Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (111)
Raspunsuri - Pagina 11
Ank83 spune:
Hihihi ...azi am inceput si eu scoala
..M-am inscris la asistente generaliste ![]()
.. Vreau o munca dinamica si ceva andrenalina.. M-am saturat sa stau la birou 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Hihihi ...azi am inceput si eu scoala |
Felicitari bobocico!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Felicitari bobocico! |
Am sa imi intreb sotul daca pot merge la balul bobocilor

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
Stiti ce vreau sa va intreb .. are careva dintre voi masina de spalat cu uscator ...sau uscator separat. Daca aveti imi spuneti si mie daca merita investitia??
.. Nu stiu cum voi usca atatea haine si cand va veni bebelina
.. si chiar as vrea sa rezolv astfel problema.Cumnata-mea din canada e super incantata de uscator si zice ca trebuie doar sa le calci si gata... Dar oare cele de aici isi fac treaba bine ??
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Stiti ce vreau sa va intreb .. are careva dintre voi masina de spalat cu uscator ...sau uscator separat. Daca aveti imi spuneti si mie daca merita investitia?? .. si chiar as vrea sa rezolv astfel problema.Cumnata-mea din canada e super incantata de uscator si zice ca trebuie doar sa le calci si gata... Dar oare cele de aici isi fac treaba bine ??Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Eu am . E un wirpool cu uscator incorporat si o am de 10 ani . Isi face treaba foarte bine, am uscat in draci cu ea cand era Bogdan mic si am folosit-o si la Andrei. Mie imi ies cam sifonate rufele ( pun multe odata) dar in rest sunt foarte multumita. Daca pui mai putine odata si aranjate frumos nu se sifoneaza asa tare.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui gianina mult succes la gradi pentru Robert si Sebastian...si la scoala pentru Bogdan! si noi am inceput gradinita...suntem grupa mare!!!!!!! ![]() Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007) |
Multumim. Succes si voua la gradinita

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
cristi07 spune:
buna seara mamici si bebici!
Ank, eu am uscator separat tot de vreo 10 ani si suntem f multumiti. e adevarat daca sunt mai multe ies cam sifonate, dar exista in State si mai mult ca sigur si in Canada (paote ca si prin alte tari din vest) niste servetele parfumate cu balsam in ele (fabric softner de la Bounce)
Lala, ce mai face manechinul Andrei?
Victo, cum a fost revederea cu Stefanut?
Adina, s-a intors din concediu?
Cristina si Radu 3.12.2007
gianina spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Eu pentru durerile de oase si muschi am luat Ca+Mg+Zn. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Miha, care oase te-au durut??? pe mine ma dor foarte tare gleznele (mai ales dimineata)..adica oasele de la glezne..de la farmacie mi-au zis ca am probleme cu circulatia si mi-au dat Ruscoven tablete( asemanator cu Detralexul)..iau deja de vreo luna jumatate si nu am observat vreo imbunatatire...trebuie neaparat sa merg la medic ca nu se mai poate.

Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui cristi07 buna seara mamici si bebici! Ank, eu am uscator separat tot de vreo 10 ani si suntem f multumiti. e adevarat daca sunt mai multe ies cam sifonate, dar exista in State si mai mult ca sigur si in Canada (paote ca si prin alte tari din vest) niste servetele parfumate cu balsam in ele (fabric softner de la Bounce) Lala, ce mai face manechinul Andrei? Victo, cum a fost revederea cu Stefanut? Adina, s-a intors din concediu? Cristina si Radu 3.12.2007 |
intre cadourile primite din Ca am primit si astfel de servetele
Multumesc de raspunsuri ..
... sincer ma bucur sa aud asta... asa imi mai usurez munca 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Sheritra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Sa dea Domnul sa fie bine si sa reusiti din prima. ![]() Eu pentru durerile de oase si muschi am luat Ca+Mg+Zn. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Sar,mana!Bey e belea parola cu cognacul, am povestit la toata casa, radea si Alesia cu hohote
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)