Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

seara buna fetelor

of bebelusul meu nici azi nu a papat legumele doar 2 lgt....supa chioara insa a vrut-o

voi ce le-ati dat cand ati patit asa ceva ?fructe dimineatza si iaurtul de la 7 le mananca....la legume i se face sila ...si de joi -de cand cu febra etc, am tot incercat diverse combinatii de legume...o sa incerc maine sa nu ii pun carne...poate asa le vrea....
ellis vad ca si tu ai aceeasi pb...ce ii dai completare dupa ce papa 100legume?

si inca o problemutza am: i-am pus si eu in seara asta pt prima data ,in biberon Avent 2 masuri cereale "Nestle 8 cereale" la 210 lapte....si se tot infunda tetinavoi folositi alta tetina cand faceti asa????

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Hihihi ...azi am inceput si eu scoala ..M-am inscris la asistente generaliste .. Vreau o munca dinamica si ceva andrenalina.. M-am saturat sa stau la birou

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

succes si sa vii cu note mari

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Buna ziua si de la noi!

Fetelor v-ati mai inscris careva bebelusii la competitia bebelusilor care merg de-a busilea de la Baby expo!Eu am inscris-o acum o luna asa la caterinca si azi am primit mail ca vineri suntem in finala!Mai e cineva?Nu stiu ce sa fac daca sa merg sau nu cu ea!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

si noi ne-am inscris si tot vineri m-au chemat dar din pacate sotzul ieri a aflat ca trebuie sa plece din tara cu sv deci nu stiu sigur daca ajung ca stau in sect 1 deci cam departe

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui gianina

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu pentru durerile de oase si muschi am luat Ca+Mg+Zn.

Miha, care oase te-au durut??? pe mine ma dor foarte tare gleznele (mai ales dimineata)..adica oasele de la glezne..de la farmacie mi-au zis ca am probleme cu circulatia si mi-au dat Ruscoven tablete( asemanator cu Detralexul)..iau deja de vreo luna jumatate si nu am observat vreo imbunatatire...trebuie neaparat sa merg la medic ca nu se mai poate.

Ma dureau gleznele si calcaiele cand ma ridicam din pat.Ma dureau si salele,de ramaneam intepenita peste patut cand ma aplecam dupa Amira.Si ma dureau si muschii de parca as fi avut febra musculara,de carcei nu mai spun..
De cand iau Ca+Mg+Zn durerile s-au ameliorat vizibil.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!multumim urarilor pt. ziua mea!
multumim si pt. urarile de ziua fiicei mele ...urand cu aceasta ocazie si eu LA MULTI ANI fiicei mele mult iubite precum si tuturor sarbatoritilor de azi ! AMALIA, ADELINA, DIANA
am reusit sa citesc putin din urma, am vazut pozele micutei de uberbax, (e o scumpa...si cate gadget-uri aveti!), am simtit o atmosfera relaxata, mai putin in ceea ce il priveste pe Andrei de dany26;tu nu ai biberonul cu flux reglabil de la Avent?...eu nu i-am dat niciodata cereale in lapte, dar l-am fol. cand i-am dat apa de fiertura de orez , ca e mai groasa decat laptele
sherita...BAFTA!!!
noi mergem inspre bine...mananca relativ mai bine, a baut si laptic 3 mese a cate 150 ml(ceea ce nu s-a mai intamplat de ffff mult timp)....
rontaie biscuti intr-o veselie...
saptamana viitoare plecam la Budapesta pt investigatii la ficat...astept cu nerabdare !
azi am fot cu ea la bioclinica i-au luat proba din gat si de pe limba sa vedem cum stam cu candida...saraca de ea e neagra pe limba , nu mai e alba...asta are legatura cu cronicizarea fenomenului candida...ma apuca groaza...joi primim rezultatele !
acum va urez o noapte cat se poate de placuta !!!!!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Hihihi ...azi am inceput si eu scoala ..M-am inscris la asistente generaliste .. Vreau o munca dinamica si ceva andrenalina.. M-am saturat sa stau la birou

