Aspirante optimiste > 20 (346)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Pai Moni nu prea am de ales decat sa astept... anul trecut eram f inversunata pe ideea de bebe si cand dupa 4 luni de incercari si o mie de teste au aparut cele 2 liniute (si anul trecut mi s-au pozitivat tarzior testele) m-am bucurat f tare ... numai ca dupa 7 zile s-a terminat totul ...

anul asta am fost inversunata la inceput si cand m-am lovit de aceeasi problema (teste negative) am zis ca totul e in mainile lui Doamne-Doamne pt ca el stie mai bine cand tbuie sa se intample minunea ...

singurul lucru de care mi-e frica acum e serviciul ... anul trecut am pierdut sarcina din cauza muncii (efort fizic) si de aia as vrea acum sa aflu mai repede cand e sa fiu gravi ... ca sa ma pot opri din munci sa nu se termine iar totul la toaleta ... asta e singura mea teama !!!

Mergi la inceput

Si acum sunt calma ...

REFUZ sa intru in panici

ce o fi o fi si gata

(ia sa ma mai uit putin la testul ala sa vad daca s-a hotarat sa dea un raspuns)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

eu zic sa mai faci un surecheck..e numa 100 000
bubu tu la ce medic mergi? si cum ai luat duphastonul?

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

bubu eu cand am ramas, eram asa....un amalgam de sentimente: neastampar, neliniste, entuziasm. ca sa fiu sigura ca pot sa dau frau liber fericirii am facut 4 teste in seara aia, un test a2-a zi si un test de urina la laborator. Daca poti sa te abtii 1-2 zile este ok, daca nu....go for it. Testele de laborator , ca si testele de sarcina, nu ies pozitive decat dupa o anumita periaoda de timp de la conceptie. Asa mi-a zis tanti de la cabinet.

duminica am fost la Ghighiu si m-am rugat pentru voi fetelor. Nu v-am trecut pe pomelnic pt ca va dati seama ce ar fi zs preotul sa citeasca un sir lung de nume "bubu, lala, amber, moni k...". V-am dat intalnire dar nu ati venit

Mergi la inceput

dr mea e Georgian Mihaela ... eu merg la cabinetul ei privat dar ea e doctorita la Caritas in Buc.

duphaston am luat din ziua 16 pana in ziua 25 inclusiv (la fel ca Iulia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anne in listuta de aspirante era trecut in paranteza numele de botez si asa fetele dadeau acatiste cu numele adevarate.Acum nu stiu cum este ca nu prea m-am mai uitat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

n-am stiu. Dar lasa ca ma mai duc. Acum stim exact unde se afla. Am promis ca ne mai ducem. Am intalnit prea mule femei care mi-au pomenit de manastirea Ghighiu ca fiind facatoare de minuni in sensul pe care il dorim noi. Asa ca data viitoare dau si pt voi fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Bubu ,Eu zic ca este ceva.In cele 5 luni de tratament cu duphaston nu mi-a intarziat menstra cu exceptia lunii cand am ramas gravida.Mi-am facut testul dere sarcina pe la ora 14 (nu am baut lichide 3ore) si au iesit instant pozitiv.Mi-am luat femina si barza.Asta am gasit.Incearca cu increde barza,daca e sa fie pozitiv iese imediat si costurile sunt mici.hai bubu ca sunt sperante.Poate ai ovulat mai tarziu(ca si mine).

iulia 8+

Mergi la inceput

am citit pe forum despre testul de ovulatie cu saliva. Am cautat pe internet, costa 135 lei si se poate face comanda. Voi folositi? este bun? am inteles ca are perioada de garantie 2 ani. Decat sa dau lunat 20 lei pe testele de ovulatie, mai bine imi cumpar iau unul pentru saliva. Voi ce ziceti?
bubu unde esti? petreci fara noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

anne multumesc a te-ai gandit si la noi!!

in legatura cu testele...eu am da' nu ma descurc sa-l "citesc'. Ori poate nu am ovulat.Rallu e maestra la el

PS Eu-s ANDREEA SIMONA!! asa..ca sa stiti..si ziua mea de nastere e 13.07.1982(ca nu cred ca am zis pana acum)

si eu iar am zi proasta la servici!!!

my somebody....

Mergi la inceput