Aspirante optimiste > 20 (346)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

bubu nu cred ca liniutza vizibila la lumina si cu lupa e concludenta. Eu am facut 7 luni teste barza si de fiecare data aparea liniuta de control rosie si a 2-a liniuta roz....si niciodata nu era cu ochisori. Cand intr-un final am ramas insarcinata am facut surechek si a iesit o liniuta tot roz doar ca era semn clar ca e sarcina ...si chiar asa era. Deci eu una nu mai fac barza ci numai surechek. Daca era o liniuta albastra palida as fi inclinat sa-ti zic "stay put, you might be pregnant" dar pt ca e vizibala in anumite conditii .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

bubu nu cred ca liniutza vizibila la lumina si cu lupa e concludenta. Eu am facut 7 luni teste barza si de fiecare data aparea liniuta de control rosie si a 2-a liniuta roz....si niciodata nu era cu ochisori. Cand intr-un final am ramas insarcinata am facut surechek si a iesit o liniuta tot roz doar ca era semn clar ca e sarcina ...si chiar asa era. Deci eu una nu mai fac barza ci numai surechek. Daca era o liniuta albastra palida as fi inclinat sa-ti zic "stay put, you might be pregnant" dar pt ca e vizibala in anumite conditii .......

asa zic si eu dar pe de alta parte nu inteleg intarzierea CM ...
se presupune ca de la Duphaston iti vine in max 32 (33) zile ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

deci anne barza e barza..clear blue e clear blue..sincer nu prea potiface comparatia!! eu zic sa mai faci un surecheck! clear blue stiu ca se pozitiveaza mai greu!!!!

barza si mie mi-a iesit asa..mai firav..iar surecheckul a fost negativ negativ!

eu tin pumnii si sincer cred ca e cu ochisori la ambele amandoua!!!

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Bubu..nu ai posibilitatea sa faci analiza de sange? Cu ea mergi la sigur. Daca tu spui ca de obicei nu ai intarzieri..atunci care sa fie motivul? Poate , mai astepti cateva zile si daca , nu vin rusii, iti faci bhcg. eu sunt optimista...

Moni

http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetili!
Sa incep:
1.Cu Rallu, nu as vrea sa te sperii, dar iti spun ce am patit eu. In luna in care am facut chist de la stimulare, la testul cu saliva am avut si eu o panza de paianjani cum nu mai vazusem niciodata. Acum se mai stie ca testele de ovulatie se pot pozitiva in sarcina. Eu zic sa te risti si sa bagi un Surecheck si ajung la pct-ul
2. Pentru Bubu...Clear-ul se poz. ffff greu. Va rog nu mai aveti incredere in alte teste decat in Surecheck. La mine de fiecare data cand a aparut linia a IIa a fost sarcina oricand am facut testul. Este o poveste ca se poz mai greu. Mie in ziua cand mi-a iesit 4 la BHcg, testul a aratat a doua linie si se vedea fara lupa.

Bafta la II!!!!

Oana

noi2

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

mai astept ca nu ma grabeste nimeni cu analiza de sange ... azi am aruncat pe geam 200 de mii pe testul asta care mai rau m-a naucit asa ca nu are rost deocamdata sa mai arunc si alti bani pe analiza de sange care are sanse sa imi zica ca nu e bebe acolo.

mai astept cateva zile sa vad daca apar rusii ... si daca nu apar mai bag un test ... daca nici ala nu va fi concludent o sa imi sun doctorita sa ii povestesc si sa ma duc la un control.

saptamana asta e de asteptare

Mergi la inceput

voi ce ziceti fetelor ... sa mai fac azi un surecheck sau sa mai astept 1-2 zile ?

sunt z34 deci practic ar fi doar a2a zi de intarziere ...

iar intru in mania testarilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

Neata iubitele mele,

Ce dor mi-a fost de vooooi.Am nevoie de oca nu mai pot de.
Presimt ca saptamana asta o sa fie una fertilaaaa pentru toata lumea, mai ales ca vremea asta te imbie numai la......hehe.Eu sunt cuprinsa de o stare de optimism ceva de speriat.Offf ,dar nu mai vreau la munca...saptamana trecuta nu prea am avut chef de munca si acum va trebui sa recuperez asa ca nu o sa mai pot fi atat de activa, dar tot o sa va citesc cu constiinciozitate. Intre timp nu uitati ca "It can't rain all the time".

Mergi la inceput

Bubu...fa asa cum crezi tu, ca e bine pt tine. Vad ca stai f bine cu moralul, esti relaxata, rabdatoare, nu te grabesti...sti cum zic fetele care aucm sunt .."s-a intamplat exact caun nu ma asteptam"

Moni

Mergi la inceput

Stai ca acum am vazut ultimul mesaj... nuuuuu..Bubu..revino la starea de mai devreme..cand spuneai calma, ca astepti, ca nu te grabesti... Eram noi toate, emotionate pt tine, si in loc sa te calmam noi, ne-ai linistit tu, cu calmul tau(cel putin pe mine).

Moni

Mergi la inceput