Aspirante optimiste > 20 (346)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

sunt pe aici ... sunt libera azi asa ca mai fac ce e de facut prin casa.

nu stiu Iulia ce sa zic ...
mai astept cateva zile si mai trag un test... la naiba cu testele astea ca ne mananca zilele si nervii

mai bine ne lasa Doamne-Doamne un semn ceva ... sa ne apara scris pe burtica "femeie vezi ca ai un ingeras inauntru ... potoleste-te din activitatile solicitante"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Salutare!

Bubu iti tin pumnii si scot fetele de la naftalina pentru tine!

__
__
_

__

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

lasa bubu ca o sa fie bine, iar pe burta o sa-i scrii sotului "aici e un ingeras, ai grija de noi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ia nu ma mai fierbeti voi pe mine....
bubu si raluu maine sa va prezentati un surecheck cu 2 linute!!

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

Buna fetelor,

Haideti macar voi sa veniti cu 2 liniute, ca la mine sanse 0 si luna asta...astazi e a 2-a zi de CM. Faza e ca iara am vazut in menstra ceva, adica ca o pielicica...tot asa patesc, nu-i prima data cand elimin tesut dintr-ala, adica incepe sa creasca ceva si dupa aia gata...
Ati patit si voi dintr-astea ?...nu se "aduna" toti cromozomii, sau care-i faza ?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vrancioaia

Buna fetelor,

Haideti macar voi sa veniti cu 2 liniute, ca la mine sanse 0 si luna asta...astazi e a 2-a zi de CM. Faza e ca iara am vazut in menstra ceva, adica ca o pielicica...tot asa patesc, nu-i prima data cand elimin tesut dintr-ala, adica incepe sa creasca ceva si dupa aia gata...
Ati patit si voi dintr-astea ?...nu se "aduna" toti cromozomii, sau care-i faza ?

Pupici

alea sunt bucati de endometru.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna ,am ajuns si eu de la gradi,dar sa nu va spun ce obosita sunt ,azi am stat doua grupe intr-o singura sala de clasa ,asta pana ma mut,si am nimerit cu cei mici care azi au fost prima zi la gradi.
Epuizanta zi:vreo cinci plangeau din toti rarunchii,vreo trei si-au luat gentutele sa plece ca au venit au vazut ce este la gradi si a fost destul ,ei pleaca acasa.Iti venea sa-i mananci.Un copilas a muscat-o pe colega de mana atat de tare ca i-a dat sangele,pe cuvant.
Of,of si tot asa va fi vreo saptamana pana incep sa se obisnuiasca ca nu pleaca cand vor,ca au un program etc.
E minunata aceasta meserie ,dar si grea.
Asa ca eu voi intra vreo ora la

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Anidaz si fugi la

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

Buna Ancutza,

Merci pentru explicatie...
Eu am ramas cu sechele de cand am fost insarcinata si-am eliminat in a 4-a saptamana tot asa, numai ca era un tesut mai mare, cam jumatate de palma si-am avut crampe, iar sanii mi s-au marit si erau durerosi, fierul din sange era cu mult sub limita minima...pana a aparut o pata maronie-rosiatica , si-a dat totul peste cap...
Ma tot gandesc ca ceva nu e tocmai in regula...desi analizele facute au iesit bune, dupa cum spune doctorul.

Aveti vreun sfat ?

multumesc..va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Buna fetelor,

Urat inceput de saptamana...La Suceava e aproape iarna...
Sa speram ca numai vremea e urata, iar noi sa avem o saptamana excelenta.

Buburuzo, nu stiu ce sa zic, daca mai poti astepta o zi ar fi bine, nu stiu cum esti tu, dar eu cu fiecare test negativ imi vine sa ma arunc de la etaj.

In rest ce sa va zic, luna asta am avut folicul de 25 si 23 cm, si am prestat munci in folosul reproducerii, de ne-a iesit pe ochi. Ideea e ca dupa un an jumatate in care nu s-a intamplat nimic.... nu cred ca mai astept mare lucru.

Asa ca am hotarat sa merg la bucuresti sa fac FIV, asta pana nu clachez psihic, ca dupa degeaba mai fac copii...

Mergi la inceput