Pepenasi de iulie-august 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux si Ioana are o pata rosie pe ceafa, si dr mi-a zis ca e semn din nastere.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Aliooooo
Eu am glumit, dar totusi cred ca v-ati prins ...
Haide maaaai, ca nu va vreau asa sperioase.

Ihm ... care va sa zica sunt ... hm ... dusa ...
Shitt ... cum naiba v-ati prins?!!!

N-am gatat de citit ...
Mi-a picat netu' si noroc ca a venit barbate-meu pe acasa si mi-a lasat modemul Vodafone. De astia de la RDS nu mai zic nimic ...

Ai uil bi bac!!!!

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui uricarudiana

mai fetelor si eu pe aici, va salut pe toate siva spun noapte buna. imi inchipui ca nu mai e nimeni. bebita mea abia acum a adormit si mi-am facut timp sa intru dupa mult timp pe site. sper sa nu incomodez pe aici.

diana 4+

ahaaaaaaaaaaaaaa inca o bacauanca. bun asa...

intri la profil personal si schimbi de acolo la semnatura . dai optiouni (+)si gasesti semnatura. sper ca am fost coerenta.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Violeta 29: exista la avent nishte colectoare pt laptic care se pun la san ca sa nu mai faci dara,mie mi-au fost de mare ajutor
Maitreyi :gaseshti sac pt scoica la Miniblu e de la Maxicosi
Ana_a: ce dragutz e sa comunici cu bebe,a mea e cam fitzosa e precum o pisica vorbeshte cu mine doar cand are chef si numai pana in ora 12 in rest ma exploateaza la maxim
Kamelya,estrella80,dia_filipas,mada:multzumim mult
Diarux: eu i-am dat Mariei calciu 10 zile
Noi ieshim din casa in fiecare zi,chiar si ieri pe ploaie am ieshit,nebuna mai sunt,darn u prea avem de ales ca eu am treaba cu salonul si ea e mereu cu mine,cum ma plimb eu printre muncitori cu pischotul agatzat de tzatza!!
Serenity:il poti tine la frigider 24 si il incalzsehti scufundand biberonul in apa calda,dar un muls dureaza cam o ora si nu i-l mai incalzeshti,il dai asha,faza cu incalzitul e cand e de la frigider sau de la congelator,oricum vad ca ti-au raspuns fetele
Ankalaura: si Maria are mainile fffoarte reci,ce tre sa-I fac?eu inca nu am incalzit camera unde doarme…ce m-am distrat cu patzaniile voastre,mai ales cu a ta cumnata necunoscatoare de poveshti si posesoarea motanului rontaitor de bretele
Azi am fost la dr ca fornaia bb rau de tot,dar nu are nimik,totushi i-au aspirat muscii si i-am cumparat si batista bebelushului,deoarece pompa mea electrica nu da randament
Caprioara: sa te tzii tare!!!te cred ca e super greu ,imi aduc aminte ce ma chinuiau ai mei sa ma trezeasca dimineata sa ma duc la scoala,cum luau plapuma de pe mine sa ingehtz de frig poate poate ma trezesc..brrrr!!!
Ralu79: de ce te ingrijorezi?maria la 2 luni luase 1400g si dr a zis ca e ok…ti-a zis ceva dr?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

TECKY, ANNABABY, ANAXENA

noapte buna la toata lumea care mai bantuie pe aici.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

pup fetele cochetele cu pepenasi cu tot

Anka tare imi place cum povestesti, m-ai super binedispus.

capusorul il tine inainte de 3 sapt, pe burta o mai pun dar se enerveaza, o pun mai des pe burta mea si ma joc cu ea sa mai uite, pozitia preferata e vertical si cand e foarte obosita musai plimbata, de cateva zile am descoperit pozitia avion si ne place tare mult, azi am inceput sa facem si 'utza-utza' pe piciorul lu' mami si vad ca n-a ripostat.

noi avem reprize de discutii, gangureli si rasete dimineata (cand e foarte binedispusa) si seara si cand e schimbata ii place tare mult si zambareste la noi.

Edit: am pus cateva poze noi la pepenasi.
Noapte buna!

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

scuze daca deranjez, dar m-am gandit ca poate aruncati un ochi aici, e un bazar pentru Sonia. daca aveti timp, poate gasiti ceva sa va placa/ ce v-ar trebui.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125844

numai bine,

Oana

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Neatza fetele
Se pare ca azi iar avem parte de o zi ploioasa
SERENITY adica doar cu ser fiziologic si atat?
Cum mai e ochisorul?

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Da, fir'ar sa fie. Si eu ieri am ratat iesirea afara

Deci ... m-am intors de la munte si am vazut ca v-ati luat de par aici de ziceti ca sunteti gravide si alta nu. Ce e cu voi fetelor???

Mie mi se pare absolut normal sa se raspunda mai mult fetelor active. Asta-i viata nene. Pai ganditi-va si voi: la cat timp avem noi la dispozitie ... cand vezi ca scrie cineva care o face 1 data pe luna ... te gandesti ca daca-i raspunzi probabil ca va mai intra tot peste 1 luna si nici macar nu va gasi raspunsul tau. Si atunci nu-ti vine sa tastezi ca nebuna printre plansete asa ... fara nici o satisfactie. Deci asta-i situatia: cine n-are timp sa stea la taste va primi mai putine raspunsuri. Io zic ca e matematica. Si chiar cand esti super activa ... numa io am vazut-o pe diarux batandu-si gura de 2 ori cu aceeasi intrebare cu rosu, fara sa primeasca raspuns. Cre' ca a uitat sa se supere .

