Puiuti de Randunici 2008!! (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Cine mai alapteaza exclusiv? Gecko, tu? Mai rezisti? :) Pe mine ma stiti mai stresata... ma tot intreb daca ia destul in greutate... asta al meu suge des si noaptea... si ziua... dar nu plange de foame, si daca plange gaseste el ceva... sper sa ma tia pana la 6 luni.

Gecko, ai curaj sa il lasi la cresa? Asa se procedeaza pe acolo? E clar ca sunt alte conditiile decat pe la noi...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cristina, condoleante! mai mult de atat nu voi zice, pt ca niciun cuvant nu va putea acoperi pierderea ta! putere! nu ii vei uita chipul, il vei vedea mereu cu ochii inimii!

blanka si noi ne-am luptat cu aceeasi problema timp de 10 zile, acum se pare ca am razbit. i-am dat zilnic stodal pt ca tusea rau de tot, vit c fiole, am gasit in bg, caci in ro nu gasesti, dar stiu ca mai era sub forma de picaturi aici..., septilin sirop (pt imunitate), ser fiziologic mult si des, chiar de 10-15 ori pe zi, asiprat cu batista bb-ului, la inceput de 6-7 ori p ezi, apoi 5, apoi 2, ieri 1 data, azi deloc:) uraaaaa! si picaturi vibrocil de 3 ori pe zi...au ajutat mult! am folosit si carvol, care in primele faze era insuficient, apoi f. bun. sanatate si bafta!

mai, daca am primit avertisment, inseamna ca l-am meritat! dar nu regret! prefer sa stau dreapta, sa capul sus, chiar daca asta inseamna un cutzit infipt in spate si o punere la coltz pe coji de nuci! sunt mare si ma adaptez rapid, chiar si la conditii improprii...as putea spune, ca la ce "colectie de necazuri" am avut in ultimul timp m-am calit si m-am facut mare. vina mea este ca am intrat intr-un joc urat, de care am crezut ca este o discutzie normala, cu argumente si contraargumente, dar se pare ca a fost o capcana, intinsa nu de d-na x, ci de d-na p....u, care a stiut de la bun inceput ca cine este anti, o va lua pe coaja...stia d-na pe ce se baza...eu nu am stiut asta, ca poate nu ma bagam ca boul la taiere, mergeam pe burta si gura mica...poate ca musteam eu si clocoteam, cum am facut-o de multe ori, dar am facut marea greseala "am fluierat in biserica" si mi-am furat-o! acum, din respect pt o anumita persoana, careia in respect "casuta" si care m-a primit cu drag,nu voi mai continua cu explicatiile aici. multumesc de intelegere si Doamne ajuta sa aveti maturitatea si obiectivitatea cand veti citi subiectul cu pricina de a nu prinde necaz pe una din cele 2 parti implicate! nu stiu care e parerea ei, nu ma intereseaza, am zis clar ca eu cu ea nu mai am ce discuta, dar parerea mea, sincera, asta este! oricum e regretabil! eu am avut intentii bune mereu, din pacate, nu am reusit o compatibilitate cu toata lumea...dragoste cu sila nu se poate...respect decizia si dorinta fiecareia dintre voi de a continua sau nu o relatie de amicitie in urma acestui episod. ...cum spunea o buna prietena, imi place sa o numesc asa, sper din toata inima sa fie reciproc...trebuia sa-mi repet in gand inainte de a pica in plasa :"sunt un inger, sunt o zana!"...ehhhh, zodia mea e taur...si am actionat ca atare...am vazut roshu si m-am repezit ca taurul...la taiere

send ca ma doare capul de crap!
ps: asta e unul din momentele in care regret ca m-am lasat de fumat acum 6 ani! cred ca as fi "sudat" un pachet de ieri pana azi:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Cu rochia de mireasa m-ai dat gata [emoticon care cade pe spate] Eu nu reusesc sa ajung "la zi" nici cu ciorapii daramite sa spal rochia de la nunta (ca aia de mireasa nu o mai am de mult )

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Rochia mea,noroc ca a dus-o soacramea la curatatorie dupa nunta ca ii era drag tare de ea,apoi a pus-o la ea dupa sifonier in sac si acolo a ramas

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nicoleta eu inca alaptez, pana la 5 luni si ceva a fost exclusiv, cand am inceput usor cu ceva cereale...
si nici CMul nu a venit
ariel imi pare rau de stressul cauzat, dar eu tot nu inteleg nika, nici despre ce subiect e vorba.. desi recunosc ca-s curioasa si as citi si eu ce s-a intamplat, nu insist...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, am vazut ca se controleaza potentialul parintilor ca ne-au pus la inceput de sedinta sa completam niste fise cu profesia si locul de munca!

Tuchi, si sa fie bine cu bona.

Flori, as vrea si eu sa slabesc asa ca tine! Eu zic ca e bine puiul, ei de-acum nu mai iau asa mult in greutate ca la inceput. Important e sa fie tonic.

Bitza, am programat-o pe Rebe la homeopat, o sa mergem pe 23 la consultatie caci pana atunci este in concediu. Mi s-a parut foarte draguta doctorita la telefon , i-am explicat exact care este problema noastra si am intrebat-o la sfarsit daca ne poate ajuta si a zis ca da, cu siguranta! Asa ca abia astept consultatia si discutia de saptamana viitoare.

Cleme, si iesi din butoi imediat! Cereale cu porumb si orez de la Milupa gasesti la Auchan, eu de acolo iau mereu.

Send si revin...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Blankar, imi pare rau ca nu se simte bine micutul. Offff, numai necazuri aveti..., trebuie sa se termine cu ele pana la urma.

Ariel, nici eu nu inteleg nimik, dar ca si Luny , as citi subiectul cu interes... Imi pare tare rau ca nu te simti bine, dar sa nu cumva sa te apuci de fumat!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

..apropo, rochia mea de mireasa pe care am dat o caruta de bani sade bine intr-un sac de plastic, nespalata..

IDEM!!! Si cate castane imi iau de la randunoi, de la mama si de la soacra-mea...
Ce bine ca nu sunt singura!!!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mimo, mai actualizeaza si tu semnatura. Teo are 15 ani nu 14.
Helauuuuuuuuuu!!!!

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Mimo, mai actualizeaza si tu semnatura. Teo are 15 ani nu 14.
Helauuuuuuuuuu!!!!

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

am inteles, sa traiti! Gata wow ce fata mare am

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny si clau, din respect pentru toate fetele de aici, pentru frumusetea acestui loc, pentru faptul ca era sa pierdem acum 2 luni acest lucru si din recunostiinta ca toate ati ajutat sa nu se intample asta,din respect pt ceea ce am avut in comun la un moment dat cu "adversara" mea, nu voi da link catre acel subiect, nu il voi numi, nu voi spune numele persoanei cu care "m-am razboit"...nu ar fi corect! pt mine ar fi echivalent cu "tovarasha, cutaritza a facut si a dres!"....cum incerc din greu sa combat tendintza asta de para la fiica-mea, va imaginatzi ca nu o voi incuraja nici la mine:))) a fost o lupta urata, care mi-a lasat un gust amar, banuiesc ca si adversarei mele la fel..., ar fi bine ca nici macar sa nu cititzi acel subiect, pt ca sigur vetzi fi afectate intr-un fel sau altul si e pacat! sustzin cu tarie motto-ul lui luny! a fost o rafuiala intre mine si ea, e pacat sa se implice si altele, pt ca bulgarele de zapada s-ar rostogoli si s-ar provoca ditai avalansha!
hai sa ne simtzim bine in continuare, sa ne distram, sa mamicim, sa ne consolam atunci cand ne este greu! faptul ca eu stau la coltz nu trebuie sa afecteze pe nimeni altcineva!

clau, stai linistita, nu cedez ispitei...nici nu as avea cum! am mai avut eu tentatzii in cazuri mult mai grave si nu am cedat:))) stiu ce ar insemna o revenire la proastele obiceiuri din trecut:) merci, oricum, ca te preocupa situatzia mea:)
imi pare rau de "datoria" facuta la scoala...asa se intampla si asa se va intampla de acum inainte:) si pe mine m-a sunat educatoarea sa aduc taxa trimestriala si banii de rechizite:), dar asta e regula gradinitzei si e si normal atata timp cat nu se percepe niciun fel de alta taxa!

tuchi, uite ca aparut soarele si pe strada ta! sa dea Domnul sa straluceasca la maxim, peste 1 luna:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput