Pepenasi de iulie-august 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
MIKYCRIS spune:
Ladimyna nastere usoara verisoarei tale!
Boticelina bravo si felicitari ptr ora de stat in carucior!

Mada unde esti?Ce au mai facut printesele?
Am inteles ca o sa vina si tatal tau ptr cateva zile ca sa isi vada nepoatele
.Ce ai mai facut cu acel curs?
MIKYCRIS
ladymina77 spune:
Miky,multumim 
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
MIKYCRIS spune:
Ladymina am vazut pozele cu PRINTESA ANDREEA
E TARE FRUMOASA
.
Are ochii albastri ori mi se pare mie?
Cum e ea? Va descurcati?
MIKYCRIS
AnnaBaby spune:
Illeana am luat burtiera de la farmacia Centrofarm, ei au gama de produse textilocosmetice Lytess. Practic arata ca o pereche de chiloti mai inalti ca sa cuprinda burta.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
AnnaBaby spune:
Cristina e a treia oara cand se intampla ca Ioana sa doarma toata noaptea fara sa se trezeasca pt papa, dar bineinteles ca nu la rand, ci la distanta de cate o sptamana, sau mai mult. In mod normal ea se trezeste o data sa pape, pe la 4, 5, 6, depinde lacat papa ultima data, adica 10, 11 etc.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
a.cicel spune:
Ileana daca citesti inca odata mesajul meu, acolo precizez clar APROAPE niciodata. Si mai spun ca nu sunt activa si in consecinta nu sunt deranjata de faptul ca nu mi se raspunde. te-ai luat degeaba de mine. a...si nu m-am plans de nebagare in seama. Era o concluzie la ce a scris Dana, aratand ca nu e cazul sa fie asa suparata.
Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006
POZE
a.cicel spune:
Neatza
Multumesc pentru parola. Am incercat de cateva ori cu cea veche si nu reauseam sa intru. Am intrat chiar si pe mail-ul comun, ca ma gandeam ca am uitat parola, dar era cea pe care o stiam. In fine..Am vazut pozicile. Super frumosi bebeii. Mi-a placut, printre altele, tortul pe care l-a avut Thea la botez.
Ana_a ti-am spus ca inca nu stiu sigur daca mergem saptamana asta. Noi oricum mergem destul de des acolo. Doar ca de cand am nascut nu am mai fost, asa ca ar fi cazul. Toate neamurile ne suna si ne cheama. dar daca merg, iti dau PM cu nr de tel.
Mada la piersicute aveam destul de putin timp. Mai ales ca aveam si facultatea pe cap. Acum am terminat cu ea. Mai am licenta. Deci e posibil ca de prin decembrie pana in februarie sa dispar de pe forum pt studiu, dar o sa revin.
Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006
POZE
ladymina77 spune:
Miky,da este la prima sarcina si este de fel fff panicata si stresata din orice.Ea a fost cea care a vazut-o prima pe Andreea,fiind cadru medical i-au dat voie in sala de nasteri cu mine.
Mi-e un pic teama ca o sa aiba o nastere grea,ii s-au rupt membranele luni noate la 24 si n-a avut contractii deloc ,aseara la 6 a pierdut dopul si apoi s-a dus la spital.Am sunat-o pe la 8 azi dimi dar mi-a inchis,presupun ca nu-i era usor la ora aia si inca nu a nascut ca ma suna.
Multumim de aprecieri,tu parca n-ai poze cu fetele nu pui sa le vedem si noi?Asteptam.
Legat de nastere,poate-mi fac timp intr-o zi sa scriu povestea,ce sa zic a fost greu dar mai usor decat la prima,mi-i s-a parut mai scurt travaliul desi a inceput pe la 3.30 dimineata cu contractii la 5 min si am nascut la 10.30.A trecut,am si uitat deja durerile din ultima ora.
Andreea e cuminte,manamca,doarme ,seara are prg de tinut in brate ,numai asa adoarme dar mi-e asa de draga ,ca pur si simplu nu simt oboseala.
Hai trimite si tu poze.
Ma opresc aici ca-s cu ea in brate ,pupici
AAa referitor la ochisori sunt albastru intenssss ,frumos
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
ileanna spune:
boti ce zici tu acolo??? High need child??? Adica treaba asta are si un nume? Ia baga unde ai citit, ca simt ca ma consolez. Orice treaba, odata ce are un nume e demistificata si acceptata mai usor. Hilar nu?
A, sa nu-ti zic ce balamuc total a fost cu bagajele la plecare. Mai aveam putin si imi crapa capul ca sa le pun pe toate, cu limita de timp ca sa ajungem pe lumina, cu bebe smiorcait. Si cand am zis ca e gata ... stai ca nu plecam ca si asa mai e juma de ora pana la urmatoarea masa. Ii dam bibele, il mananca ... si stai ca mai era ceva de facut. Pai hai mai repede ca daca ne mai kkim mult tre' sa stam si urmatoarea masa. Pana la urma l-am aruncat in masina imediat cum a mancat si ne-a tinut fix pana in Poiana.
Si io cred ca am citit ceva pe la tine pe acolo, dar ... scrii si cu hart deci este ce citi
.
Anna am fo la Poiana Brasov la Hotel Alpin unde Marius avea megaintalnire in companie. Desi dupa mine Poiana e o statiune de toata jena, ca majoritatea de pe Valea Prahovei: aglomeratie, galagie etc. Daca vrei munte te duci undeva in Fagaras, Bucovina, Ardeal etc. Dar acolo n-a bagat nimeni bani si nu-s conditii de bebe + distanta, asa ca ... nu pot sa le am pe toate. Dar zau daca nu a fost ogalagie in Poiana ... atv-uri, macarale ...
Mina si eu ii tot spun lui Marius ca tb sa se invete ca are bb mic care doarme in casa: gata cu trantit de usi, mobil dat la maxim.
cristina nu stiu daca e de la vreme. Asa a fost si ieri si am venit varza de obosita de la munte. Cred ca am 2 saptamani de cand nu am dormit macar putin in timpul zilei. Ne-a cam scos din ritm iesirea asta, recunosc ...
http://community.webshots.com/user/my_margaret