Pepenasi de iulie-august 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

La multe lunite pt iunistii Alexandra si Rayan si iulistii Anais si Patrick. Sa fiti sanatosi!
Si la multi ani pt colega noastra Evelien, care speram sa ne mai dea un semn!

O zi frumoasa sa aveti, dragele mele!

P.S. Eu ieri am fost pe de o parte fericita pt iubita vietii noastre si pe de alta foarte trista, pentru ca Maestrul (un foarte bun prieten de familie) s-a dus la Ceruri. Si oricum, am impresia ca s-a rupt ceva in mine de cand cu discutiile...pacat...

P.S.2 Am vazut toate pozele fetelor si chiar avem cei mai frumosi copii!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Maitreyi felicitari pentru cuvinte.
Ai vazut ce scumpi sunt si ce fericite suntem noi atunci cand auzim si altceva decat //ua,uia...//?
Ankalaura mai da ce mai tragi si tu! nu te simti obosita dupa atatea?

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele. Ariciul meu a dormit noaptea trecuta ca un om mare , adica de la 11 jumate la 8, a papat, iar acum iar da semne ca ar face un pic de nani.
Noi deja am pus in functiune radiatorul, cel putin in sufragerie ca aici e mai rece, si in timpul zilei imi mut cartierul general aici ca mi s-a stricat televizorul din dormitor, asa ca pana luam altul stau pe canapea.
E tare urat afara, ploua, brrrrrr! Nici azi nu pot iesi cfara cu Ioana!Din pacate mititica nu a amai luat aer de saptamana trecuta, dar ce sa fac, mi-e teama s-o scot pe ploaie! Si asa mi se pare ca ma paste un pui de raceala, ca ma ia cu stranut, sper sa nu fie cazul ca chiar nu vreau sa stau cu masca pe figura

In legatura cu calciul - cum il dati voi? Eu am incercat sa il pun in ceai, cam 20 ml, ca sa-l mai diluez sa nu fie nasol la gust, da n-a baut delocNu stiu daca din cauza ca nu avea chef pur si simplu sa bea, ori ca era rau la gust.Alte sugestii?

Cu mucisorii ne luptam si noi, da degeaba, ca nu reusesc sa-i scot, am un fel de pompita la care trebuie sa aspir eu gu gura, da' nu e eficienta deloc. Nu iese nimic. Si ea e destul de fornaita.

Gabriela am vazut pozicile, Irina e o dulcica!

Ileanna sa-ti fie de bine sejurul de la munte (nu urletele, ci sauna, piscina si masajul), ce bine suna...unde ati fost mai exact?

Sun imi pare rau pt pierderea voastra!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Neata buna ,
Ce m-au distrat mesajele voastre de dimineata,Anka si Ileana,m-au binedispus ca vremea asta nasoala ma depreseaza rau de tot.
Noi raportam o seara super agitata,a adormit la 23.30 dupa o repriza de urlete si tipete,motivul?:sotul a urlat la golul clujului si fie-sa dupa el dar ea muuuuult ca s-a speriat saracuta.A linistit-o tati ca-i venea sa planga si lui dar efectiv nu si-a dat seama ca striga:)
Mucisorii astia ma dispera si pe mine.Sicer nu-mi aduc aminte ca si Bogda sa fi avot,posibil dar nu i-am scos veci cu nimic.Ce mai aveam 22 de ani atunci ce stiam eu?:)Dar daca au secretiile astea nu e nici un semn de raceala nu?Ca Andreea mai tuseste un picut dar am impresia ca se ineaca cu secretiile.
Mai pateste careva asa?
Capri,nu vreau sa fiu in locul tau,imi imaginez ce greu iti este.La noi Bogdan e mare si merge singurel ,deja se imbraca ,il mai ajut si eu uneori:),cu trezitul si la noi e un pic mai greu acum la inceput pana se reobisnuieste.Cine il duce pe Matei? sau merge singur la scoala?
Gata va las ,azi sper sa dorm si eu cu mamaruta ca am mancare facuta ,deci pot sa stau linistita.
Am emotii ca de aseara este verisoara mea care a stat cu mine in sala de nasteri la spital ca i-a venit sorocu`.Sper sa fie bine ca inca nu m-a sunat,sa nasca usor.
Mai vb!
Ps.eu nu pot sa scriu cu bold nu stiu dc,mai demult puteam grrrr
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ankalaura, merci frumos pentru vestile despre roxana.
diarux,
uricarudiana, inteleg ca ai fost gravi si acum iti tii bebelusul in brate ? te stiu de la aspirante dar nu ai mai intrat acolo de ffff mult timp.

maryb 33+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Danuta ,Clara e o scumpa -scumpa tare draguta este mai ales poza cu tortul.
Imi pare rau pr neplacerile de la "pasa".Sa speram ca trec fara complicatii.
TRe` sa-mi fac si eu timp sapt viitoare sa merg la dr.
Gata ,fug

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata fetele iubitele!

Anna eu i-am dat fetei calciul in ceai, nu are niciun gust dar erau zile cand nu avea pur si simplu chef sa bea ceai si ne chinuiam si in trei reprize cu bibele pina termina calciul. Doctorita mea de familie mi-a zis ca pot sa i-l dau si cu seringa, poate asa o merge si la voi...

Ileanna i lav iu, mie mi-a fost dor de tine si asteptam cu sufletul la gura sa vii de la munte sa povestesti. Imi pare rau ca nu a fost tocmai bine dar pe masura ce va creste Vladut lucrurile se vor imbunatati. Probabil de Craciun veti putea face o supervacanta. Tu ai un high need child, dar ca sa te consolez, sa stii ca sunt copii extrem de sensibili, talentati si inteligenti. Deci things will get better . Bai si ce m-ai citit...

Sun mie imi pare extrem de rau ca Dana te-a atacat pe nedrept si te-a facut sa te simti asa, nu e deloc fair, mie imi merg la suflet mesajele tale si chiar vreau sa stiu ce mai face Galusca, eu intru aici ca sa ma bucur de ce mai face fiecare pui si mor cand vad ca se retrag fete sau ca ne irosim in certuri. Te rog io mult, mai povesteste-ne de Thea iubita, pleeease...

Eu am fost destul de ocupata zilele astea, pe langa agitatia cu botezul am fost si cu buni zi de zi la doctor pentru ca incercam sa intre in programul de tratament cu Interferon pentru hepatita ei, of, de s-ar rezolva odata. Si raportam o importanta victorie: pentru prima data gargaritza mea a stat O ORA in carucior, chiar a tras un pui de somn plimbata prin parcarea spitalului, uraaa!!!

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Si ca sa raspund la ce mi-a sarit in ochi pe aici ... evident ca nu la toata lumea ci numai unde simt eu ca am ceva de spus. N-o sa raspund doar de politete.

atb pe undeva la un capitol mi-ai facut niste complimente . Multumesc muuuuuuuuult de tooooooot.

oanasm eu am purtat centura din a 2-a zi dupa nastere ... destul de indoita in prima faza pt ca tot citisem pareri pro si contra. Dar cand mi-am pus-o de proba si am vazyt cat de bine ma simt (aveam o senzatie ingrozitoare ca imi ies matzele pe afara) am lasat-o. Apoi am intrebat si dr care a zis ca nu stie despre estetica de dupa dar pt sanatate este excelenta tinand cont ca am fo nu stiu cate straturi taiate in mine. Pot sa zic ca muschii mei abdominali functioneaza f f bine ... ca mai am burtica dar vad f clar ca aia este formata numai si numai din slaninuta, dat fiind cele 10 kile a caror fericita posesoare inca sunt.

Anna baga niste detalii de unde ai luat mata burtiera aia. Si te invidiez ingrozitor pentru cat poti fugi de acasa ca sa fii cu sotul tau si sa dormi ... Eu am momente cat sunt satula si imi vine sa plec de tot, si momente cand si daca doarme prea mult buburuza ... imi vine sa-l scol pt ca mi-e dor de el.

michellab si baiatul tau ce zice acum, dupa toata faza? Eu zic ca belgianul l-a provocat destul de naspa. Insa sigur ca nu exista motiv pt a rupe falca. Faza e ca daca baiatul tau nu ar fi asa puternic ... totul s-ar fi rezumat la o cafteala intre baieti, chestie care e ceva relativ normal dc nu se intampla every day. El tb sa invete acum 2 chestii: 1 la ce poate duce lipsa de control si 2 ca are o forta f mare si de aia nu tb sa o foloseasca decat daca e in pericol. Ai vb ceva cu parintii belgianului pana acum??? Oricum ... mare necaz. Si uite ... de la 1 secunda.

DianaM cum ai putut sa te stresezi in halul asta fata??? Pt niste chestii sustinute de mama si soacra. Cre' ca 80% din mame si soacre spun numa' aberatii legat de copii si toate sunt convinse ca sunt profe iar noile mamice niste handicapate. Ei zic. dar si eu m-as fi enervat rau. Nu stiu de ce nu putem numai sa radem in barba la aberatiile astea. Si mai e si stilul romanului care se pricepe la toate mai bine decat ala care e de meserie chiar. Cu gura, evident. Si acum imi aduc aminte de 2 pensionari total analfabeti care mergeau prin parcul Titan si criticau tot ce a facut primarul Negoita acolo. Clar ei stiau mai bine si ar fi facut mai bine. Bleah!

turturica ce situatie tampita neneee. Frate, cateodata de la atata organizare si oficializare se ajunge tocmai la ceea ce vor sa previna, zau daca nu. Din cate imi dau eu seama ... daca ma duc acolo cu certificat cum vor ei ... imi poti da si mie cupilu si il trec pe numele meu, nu?? Am patit si eu o idiotenie odata:voiam sa-mi pun viza de flotant k nu e voie fara ... si imi pierdusem certificatul de nastere. Eram cu CI nou nout dar fara certif si nu voiau sa-mi dea viza. Ce mai, innebuneam! Le ziceam: nene ... bolintinu asta zice clar cine sunt si ca exist. Eu vin sa va zic ca stau in Bucuresti si voi imi ziceti ca nu vreti sa recunoasteti. Si pe ailalta parte vine sectoristu si imi da amenda pt ca nu am flotant. Dar daca vin sa va cer nu-mi dati. Ca la nebuni nene cu autotitatile astea, zau asa. Dar de atunci am tras concluzia ca poti pierde ORICE dar nu certificatul de nastere. Orice alt act pierzi ... te cheama cu certificatul (de unde il consideram aproape un act invechit si fara mare valoare). De parca toate actele pe care le-au emis dupa certificat nu fac nici un ban!!

boti ... eu te inteleg ... E normal sa fii stresata si un pic speriata. So tocmai fiindca e normal, nu o lua in tragic. Cat despre cheful tau ... io am zile intregi cand ma uit cum suna mobilul ... la ID-ul care suna ... si nu stiu nene ce ID ar trebui sa apara de fapt ca sa am chef sa raspund. Sau sa ies sa ma intalnesc cu lumea. De multe ori promit ca ma duc undeva si mi se pare ca am si chef ... si cand vine ziua siora ma dau cu capul de pereti si ma intreb ce am avut in el cand mi-am imaginat ca voi avea chef. Am invatat sa ma accept si mai incerc sa schimb cate ceva dar nu fortez. Uite, activitatea mea pe forumul asta e maaaare imbunatatire.

maitrey apa de la humana?? Adicatelea cum???? E altfel decat aia de la Dorna? Si atunci formula cu ce o faci? Cat despre BabyCalm ... ai dreptate: se impute ceva de speriat. Eu acuma am ceai granulat de la Humana si Milupa, fenicul, musetel si ceai de noapte. Dar am inceput sa-i dau si apa plata fiarta Dorna. Nu stiu daca este bine si sa bea atata plante. Mai demult de ex citeam pe undeva ca musetelul nu ar fi asa de bun dar nu mai stiu de ce.

