Puiuti de Randunici 2008!! (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

tuchi sa ai spor la invatat, pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Ufff, gata, copilul e spalat, schimbat, hranit si culcat! Greu frate singura... Asta e!

La servici a fost mam'sell exemplara! Cuminte, cuminte, era tot cu ochii in 14 si urmarea pe toata lumea foarta atenta. Nici pas n-a zis. Toata lumea s-a mirat de ea cat de cuminte e. Cica "da' nu plange???" Nu! Copilul meu nu plange. Daca e uscata, schimbata, hranita, nu-e cald, nu-i e frig si nu o doare nimic, nu plange!

Asta a fost tinuta office.

Ma duc sa citesc din urma...

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

vai, kya!!! ce fetita exemplara! stai ca maine ii citesc si lui teo caracterizarea ta facuta sanzianei, ca sa priceapa si el cum trebuie sa se poarte! eu i-am zis, dar nu ma crede! vrea dovezi! :)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Hi hi hi! Pai asa sa faci! Si spune-i ca trebuiau sa se nasca in aceeasi zi, asa ca ... Bine acum el e baiat, si lor li se iarta
rabitt king!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Salutare la tot stolul!
Nu e joi, dar e marti, asa ca bag si eu repede un mesaj.
Urez bafta tuturor celor care au inceput scoala/gradinita/diversificarea.
Un mare LA MULTI ANI puiutilor care azi se serbeaza. Sa fiti sanatosi, norocosi si cuminti!
Vazut poze superbe de Luny, Stela si Cris-cris. Va invidiez fetelor ca ati plecat in vacanta cu bebeii din dotare. Noi nu am reusit sa plecam nici la mare, nici la munte.
Un special pentru Tuchita si mult succes cu bona. Uite ca usor-usor se rezolva toate, o sa iei examenul si o sa te bucuri de frumoasa ta familie. Si un pupic si mai special pentru Ilinca, preferata mea pentru perlutele si gropitele sale.
Si acum sa va spunem despre noi. Andrei in continuare nu vrea sa manance, decat cu mare scandal si numai dupa ce ma rog de el, insist, papa si el ceva laptic. NU i-am mai dat nimic altceva in afara de lapte. Mi-e frica sa mai incep diversificarea. Voi ce parere aveti? Eu m-am gandit ca de saptamana viitoare sa incep cu o masa de cereale timp de 2 saptamani (inca nu stiu de care, imi recomandati ceva?), apoi cu piure de legume si in final cu fructele, la interval de alte 2 saptamani.
In rest, el e bine, a luat doar 300 grame luna asta (oare sa imi fac griji?), e vesel si de cand a invatat sa se intoarca doarme numai pe burta. Insa, acum avem o alta problema: suge degetul mare de la mana dreapta atunci cand adoarme.
Despre mami, slabeste pe zi ce trece fara nici un efort. Nu stiu ce e cu mine, dar am slabit cam tare, zic ceilalti, dar mie imi place. Si ca sa recuperez kilogramele pierdute am facut si tortul lui Bubu(vazut poze de la nunta, sunteti niste frumosi cu totii ) si mi-a iesit perfect. E chiar beton crema. Data viitoare incerc Tiramisu. Bubu, o reteta incercata pentru tort truffe nu ai?
Deocamdata atata, mai vroiam sa zic ceva, dar nu mai stiu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

acum sa va spun ca ieri am iesit la plimbare cu Andra si am mers in parculetul de langa noi.. sunt amenajate locuri de joaca pt copii acolo si ce imi vine mie in minte.. sa o dau si pe ea in leagan, si am pus-o si pe un calutz din ala de se balanseaza.. nu va spun ce mult i-a placut.. i-am facut cateva poze si filmulete cu tel, dar pe webshots nu pot pune decat pozele.. filmuletul ar trebui sa il convertesc, dar nu am acum cu ce..
macar sa va arat cateva poze

Mai ce fetita mare! Ce duuuuulce e! Ma uitam ca e in maneca scurta, si ma intrebam unde ai scos-o asa pe frigul asta... Dar am uitat ca voi sunteti in alta clima

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Si eu vreau sa stiu de ce ai luat avertisment Ariel! Hai, nu ne spui? Ai vazut ce misto a indulcit-o Mimo cu semnul de cedeaza!

Fetelor multumim pentru aprecieri! O mai duc si alta data la servici, ca vad ca i-a priit. Vorba aia, sa se invete cu munca de mica, nu?

Tuchi felicitari pentru bona!!!!! Ma bucur mult pentru tine. Si daca se dovedeste destoinica ai ai incredere cu copii, atunci al tau e examenul, cu nota maxima. Spor la invatat!
Foarte tare Ili cu perlele ei!

