Puiuti de Randunici 2008!! (96)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Nu mai stiu ce randunica vrea tort cu trufe
aici e reteta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&whichpage=6&TOPIC_ID=65269&

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
kya, ursulica

floriio ii dau Milupa orez cu porumb, cu lapte in ele, deci contituie o masa, nu ii dau tzitzi dupa! ii fac din 3 linguri-3 jumate, cu apa, sa iasa mai grosute, ca un gris ceva mai subtire..apropo, rtochia mea de mireasa pe care am dat o caruta de bani sade bine intr-un sac de plastic, nespalata..
mimo, eu nu-i dau sare, zahar pana la un an, stiu sigur ca nu e indicat, am tot citit..despre condimentele alea, nu stiu..
blanka nasol cu febra asta, se intampla..sper sa scapati de ea si sa faceti vaccinul repede!
bubu
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata eu am f mult de invatat ca am restante pt ca in loc sa ma duc la examene ma plimbam de nebuna Ariel a luat avertisment f f f degeaba pt ca a avut o disputa cu o f buna prietena de a noastra, voastra. Bine, cica nu din cauza ei. De tot rah..tul. |
Aveti vreo nelamurire? E ceva ce va macina? Vi s-a parut ca cineva a zis ceva cu subinteles?
APELATI LA URSULEATA!
SPUNE LUCRURILOR PE NUME 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nicoleta spune:
Ariel, de ce ai avertisment?
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Aveti vreo nelamurire? E ceva ce va macina? Vi s-a parut ca cineva a zis ceva cu subinteles? APELATI LA URSULEATA! SPUNE LUCRURILOR PE NUME ![]() Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
da, si eu am inteles beton!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Floriiobun, al tau seamana cu tine, mofturos
Dar al meu cu cine seamana?
Nu serios, eu nu vreau sa fie gras in spiritul familiei ...nici vorba! Cred ca se agita prea tare si face kk prea mult ....tot ce baga scoate in aceeasi zi,dar am inteles ca asa e ideal ! Si bine, nu ii dau sare sau zahar sau usturoi...da' niste biscuitei, se poate? ![]()
Cu rochia de mireasa m-ai dat gata [emoticon care cade pe spate]
Eu nu reusesc sa ajung "la zi" nici cu ciorapii daramite sa spal rochia de la nunta (ca aia de mireasa nu o mai am de mult
)
Bravo tie, d-aia slabesti intr-una...si tu ca si Vladutz al meu, va agitati prea mult 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
LMA CU SANATATE PT Matei, Sean, Amira si Iulian!!!

Tot nu ai aparut mami de Amira?
Am vazut dulceata Sanzi in tinuta office.
Haha..ce haioasa e Andrutza in leagan!
Cristina
,imi pare tare rau..e greu...dar va trece..La fel ma gandesc eu continuu la tatal meu,imi vin in minte destul de des momente din trecut..ma intristez adesea la gandul ca era f bolnav cand am fost mireasa si nu a putut sa ma vada
...la fel ma gandesc la bunicul pe care l-am iubit mult si-mi amintesc ce a fost frumos,dar asta e,anii fug,multe raman in urma,multe vin....
sa treaca si sa revina zambetul.
blankar,imi pare tare rau ca eric nu e bine.
sa treaca febra.
fug la frichinitura.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
ursuleata spune:
Cristina, sincere condoleante. Imi pare tare rau pt pierderea ta si imi dau seama cat de greu iti este ca nu ai putut sa iti iei ramas bun de la ea.