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Felicitari! cum a fost prima zi de scoala?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gianina

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu pentru durerile de oase si muschi am luat Ca+Mg+Zn.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Miha, care oase te-au durut??? pe mine ma dor foarte tare gleznele (mai ales dimineata)..adica oasele de la glezne..de la farmacie mi-au zis ca am probleme cu circulatia si mi-au dat Ruscoven tablete( asemanator cu Detralexul)..iau deja de vreo luna jumatate si nu am observat vreo imbunatatire...trebuie neaparat sa merg la medic ca nu se mai poate.

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

mai, pai daca te dor oasele, nu ai probleme circulatorii, ci reumatismale, incearca un diclofenac gel de concentratie 5 mg, daca se amelioreaza e reumatism;

sa mai zic si eu in ce hal ma poate durea glezna stanga(cea rupta recent)? aseara dadeam cu piciorul in pat de durere, am adormit ff greu.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

NEATA! AZI SCRIU PRIMA CA MIE FRICA DE ANCA!

DANY - la ce te referi completare? lapte in niciun caz, ca atunci adio mancare; ii mai dau la masa framituri de paine, ori cativa pufuleti, sau putin biscuite, cat papa ea, oricum mai mult de 1/2 biscuite organix nu papa. fructe tot 100 si un pic papa, de regula cu branza, dar dupa asta uneori mai musca putin dintr-o banana, strugure, para, pruna, ce am, ori putin biscuite; cam atat.
eu de la avent folosesc bibe pe post de canita, ca am luat cioc si manere, la nuk sunt tetine pt cereale, trebuie sa fie ceva si la avent.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemimay

buna mamici de bulgarasi si globulete!!
am si eu un bulgaras de noiembrie si tare mult as vrea sa ma primiti si pe mine in cercul vostru. as vrea sa va intreb daca au iesit deja dintisorii la bebicii vostri. la fetita mea nu i-au iesit inca si incep deja sa-mi fac griji pt ca am vazut bebici de 5 luni care deja au 2 dintisorisi la noi nici macar vreun semn ca ar vrea sa iasa.

naomi 23.11.07

Bine ati venit cat despre dintisori nu te stresa atat ca sunt copilasi carora le apra dintii si la un an.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Of ce vreme urata! Mi-am terminat treaba si mai stau la pc.
Fetelor, voi aveti probleme cu spatele? Ma doare de cateva saptamani de ma omoara, azi deja m-a luat de dimineata durerea, nici n-a asteptat sa-mi iau si eu micul dejun. Ma doare sus pe linia umerilor ca sa zic asa, deci nu mijlocul. Mi-ar creste titili ? Ca cica pe Nicoleta Luciu acolo o doare ca i-au crescut mult.
Elis, pai daca se termina efectul Fe, trec la alt element, ca are Mendeleev destule si mai pune carnita.
Noi n-o mai lasam de-a busilea prin casa pt ca n-avem covoare si s-a racit pardoseala mi=e sa nu raceasca si ea, si cu problemele de spate pe care le am nu mai razbeam s-o tot tin de maini sa mearga, asa ca i-am luat premergator, chiar daca initial n-am fost de acord cu el. Acum sunt f multumita, alearga de colo-colo cu el si chiuie fericita, scotoceste prin sertare, trage de pe masa tot ce gaseste, face viraje, merge in marsarier, fericire pe capul ei. Busilea numai in pat mai e permis!

Aaaaa, am o veste mareeeeee, maine mergem la doctor sa stabilim protocolul de FIV pt bebe2, in octombrie cand face Aalesia anul ne apucam

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

De durerea de spate nu stiu ce sa iti spun ,poate ar trebui sa faci un control ceva sa nu fie ceva mai grav.Si eu am pus-o in premergator ca ne rupsese pe toti
Succes la FIV dar poate poate patesti ca Andreea ca si ea se apuca de FIV.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput