Inimioare de iulie - august 2005 ! (21)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura25 spune:
Salut!
Multumim de complimente!
Raspund scurt la sondajul ancai, ca deja e tarziu si pe la 7 ma iau copii de odihnita.
1. Da, dorm la pranz. La camin ii duce la dormitor pe la 12:30-13 si la 15:30 sunt toti inapoi in sala 'de curs'. Cred ca dorm cam 1 ora jumate-2ore. In we, cand in casa e liniste si eu langa ei sa ii alin daca viseaza ceva sau vor apa/pipi prind si 3-4 ore de somn.
2. Ai mei beau lapte de vaca de la o vaca, nu din cutie. Avem un 'provider' de incredere de 2 ani aproape si nu am avut niciodata probleme, din contra.
Pun si link la un filmuleti sa-i vedeti un pic: desenand
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Monica-Elena spune:
Mihnea doarme la pranz 2 - 4 ore, iar seara in jur de 23 intra la culcare. Lapte acum bea la cutie napolact formula i-am scoso la 3 ani si 2 luni. Bea dimineata si seara lapte cate 400 ml si uneori si la pranz 260 ml chiar daca a mancat f bine ciorbica si felul 2. Deci bea cam 1l de lapte pe zi.
corbioana spune:
Anca ma bucur si eu sa va "revad" si multumim frumos pentru salutul cald
Iti doresc multa putere si tatalui tau si intregii familii multa sanatate!!! 
Asa e nu am intrat de mult timp, nu prea am vreme, sau daca mai intru la X saptamani/luni va mai citesc pe diagonala insa de scris mai putin imi dau mana. M-a tras Laura de manecuta
recunosc! 
Irda va pup si pe voi si pe aceasta cale, multumim 

O sa incerc cu niscaiva poze cu Andrei. E mare Andrei, asa e, e un barbatel inaltut si bine legat. Si foarte obraznicut si spiderman si thomas si tot ce vrei.
si muzici si.... e ceva... nu sta o clipa locului... nici noaptea-n somn ![]()
Cat despre lapte si Andrei bea, mai nou, 2 biberoane la culcare a cate 250 ml. Deloc nu renunta la el... si dupa lupte verbale cu tot poporul m-am hotarat si eu sa-l las in pace sa-l bea, ca de mancat cam ioc... Si ca sa scap de cel de noapte m-am luptat cu el sa nu i-l mai dau si acu cere dua seara la culcare sa se asigure, ocazional unul dimineata ori sambata/duminica 1 la pranz nu e regula, dar cele de seara musai :D acolo in patut la el, la dvd :D Noi bem UHT de la un an.
Nani facem la gradi acolo un ceas cat or dormi ei nu am de unde sa stiu, la 3 si ceva daca ma duc mai devreme ei sunt deja cu gustarea, la program de poezii, la joaca...ceva! Daca e acasa in wk de ex. si apuca sa adoarma imi doarme si 3 ore fara sa se intoarca!! Iar in masina? Diazepam!!! Doarme dus! 
Laura mortala mica voastra ora de desen, Rares le are bine de tot, in sensul ca face nene ceva plauzibil acolo, un contur, ochi, nas, par la locul lor!!!!! Andrei este de-o abstractiune cumplita, nimic nu seamana a nimic, nici macar un cerc, in acceptiunea lui nimic probabil nu e rotund, deh filozofii de viata ce stiu eu .... 
Va pup pe toate si puii scumpi, o saptamana buna!!!
nicoll_mada spune:
Neata la fete si multumim de cafelutele de pe week-end!Buune,tare bune!
Am inceput saptamana cu gradi si dupa amiaza merg la sedinta sa vedem ce aduce mosu
Totul bine si frumos in rest,doar cand si cand cate o mica caraiala intre ele.Cand vrea Stefi ceva imediat si Codri vrea acelasi lucru.Sa vezi tipete de la cea mica si replica Codrutei:"tu nu ai voie,esti mica".
Ioana dulce tare Andreiul,asteptam pozele cele noi sa va admiram!
Anca ne-ai povestit ceva despre urata boala...Sa dea Dumnezeu sa-si faca efectul tratamentul tatalui si sa fie bine.Ma bucur ca voi sunteti bine si sunt sigura ca aveti pt ce sa traiti mandri si fericiti!
capul sus fata frumoasa!
Laura zi asa,ai gheata in casa...Felicitari pt progresele lor,cat despre personalitatea Biancai la imbracat...ma abtin.Am avut si noi o intreaga aventura cu niste pantofiori luati de soacra mea.Aveau putin toc si mandra mea nu mai vroia sa se incalte cu altceva.Noroc ca a venit frigul si dorm in cutie sa nu inghete.![]()
Cristiana lasa pasa proasta!Privesteti cele mai mari realizari si fi mandra!
ca sa ridicam moralul!
Irda
pe bb mucios sa treaca repede si pe mami sa reziste.Si pe Dari o pupam,doar e o frumoasa domnisoara!
Cryna
,te asteptam!
La sondaj raspundem: 1. La pranz doarme la grsi cam 1.5 ore.Mie mi se pare ca e cam putin,dar...Iar atunci cand e acasa doarme 3-4 ore.
2. Lapte beau amandoua fetele de la o vacuta testata si para testata,iar Codri simte imediat daca e din alta parte(atunci cand ramanem fara din cauza consumului mare).Amandoaua au cate un biberon seara si dimieata,plus la cerere in timpul zilei.
Fug la treaba,va pup si intru mai tarziu!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
marami spune:
`neatza buna!
Cine e responsabila in dimineata asta cu cafeaua? Irda?! Nicoll? Cryna? Mai tare ca n-aud
.
Ioana, eu zic sa deschidem un club de desen poate se aduna mai multi la abstractiuni
, fie`mea isi pusese amprenta abstacta pe toti peretii de la un capat la celalalt al casei, chiar si acu m-ai vad pe ici pe colo dosit cate un desen desi ma bucurasem ca de cand am zugravit au ramas peretii neatinsi...credeam eu.
Laura, de cand aveti motanul? Vrem si noi!!! chiar si eu nu doar fetele, pana acum am zis Nu categoric, nu stiu cat o sa ma pot tine de cuvant, mi-e teama ca Oana s-ar juca la cutia de nisip a pisicii, ca ar sta toata ziua bot`n bot, ca ar zbura parul peste tot... ufff
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Uitasem sa va zic de ce ne-am distrat aseara. O invata pe Oana, sora sa, sa salute ca hoperii si mere mandra la tatsu si o tot tinea cu peace-man si ii tot baga cele doua degetele in ochi \/ , nu pricepea omu` nik, incerca sa-i explice ca trebuie sa-si ia bluza cu gluga si sa salute si el cu pismen.
\/ peace-man!
nicoll_mada spune:
Cristiana pai mama asteptam sa mai dea si altcineva cate o cafeluta.De numai noi,numai noi...Dar hai ca uite e aburita si taaaare! Si ca sa aveti ceva la care sa va uitati in timp ce o beti,luati si priviti aici
http://good-times.webshots.com/album/568709889VCIBLg
Super tare faza cu salutul!Deci cand ne vom vedea va trebui sa avem bluza cu gluga,am notat!
nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Si am uitat sa va spun ca avem si noi pisica cam de o luna.De umblat in cutia cu nisip nici vorba,ca am invatat-o pe Pamela(pisica) sa iasa afra,unde am localizat nisipul si mancarea+apa.Dar de stat bot in bot...ducem lupte sa ne limitam doar la mai-mai.Nu va spun ca pieptan pisica aproape in fiecare zi.
Dar fetele sunt foarte incantate,iar Codruta vb cu ea de parca ar fi copilul ei."pami vrei fara mama?Iti e fomica,hai ca te duce mami."Sunt tare dulci si asta ma face sa mai uit "piticii" pe care-i aveam in ceea ce priveste existenta pisicii.
nicoll_mada
MMN
corbioana spune:
Marami, da, ne insctiem, suntem printre primii la abstractiuni si la imaginatie debordanta, cu tot felul de bazdaganii inventate, de-un avangardism fulminant ![]()
Mai pun eu acus de-o cafea, ca prima parca nu a fost 
Am pus cateva poze am facut o selectie de prin vara incoace ce am am avut mai recent. Sper sa se vada, nu am mai folosit Photobucket asta de ceva vreme...
http://s205.photobucket.com/albums/bb222/corbioana/3%20anisori/
nicoll_mada spune:
Ioana am vazut baiatul!Frumos foc!Mie cel mai mult mi-a placut poza in care se uita printre ramurile bradutului!
sa creasca la fel de frumos si istet in continuare!
nicoll_mada
MMN
Irda spune:
Multumim de cafea Nicoll...nbuna, buna!
Acum sunt la a 2-A
Ioana....s-a facut un barbatel tare frumos Andrei.....poze noi cu tot cardu' gasiti la Semnatura in albumul de la botezul Antoniei....e si Dari pe-acolo!
Am niste piept de pui proaspat si n-am idee ce sa fac cu el
Ma duc sa dau o raita pe net ...poate gasesc inspiratie!
Pupicei