Puiuti de Randunici 2008!! (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleme
Mimo ce tip de cereale fara gluten folosesti? Noua pediatra ne-a zis de cele cu porumb, orez si tapioca de la Milupa sau Novalac dar nu gasesc
mami de diana andreea - 18 martie '08

Orez de la Bebelac .Pofta buna!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

CRISTINA sincere condoleante
bunica ta te vede de acolo de sus si are grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Luny, Mufarina a luat doar 450 g in luna a 5-a, ceea ce eu zic ca e bine, dar Andrei a luat 300 g in luna a 4-a. Dar din ce sa ia mai mult? A papat dimineata 200 ml lapte fiindca era adormit cand i l-am dat (asta la ora 7) si acum la 12 am incercat iar prin somn si a papat doar 130 ml dupa care s-a trezit si nu a mi vrut deloc.
Tu ce cereale ii dai lui Mufy> Adica de la ce firma? Si cum le prepari? Dupa masa de cereale ii mai dai lapte. Oricum mie mi se pare excelent cum ai zis tu ca il diversifici. Imi dau cu pumnii in cap ca nu mi-am ascultat intinctul si am incercat sa il diversific pe Andrei mult prea devreme .
Fug, ca mi-am bagat rochia de mireasa la spalat in masina. Sunt curioasa daca mai e intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bitzahai cu memoria ca-s curioasa
Floriio stati bine cu +300 g ....noi doar +200, doar ce ziceam...macar tu mai ai multe mancaruri de introdus ca sa echilibrezi balanta, eu ii dau de toate si in cantitati destul de mari...nu mai am ce sa-i mai dau...daca a fost haplea la inceput, acum stagneaza...sa-i fie invatatura de minte! O sa-i schimb cerealele (bag cu gluten) si o sa-i dau mai mult cartof ...desi cu legumele nu prea tine...as vrea sa-i dau un gust mancarii, sa pun putina sare, cimbru, usturoi, ceva...Incep documentarea si va rog sa va dati cu parerea daca stiti (mai aveti copii mai mari dar mici) Am voie sa-i dau usturoi? Sare? Sau sa-i fac mamaliga? E prea devreme? O ciorba de burta ceva?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

raportam o noapte agitata
a facut febra Eric 38,5 , e plin de muci si nu ma lasa sa ii aspir
la 2 noaptea am bagat aspiratorul in priza si batista bebelusului in functiune
e stresat si cand aude aspiratorul,ne chinuiam cu randunoiul sa ii scoatem mucii ca nu putea respira saracul
asa ca iarasi nu am facut vaccinul,poate la 1 an apucam si noi sa ii facem asta de 4 luni

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

LA MULTI ANI AMIRA, MUFY, SEAN SI IULIAN!!!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti!!!

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata pe la pranz!
Vroiam sa fac o scrisorica mica, dar m-a bufnit rasul cu ciorba de burta
Mimo, ma uitam la graficul de greutate al lui Vladutu meu, iar dupa luna a sasea a luat cate 300-400g pe luna, deci e bine si 200! stai linistita, el papa supaer si arata super!
Eu i-am pus sare pe la 11 luni, cate putina de tot si tot cam asa si condimente gen usturoi, cimbru, patrunjel verde. Mamaliguta parca dupa 8 luni in colo...doar ca el n-a vrut si am uitat sa-mi notez exact varsta

Cristina, sincere condoleante si din partea mea!

Am vazut poze cu Teo la pestera si tati zgrigulit si tinuta de birou a Sanzianei!

Bineinteles ca iar am ras cu avertismentul lui Ariel, de fapt la replicile date de Mimo . Inca n-am aflat ce si cum, dar ma informez eu

Mai, voi v-ati pus pe treaba cu tortuletul cu piersici, imi pare nespus de bine ca v-a placut la toate si ca e de efect

Stela, intrebai de tiramisu, nu se coace/fierbe nimic la el, crema e cu ouale crude.

Am vazut si pozele cu Andra in leagan.

Si mai aveam de zis...dar nu mai stiu

Aaa, LMA puilor nascuti pe 16!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

eu am f mult de invatat ca am restante pt ca in loc sa ma duc la examene ma plimbam de nebuna.
Ariel a luat avertisment f f f degeaba pt ca a avut o disputa cu o f buna prietena de a noastra, voastra. Bine, cica nu din cauza ei. De tot rah..tul.

Mergi la inceput

cand il trec pe nan2? la 6 luni?

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Mda...operatiune nereusita cu rochia de mireasa.
Coresetul s-a spalat super, dar fusta, care era foarte murdara la trena mai ales, nu s-a curatat deloc. Am mai bagat-o o data la un ciclu mai lung si mai agresiv, poate se ia de data asta. Am dus-o la curatatorie si au refuzat sa o curate, pe motiv ca are perlute pe ea si nu garanteaza nimic.
Mimo, ce sa zic de baietii nostri. Sunt niste sclifositi la mancare. Al meu seamana cu mine, ca si eu eram la fel. Imi zicea mama ca am mancat san pana la 3,5 luni si apoi lapte numai la lingurita . Carne nu am mancat pana la 7 ani deloc si de atunci cu greu pana m-am mai marit, dar nici acum nu-s carnivora.
Am vazut ca ai scris zilele trecute ce cantitati mananca Vlad. Mie mi se par imense portiile. Poate ca s-a lungit, vorba Arielului. Ei oricum de la varsta asta nu mai cresc asa de mult. Si cand ma gandesc ca ti-a zis pediatrul sa nu ii mai dai cereale ca e gras si el uite ca nu a luat decat 200 g intr-o luna cu cereale cu tot.
Mamaliga, usturoi, sare....sa stii ca si eu ma gandeam ca poate o vrea fi-miu ceva mancare mai de oameni mari...vorba lu' ta-su...un gratar cu usturoi, ceva...

Mergi la inceput