasit endo, cata si daca a curatzat tot. o sa stabileshti cu t. ce ai de facut saptamana viitoare la fire.

despre noi, nu am reushit sa aflam daca e fata sau baiat, dar am aflat ca e "beton" asa ca sunt oricum in am scapat de utrogestan,magne,acid folic si de ecografiile transvaginale mai nou stau cu hainele pe mine pe scaunul roshu.

pe cine ashteptam cu un test pozitiv? cine e la rand?trebuie sa avem macar o gravidutza luna asta, face bine la ten si la moral

pup gashca

13+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

arisica, visez si eu la ziua cand o sa stau imbracata pe scaunul rosu. mi s-a intamplat la monitorizare sa intru dupa o fata insarcinata ...imaginea a ramas pe ecran, iar eu cand m-am asezat pe scaun si am ridicat privirea, mai ca mi-au dat lacrimile gandindu-ma daca o sa am parte de asa ceva!
multumesc pt incurajari fetelor!
roxy, capul sus, ca o scoatem cumva la capat!

no pain, no gain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Tamy, in cazul asta... bafta la laparo. Adevarul este ca si eu sunt mult mai relaxata decat luna trecuta. Macar o sa aflam ce se intampla pe acolo, nu?
Lorelix, ai vazut draguta ca se poate? Sa ne spui cum a fost.
Elly, sa nu te sperii de T. pare un tip ciudat dar e un bun profesionist. Tu sa te duci cu intrebarile bine structurate, calma, sa nu te lasi dusa pana nu intrebi tot ce ai de intrebat. Nu stiu cate stii despre T, dar nu e un atipic, asa ca...
Pup toate fetele curajoase si optimiste.

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Haide Elly, mergi cu incredere la tutu!
E pasionat dupa cazuri speciale, si cu siguranta ai sa te 'bucuri' de mult mai multa atentie decat iti imaginezi, doar sa stii bine ce ai de intrebat.

Vezi ca in ce priveste programarea, se prea poate sa ai surprize majore, adica sa stai mult mai mult sa astepti! Parerea mea e sa ajungi cu ceva timp inainte.
Uite, eu fusesem programata la consultatie la 15.40, am ajuns la 15, am intrebat care-i ultima persoana, si de fapt am intrat pe la 16.15, si asta pt ca atunci mi-a venit randul, nici gand sa se tina cont de ora stabilita! Desi asistenta era prezenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

rala, tamy - bravo! asta e cea mai buna metoda sa reushiti. cu mult calm si un target mai putzin presant. uite eu am ramas in luna in care am zis: ok, nu trebuie sa raman luna asta si pana la urma nici luna viitoare dar sigur sigur in maxim un an daca ma tin de treaba o sa fiu gravida. nu facetzi pauze, fitzi ambitzioase si perseverente.

13+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Elly, deci te-ai hotarat in final sa mergi la T? Sper din suflet sa-ti rezolve problema! Cred ca T va vrea sa vaza cu ochii lui daca ovulezi sau nu deci probabil cate va chema la macar o luna de monito. Poti sa ii spui problemele tale legate de hormonale, este ok, nu se supara daca vii de la alti doftori, cate fete venim de pe la altii.... La ovarele MPC si la problemele pe care le ai tu, cred ca va avea o abordare diferita. Succes

Arisica, nu-i bai daca nu stii ce e bebe de la purtator! Sanatos sa fie!!! Stiu eu ca viitoarele mamici au asa cate un feeling legat de ce poarta in sac, ia zi, tie ce iti spune sufletelul ca ar fi, bebel sau bebelina?

Cosi, ambele pastile odata! Pe Tutunache suna-l si spune-i cand pica z10. Iti va spune el unde sa mergi pt ca sambata mai bantuie si pe la cabinet! La Elias nici sa nu indraznesti sa ii dai banii ca nu ii va lua sub nici o forma. Dupa IA este bine sa stai cumintica, de preferinta la orizontala, acasuca la cald. Ia-ti toata ziua libera pt ca vei avea un pic de alergat: Tutu pt monito - Matei pt gigei - Tutu pt inseminare... Este un pic aiurea cu ziua luata libera, pt ca Tutu te va chema la inseminare in functie de ceea ce vede pe ecran. Eu m-am plimbat cu un folicul de vreo 38 mm care trebuia sa se sparga, cateva zile bune: ba-mi zicea sa o sun pe Matei ca maine facem inseminare ba-mi zicea ca ne vedem maine din noi ca nazdravanul nu se spargea....

Rocsy, hai iesi din butoiu ala nenorocit! Eu sunt convinsa ca va rasari soarele si pe strada noastra! Bebe vine mai greu la o mami cu botic! Hai sus ca uite, azi si vremea este mai frumoasa!

Georgic, nici un semnic de bebic?

Pupacesc gascoteca de tutunese (zici ca omu asta are harem de vorbim atata de el...)!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

VA multumesc ff mult pt. incurajari.
O sa-mi "structurez" ff bine intrebarile pe care tb sa i le pun- ideea este sa nu ma pierd.
De multe ori m-am dus la dr. hotarata sa intreb si x, si y si - am intrat bou si am iesit vaca.

Oricum sunt ffff hotarata- trebuie neaparat sa raman insarcinata- nu se mai poate.
Toata lumea face copii ciar nu sunt in stare sa fac si eu.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Aerlilian... ai un PM
Lorelix... imi pare rau de diagnostic, cu rabdare si ascultandu-l pe tutu ai sa reusesti
Monicabo...pup fetele lu' tata , mai ai un picut, nastere usoara
Felixule...buna
Tamy... e un nou inceput, bravo ca ai reisit sa te programezi pt laparo, tinem pumnii, nu te mai gandi tu la endo,ce nu te mai nidezi si tre sa tii mintea ocupata?
Cosi...si io tot ova-mit recomand, tinem pumnii
Rocsy...in butoi e vin ,vezi ca te imbeti, nu ai voie, in momentul in care deznadajduim totul s-a terminat, totul se face cu 1% stiinta si 99% credinta, asa ca ne apucam de treaba , da?
Elly...cand te duci la tutu tre sa-i prezinti tot istoricul tau sa nu-i ascunzi nimic, apoi sigur iti va da tratamentul care ti se potriveste, ai incredere.bine ai venit
Arishica...e rusinoasa?
Sorela lu'sora...vezi ca agitatele alea nu au astampar
Magdita....pana la sf anului tre sa ne mai intalnim o data
Luci...
o zi buna tuturor!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Cosicel , tocmai vroiam sa-ti scriu , insa ti-a raspuns intre timp Felix . Si ti-a raspuns f bine !

Mergi la inceput