Cristina stiu ca nimic nu te poate alina acum, dar timpul mai vindeca ranile sa stii. Si eu am pierdut-o pe buni a mea draga multi ani in urma, si foarte des imi imaginez cum ar fi fost sa ma vada mireasa, sa o cunoasca pe Sanziana... Ea m-a crescut si am iubit-o mai mult decat se poate spune in cuvinte. Si pe ea si pe bunicu'. Dar s-au dus amandoi prea devreme... Insa sunt convinsa ca ne vegheaza de acolo de unde sunt, si au grija de noi in continuare.
Dumnezeu sa o ierte pe bunica ta.

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

buna dimineata si de la noi

am recuperat si eu din urma si acum o scrisorica mica:

Mami de Ursulet super tare dansatoare si cantareata!!!!!!
Bubu foarte frumoasa rochita si pozele!!!!...prescurtarea asta PP inseamna primii pasi?
Tuchi este mortala Ilinca

Ariel super fain jumperul ala, o intrebasem mai demult si pe Sovi de unde il are dar nu mi-a raspuns.Poate gasesc si eu pana la urma.

Kya super papausica ta o sa iasa o femeie de afaceri !!!!!

Gudinde nu ai un mecanic in care sa ai incredere sa-ti puna masina la punct si dupa aceea sa o duci la ITP???eu asa am sa fac luna asta ca si mie imi expira luna viitoare....pentru ca acum doi ani cand m-am dus sa fac ITP-ul,bineinteles ca au gasit ceva in neregula si anume catalizatorul care ma-r fi costat vreo 20 si cev de milioane...noroc ca am facut testul din nou la mine la servici si catalizatorul era ok, m-am dus cu dovada adica un bonulet, si nu au mai avut ce comenta.Nesimtitii!!!!
Am si eu o intrebare la tine.Aseara am fost la nasi si si-au cumparat si eu masina de paine, au incercat de trei oris a faca paine si nu le-a reusit.deasupra era copata iar inauntru coca.Unde au gresit???au respectat intocmai cum scria reteta.

Ma voriam sa scriu ceva si lui Mimo dar nu mai stiu ce, ca m-a intrerupt buburuza ca s-a trezit a mancat......oricum ii dau un

Clau imi pare rau ca Rebeca tot se trezeste.Bafta lui Razvanel la scoala........si celorlalati scolari la fel

Delphin

Cristina m-ai facut sa..imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a inatmplat.

Despre noi va spunem ca ieri am implinit 5 lunisoare si am facut tot a la Bubu, numai ca il taiem azi sunt curioasa cum a iesit.

La multi ani pentru puiutii nascuti pe 16

gata am terminat de doua ore ma chinui sa termin mesajul asta

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

puiutilor nascuti azi!
Am mai iesit si eu din butoi si am vizionat pozele cu puiutii scolari, in jumpere, la servici, la munte... ce mai toti sunt frumosi
Mimo ce tip de cereale fara gluten folosesti? Noua pediatra ne-a zis de cele cu porumb, orez si tapioca de la Milupa sau Novalac dar nu gasesc
Tuchi e criminala Ilinca cu perlutele ei! Si ma bucur ca ai gasit bona si sper ca de data asta sa nu mai faca figuri
Clau bine ca ii place lui Razvanel la scoala. Dar cate lucruri trebuie facute, eu nu inteleg mentalitatea asta... si asa mi-e ciuda ca parintii sunt cei care strica
Cristina condoleante pt bunica ta. M-ai facut si pe mine sa plang, a mea a murit cu 6 luni inainte de nunta si tare mi-e dor de ea... si nu ai cum sa-i uiti chipul, eu o visez mereu
Gecko ce bine ca-l dai pe Patrick la gradi, gata e baiat mare
Cam asta ar fi... ma intorc de unde am iesit si sper sa vina si zile mai bune. la toata lumea

Mergi la inceput

Floriio, sa stii ca nici Mufarinu’ nu a luat prea mult in greutate luna trecuta, 450 g, dar pediatrul a spus ca nu-I motiv de ingrijorare, este in grafic! Eu ii dau de o luna cereale, penultima masa, la lingurita! Azi este a treia zi de piure de legume(dovlecel,morcov,ardei copt pasate cu putina zeama in care au fiert), si voi introduce treptat cate o legume noua. Cu fructele mai astept, dar la inceput i le voi da coapte sau fierte, pasate, apoi crude, mai tarziu…

Mergi la inceput

LA MULTI ANI AMIRA, MUFY, SEAN SI IULIAN!!!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, cuminti si ascultatori, dar cu personalitate

Varsta bebelinei

Mergi la inceput