Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Buna dimineatza!

Am sondat pe net si-am vazut ca acel clomifen are 'n'-spe denumiri! Acu' m-am linistit!
Insa, cum consider prima zi de cm? Firesc, prima zi de cm e astazi, insa aseara pe la 23, cand am facut baie, deja venise... Oare e corect sa numar incepand de la ziua de ieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

pt fetele cu dureri de sani inainte de cm, vreu sa va spun ca acum, la a 4-a sticla de mastodynon, lucrurile stau din ce in ce mai bine. m-au durut f f f putin sanii zilele astea. banuiesc ca nu e recomandat mai mult de sase luni, nu?

no pain, no gain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

m-a programat pe 2 octombrie.
Cosicel, eu nu am facut niciodata stimulare, dar cred ca ar trebui sa numeri incepand de azi.
no pain, no gain

Mergi la inceput

K, deci incep numaratoarea de astazi!

Am ceva emotii, da' incerc sa ma gandesc ca nu e mare lucru daca nu iese din prima!
Da' daca noi(fetele) suntem in 'limite normale', oare gigei sa fie vinovati de nereusite? Ca, la naiba, daca ii baga asa adanc, adica ii mai si scuteste de efortul alergarii, oare care sa fie motivul?

Si cand ma gandesc ce mutritza o sa faca al meu peste 2 sapt cand va tb sa-i depuna la borcan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,

Feli, saru'mana pentru cafeluta.
Arisica, astepta sexul bebelusului .
Lilisor
Tamy, imi pare rau pentru z1 iubita, ce nu ne omoara, ne face mai puternici .

Va urez o zi excelenta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

aerililian imi pare rau pt z 1.
eu sunt cam picata in butoi. simt ca nu mai pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Cosicel , atunci de luni , 22 sept , incepi stimularea . Cate 2 pastilute pe zi , si ultimele le iei pe 26 .
Ziua 10 cade sambata - pe 27 , cum faci ? Cred ca ar trebui sa mergi dimineata pe la 8 la spital , ca sa dai de T.
Apoi probabil ca te cheama luni iar , la cabinet .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

cred ca am gresit..............tamy imi pare rau pt z 1. sunt bulvwersata azi. scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Tamy, z1 este ziua unei noi sperante! Pup fata! Tinem pumnii pe 2 la laparo! Sa vii cu rezultat bun!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Citat:
anaconda2

cel , atunci de luni , 22 sept , incepi stimularea . Cate 2 pastilute pe zi , si ultimele le iei pe 26 .
Ziua 10 cade sambata - pe 27 , cum faci ? Cred ca ar trebui sa mergi dimineata pe la 8 la spital , ca sa dai de T.
Apoi probabil ca te cheama luni iar , la cabinet .

Cum iau pastilele? Au o ora fixa? Ambele deodata? Ce noroc ca esti pe aici! Nu's ce m-as face fara tine!
In mintea mea, incerc sa mi te imaginez, caci sunt aproape convinsa ca ne-am vazut la coada, la Elias, diminetile.

Ma gandesc sa-l sun pe tutu, sapt care vine, ca nu cumva sa am surpriza ca tocmai sambata viitoare sa nu vina la spital! Sau daca mai e vreo fata pe aici si merge sambata viitoare, ar fi perfect sa-mi spuna si mie... da' mai e pana atunci, insa deja m-a apucat tremuratul!
Nu, nu mai vreau la cabinet! Urasc orele de asteptare! Plus ca am totusi un serviciu si eu n-am spus nimanui ce voi face, asa ca nu-mi pot justifica plecarile... O sa incerc sa merg diminetile, la spital pt monitorizari, daca tutu e de acord, si la cabinet sa vin doar pt IA.
A, si inca ceva: daca merg la Elias pt monitorizari, cum ii dau omului banii? Asa, ii pun intr-un plic? Astept sa termine si vorbesc cu el? Complicata treaba...

Aseara, la baie (ca eu cand ma spal cuget profund --- de se agita al meu ca-si imagineaza c-am adormit!) ma si gandeam cum sa-mi iau liber in ziua cand ma va chema pt IA, sau daca e posibil sa ma intorc la munca, dupa procedura!

Mergi la inceput