Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (111)
Raspunsuri - Pagina 10
Vasari spune:
Cristina, succes! Concurati maine sau vineri?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
gianina spune:
Alina, stiu ca va plac jucariile de lemn. uite aici cateva interesante.
http://www.magazinuldejucarii.ro/index.php?idSub=80&title=Jucarii%20de%20Lemn%20Eichhornlina
Pupici!
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
uberbax spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Cristina, succes! Concurati maine sau vineri? Alina si Maria - 3 nov 2007 Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |

Sheritra spune:
Vasari, Elis
multumesc mult, maine va spun ce si cum, poate da DD si vine barza toamna asta si la noi! Again and again
!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Vasari spune:
Cristina, cred ca vineri venim si noi. Sper sa fie o vreme frumoasa care sa ne permita si statul in parc. Scuze de confuzie, eu nu mai deosebesc zilele. :)
Gianina, multumesc mult. Trusa de scule mi se pare super! :)) Cred ca i-ar interesa mai mult decat alte jocuri.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui kemimay buna mamici de bulgarasi si globulete!! ![]() am si eu un bulgaras de noiembrie si tare mult as vrea sa ma primiti si pe mine in cercul vostru. as vrea sa va intreb daca au iesit deja dintisorii la bebicii vostri. la fetita mea nu i-au iesit inca si incep deja sa-mi fac griji pt ca am vazut bebici de 5 luni care deja au 2 dintisori |
Bine ati venit!

Bine ca ati venit si nu ne-ati lasat sa fim singurele fara dintisori.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Aaaaa, am o veste mareeeeee, maine mergem la doctor sa stabilim protocolul de FIV pt bebe2, in octombrie cand face Aalesia anul ne apucam ![]() ![]() ![]() |
Sa dea Domnul sa fie bine si sa reusiti din prima.

Eu pentru durerile de oase si muschi am luat Ca+Mg+Zn.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui uberbax Multumim!Sper sa venim invingatoare!noi mergem la 10.50 |
Tinem pumnii si facem galerie!

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui gianina mult succes la gradi pentru Robert si Sebastian...si la scoala pentru Bogdan! |
Multumim!
Mult succes si voua.Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...