Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76
Raspunsuri - Pagina 19
cosicel spune:
Lorelix -- poti sa te stergi cu betadine, si da jos bandajul ca se vindeca mai repede si mai usor! Si daca vrei sa se cicatrizeze frumos, e recomandat Bepanthene.
Ai grija de tine, fara eforturi, fara alimente care sa fermenteze/baloneze si bea multe lichide.
rocsy2007 spune:
aris mii de scuze.....pentru aerilian era mesajul .
reluam......dam faza inapoi......aerilian imi pare rau pt z 1. 

e de la butoiul cu vin.
crisarh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabrielarusu Buna fetele, ![]() Aerlilian i-mi pare sincer rau dar o sa vezi ca in curand il vom tine pe bebe mult asteptat in brate.Cosicel la fel i-ti doresc si tie si la toate fetele sa vedem cat de curand cele II.Crisarh si mi-e mi-a iesit ureaplasam + si dr. nu mi-a dat nici un tratament a spus ca nu asta e cauza de nu raman insarcinata, nici nu stiu ce sa fac. Ureaplasam am ami avut-o o data si a trecut cu antibioticul si dupa 1 an am refacut analize si iara era +. Mi-e cam tema ca daca raman cumva insarcinata si avand pacatoasa de ureaplsma + risc sa pier sarcina. Ce tratament ti-a dat dr.?Va pup pe toate sper viitoare mamica |
aspiranta la
cosicel spune:
aerlilian - azi e ziua1? Deci, sambata viitoare (27sept) ne vedem la tutu? Si poate vom face IA in aceeasi zi? 

Imi pare tare rau ca nu s-a intamplat de data asta, da' ai sa vezi ca acum va fi cu noroc! Plus ca ne vom tine de mana! Si eu, de obicei port noroc celor de langa mine, mai putin mie, da' uite, luna asta e randul tau la bebe, eu o sa mai astept!
crisarh spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui magdita
, pe care o pup dulce, dulce si o asteptam, cand este pregatita, sa mai intre pe la subiectul nostru. Cu siguranta se va intampla minunea !!!aspiranta din aprilie 2004Doamne ajuta tuturor In asteptarea ingerasului"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.""Avem timp" - Octavian Palerwww.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">![]() |
cu aceatsa ocazie. Sper sa fie bine si ea.aspiranta la
gabrielarusu spune:
Buna ,

Cosmina si mie mi-a fost dor de tine.
Nu mai merg la Elias decat la operatie luna viitoare, eu am facut 2 luni monitoriz. si ovulez fara stimulare, la dr. Matei inca nu am ajuns am spus macar o luna sa treaca de la trat. naturist cu multi maca zinc, etc cred ca sapt. viitoare o sa mergem,sunt curioasa sa vad evolutia spermog. dupa tratament.
In rest eu sunt in asteptari sambata ar trebui sa vina cm dar sper si ma rog la DD sa nu mai vina prea curand.
A, si inca ceva, eu sunt tare balonata am o burta de zici ca sunt gravi o fi de la utrogestan si ies foarte des la toaleta dureri de mijloc.
Va pup pe toate
sper viitoare mamica
cosicel spune:
Gabi, poate ca esti insarcinata!!!!!! Nu se stie niciodata, asa ca...
Poate ca, de frica, ovulul tau s-a mobilizat, a devenit primitor ...si impreuna cu gigel...
cosicel spune:
Anaconda, spune-mi ai facut pregnyl? De unde l-ai cumparat? Ca vad ca e ...prohibitiv!
Doamne, ce ma stresez eu singura! 

tamaryllis spune:
Alina felicitari pt sarcina! bb sanatos si la termen!
cand ai timp, scrie-ne si noua povestea ta, sa ne mai descretim fruntile.
no pain, no gain

!!!aspiranta