Si ... danangie, anaxena ti-a raspuns pe masura. Chiar, tu cand ai intrat ai raspuns la toate fetele??? Te plangi ca sunt fete populare pe aici (park am fi in filmele alea americane cu liceeni). Da, exact asa este. Si care-i problema?? Nu poti sa accepti ca nu esti populara? Ai face bine sa DA. Nici eu nu sunt genul popular si nici n-am cum sa fiu vreodata pt ca nu sunt construita de asa maniera. La job de ex ma stie toata tzara dar nu pt ca is populara ci pt ca sunt anarhista si dusa (vad ca m-am dat in stamba si pe aici ). In rest sunt rece si antisociala, ma plictiseste multa lume ... etc etc. Si atunci cum sa vreau sa fiu populara??? Valabil si pt tine care esti asa sensibiloasa. Eu n-as putea fi ever construita ca mada care cu 2 copii buchiseste fiecare mesaj si nu scapa pe nimeni care cere in listuta . Cre k daca m-as ocupa eu de asta as fi luata la bataie. Asa ca imi stiu limitele. Sau ca Sun care are rezervor cu perpetuum mobile de vorbe bune, blandete, calm etc. Ori ca ruxi care baga 1 poezie pe minut. Eu am zile intregi, ca si boti de ex cand nu am chef sa scot 1 silaba. Cu siguranta in conditiile astea, nu am caracteristicile necesare sa fiu populara. Si nici nu imi doresc pentru ca ma plac asa cum sunt si imi stiu f bine calitatile.

Tu daca vrei musai sa fii populara ... atunci fa ca cele 3 - 4 fete pe care le-ai mentionat. Numai pretentiile nu sunt suficiente.

a.cicel am vazut ca si tu te-ai plans de nebagare in seama. Vreau sa te contrazic. Imi amintesc f f exact cand ai mentionat ca ai pb cu sotul tau si cel putin juma de odisee a sarit cu zeci de vorbe bune. Chiar nu-mi vine sa cred ca spui. Am senzatia ca daca asta nu a contat deloc pt tine ... ne irosim sufletul degeaba pe aici. Pacat de noi.

Iar restul fetelor ... am vazut ca deja sunteti cu frica in san pe aici si se raspunde ca la puscarie, la oricine zice "ham". Haideti maaaai!!! Chiar asa complex de vinovatie aveti de nu recunoasteti cand sunt acuzatii aiurea?

Gata, am terminat pe subiectul asta.

Mergi la inceput

Booon, acu' ca am terminat de comentat telenovela (vorba lu' Mircea Badea .... nu se intampla nimic, dar e vorba de "sufrir" si tat poporu' sta sa vada daca "se casar ori nu se casar") .

La munte a fost naspa, bebele meu care de 4 zile manca 200 ml la 4 ore a devenit super agitat si plangacios non stop!!! Eu am facut criza de nervi duminica dimineata dupa 3 ore de leganat non stop cu foenul mergand si barbatul dormind + 1 ora de chinuiala sa-i dau un bibe. Asta cand am realizat ca sunt inchisa intr-o camera de hotel cu bebe plangacios fara posibilitatea sa ma duc 2 sec in alta camera sa fumez o tigara sa ma calmez (teoretic era pos pe balcon dar era soare si 50 de grade cre' ca). Am mai facut 1 data criza cand a trebuit sa stau inchisa in camera copilului 20j de min pt ca era barbate-meu in discutie cu arhitecta si Vlad urla ca din gura de sarpe. In fine, am aruncat cu biberoane ... s-a trezit barbate-meu, s-a speriat, mi-a luat copilul din brate ... m-am calmat ... am incercat sa accept ca mi-au bubuit n ervii si sa nu ma invinovatesc pt ca nu are sens.

In fine, mai spre sfarsitul sejurului s-a mai calmat bebe. Si a vazut si barbate-meu cum e treaba - asta e bine. Mai mult decat atat, de unde eram io stresata ca n-o sa poata dormi omu' (ca e sensibilos la somn si joi - vineri avea zile pline cu firma lui) ... credeti-ma ca dormea cu foenul mergand si cu baiatul urland de ma cruceam de una singura. Imi zisese mie o colega pe care n-o intelegeam ca dormea in camera cu sotul si cu bebe urlacios da' n-am crezut evident (sunt cam Toma, pana nu vad ... poa' sa-mi zica juma de natiune).

Si ca sa nu ma plang chiar de tot ... am fost 4 zile la rand la masaj, sauna si piscina. A si sa nu va zic, cand am facut criza de nervi a fost accentuata si de privelistea de pe balcon, din curtea interioara a hotelului unde lumea statea la soare pe sezlonguri pe ritm de Clayderman, si de cele 10 parapante care se vedeau plutind in vadzuh, peste munti . Simteam ca urasc pe toata lumea si ma socam si mai tare ca eu nu mi-s invidioasa sau frustrata de felul meu.

Deci cam asta e Mada cu dormitul ...

Si acu' de cand am ajuns acasa ... bebe se comporta din nou f rau de ieri plangeam de nervi cu el in brate. Acu sunt din nou o zeita calma dar nu stiu cat dureaza.

Mergi la inceput