denisa, fat frumos al tau ce mai zice? Cum mai sunt lucrurile cu voi? Sta cu tine? Contribuie la bebe?

sursula ce facem fata??? Ne mai vedem vreodata prin Titan pe cancerul asta?

anka, da la curte e si visul vietii mele ca sa zic asa. Si cre' ca daca vreodata simt invidie pura ... este pe cei care stau la curte. Si crede-ma ca apt asta e de 2 ori mai scump decat orice casa la curte (ei hai nu chiar orice ... nu una in Sinaia) dar ne-am gandit mult si am renuntat la casa ... doar daca o sa ne permitem vreidata si o casuta. De ce? Din cauza traficului (daca fac in total 4 ore pe drum ... ajung numa sa dorm in casa) si din cauza de bebe ca o sa fie si el smecheras ... scoala, liceu, o sa vrea la un film, la un suc si daca trebe ore ca sa ajunga si el la colegi ...
Siiii ... da. Golden retriever visam si noi (sotul ca eu mai jonglez si cu un lup). Si eram aproape precisi ca ne luam dar am realizat ca asta ne va face prizonieri in Buc sau concedii numai unde primesc caini ... Eu sunt TERMINATA dupa caini. Acuma am 2 pisici care sunt confortabile la plecari daca ai pe cineva sa-ti intre in casa la 2 - 3 zile.

dma mama capul sus. Daca ai un bebe plangacios, un sot care nu e chiar ca al lui Mada, Sun, etc si mai stai si intr-o garsoniera ... e suficient ca sa-ti lasi venele lungi. Nu te mai lupta cu ce nu poti schimba, accepta ca esti si tu om si nu zeitza si vezi ce mai poti imbunatati sau schimba in interiorul tau ... Hai pe mess daca poti. Ne mai varsam amarul acolo.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui a.cicel

Am revenit ca am uitat ceva Sun ma mancau degetele sa te sun cand am ajuns in Bucuresti, pe 3 septembrie, dar ma gandeam ca esti ocupata sau nu esti venita de la Tulcea asa ca am renuntat.
Ana_a sambata s-a putea sa venim la Bistrita. Am rude acolo si e ziua bunicii mele. Nu e sigur inca, dar daca vin te anunt si poate ne intalnim.

Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006
POZE

Cu mare placere daca vi la Bistrita ne putem intalni!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! Ce vreme bacoviana!!...

Ileanna, un masaj, mers la piscina si sauna mi-ar placea si mie. Poate Vladut e agitat si din cauza vremii ...asa a fost la mine luni...

Mada, cum e la sala???

Dana, cum adica ai un polip de la cusatura??? Am vazut pozele cu Clara, o scumpete de bebelina!!! Si ce mult a crescut!!!

Ruxi, polipul e o excrescenta a tesutului( am vazut ca intrebai)..

Anka, pana la urma nu a fost chiar atat de rau la tara..m-au amuzat teribil mesajele tale...Chiar pana la urma bubitele Elizei sunt date doar de o alergie??

Sun, imi pare rau...Este o mare pierdere pentru intreaga lume a teatrului, dar mai ales pentru noi, spectatorii!!! Dumnezeu sa il odihneasca!!!

Anna, ce performanta din partea Ioanei!!! Astept si eu din partea "nebuniciului meu " cat mai curand o astfel de performanata..el se treeste doar o data pe noapte sa pape...

Gabriela, am vazut pozicile noi!!!!... Imi place marsupiu,(ar trebui saimi cumpar si eu unul), iar in ultima poza Irinuca e fenomenala...

Laremi, tu nu mai pozele cu Bumbi???

A propos, fetele care ati fost deja la cumparaturi cu bebeii, te lsa sa intri in hipermarketuri cu caruciorul sau trebuie sa iau doar scoica si sa o pun in cos???

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput