Inimioare de iulie - august 2005 ! (21)
Raspunsuri - Pagina 20
emaaimee spune:
mersic mult, dragele. numai sanatosi sa fim cu totii...
by the way, dra mea e f bolnavioara. se simte "mizerabil" -sa o citam pe dr de fam
are infectie la ambele urechi, o dor ambele. ii curge si nasul tare, de e rosie in jurul nasucului+nasuc-carne vie. si mai are si infectie a cailor respiratorii. ochii super-rosii si aposi si ei. prin urmare trebui sa ia: prednison, antibiotic, picaturi antialergie/raceala, sirop tuse si inca ceva, nu imi imi adauc aminte. plus crema cu antibiotic pt nasuc, buzite.
ii vine sa si vomite, ca nu are cum sa expectoreze bine ca deh, ii curg mucii apa, siroaie. si inapoi in gatut si pe afara. si are si febra mare 38.9. deci ia si antitermice din 4 in 4 ore(nurofen+calpol)
maine pot sta acasa cu ea.
sunt tare amarata. mai ales ca nu sunt cu ea.
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Ica 1975 spune:
Emaaimee, sananate Oanei. Eu folos cand ii curge nasul mandrei crema cu zinc de care folos cand avea scutec si-i dau cu ea pe la nas, ii fac ''botic de iepuras'' , ajuta in sensul ca - vindeca daca nasul are rani de la sters/suflat + ca tine mucii si ii impiedica sa curga, ii scot cu un betisor si facem iar botic
Trucul il stiu de la fosta educatoare, care il stie de la un curs de-al ei
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
nicoll_mada spune:
Anca imi pare tare rau ca e bolnavior soarele tau!Offf si sunt atat de multe adunate...
sa ai grija,la Prednison stiu ca trebuie sa se pape mai fara sare.Noi va pupam sa treaca cat mai repede!
Despre noi nu avem mari noutati,ceva febra mi-a facut si mie pitica,cred ca de la dinti.Codri se pregateste de serbare,e nerabdatoare sa vina mosul.
Va pup,fug la treaba!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
emaaimee spune:
multumesc, Ica si Nicoll
. sanatate multa si voua.
Ica, ca te-am prins, voi ce mai faceti
?
shori sau shor( de la soricica
) e muult mai bine. a dormit neintoarsa azinoapte. nasucul a prins coaja galbuie, la fel si deasupra buzitei. cu o seara in urma numai s-a chinuit in somn, a tusit in continuu, de fapt se chinuia sa tuseasca.
am spalat, am facut supa de pui cu galuste. am facut un pic de curatenie cu mica dupa mine, normal. si pilaful e aproape gata.
a mancat mititica supa cu nazdravane(galuste
, ca deh, aluneca de prin lingurita) si pui. ea a cerut.
numai ca a facut diarica(asa ii zice ea la diaree) dimineata de la amoxicilina, asa ca i-am dat smecta/sucul de vanilie.
fug la o tigara ca nici timp de cafea nu prea am avut. cat sta dra linistita la Mickey Mouse Club House si o pot vedea de pe terasa.
va pup.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
marami spune:
`neatza buna! Hai ca fac eu
in dimineata asta numa sa nu devina un obicei![]()
Anca,
pupici cu sanatate piticotului uriash
Nicoll! asa? Faci prezenta si apoi dispari? Vino cu detalii si spune-ne ce pregatiti pentru serbare?
mandrutzele
Cryna, presupun ca ti-ai luat cosmonautul si ati aselenizat pe Luna. Asteptam deselenizarea
si detalii pe pe Luna
Irda, tu inca mai pregatesti pieptul ala de pui![]()
Ioana???
Anis???,
Laura???,
So... Oana va avea rol de soricel la serbare, ma intreaba in fiecare dimineata cand e serbarea, e nerabdatoare, asociaza serbarea cu Craciunul, mai nou are o slabiciune pentru masinute. Avem un nou membru in familie
o pisicuta neagra, speriata si slabanoaga, am cantarit-o azi dimineata
are 3,400... punem poze azi, am reusit in sfarsit sa pun si pozele de la mare.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
nicoll_mada spune:
Cristiana sunt aici draga mea.Si multam de cafeluta,tare bunaaaa!!!Pupam "soricelul" dar si domnisoara si mamica sa nu se supere nimeni!Ma bucur ca mai aveti un membru,se va adapta cu timpul si sa vezi schimbare pe "slabanoaga".Am vazut si pozele de la mare,cateva sunt superrr:cea in care se uita Oana in zare pe marginea piscinei,cea in care doarme la masa...
Pentru serbare nu pregatim mare lucru,doamnele au zis ca sunt micuti deocamdata si le-a dat la fiecare cate doua strofe de invatat,iar ca si imbracaminte ni s-a spus sa fie ca intr-o zi de sarbatoare.Deci nimic special.Sincer mie mi-ar fi placut sa existe ceva mai deosebit,dar...ne pliem la ce pot toti copii si nu numai unii.Ce bine ma simt sa stiu ca a mea poate.![]()
In rest nu mai am noutati,ne pregatim si de Sf Andrei cu doua serbari:la gradi si acasa la bunica mea(de fapt vom merge la parastas acolo pt bunica) unde ne vom intalni famelie maaareee.
Anca ma bucur ca shoricul e mai bine,va 
Cryna chiar mama draga unde sunteti?Va simtim lipsa,hai voi ce faceti la serbare?
nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Hei fetele,cine ne deschide un alt capitol???
nicoll_mada
MMN
bbdeiulie_august2005 spune:
Poftiti la scris, aici:
Inimioare de iulie - august 2005 ! (22)
la toate
!!! Am fugit!!! Paaa!!! Scuzeee
!!!