PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Buna dimineata si multam' (gina) pt. cafea.

Noi suntem acasa, ieri m-au chemat de la camin ca Ale are febra (39°+) si ca regula a doua zi trebuie tinut acasa. Tot sun pediatra dar nu-mi raspunde, ca toata noaptea a facut febra, nici paracetamolul nici mai facea efect.

O zi buna tuturor!

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am promis ca ma tin de scris asa ca iata-ma. Ar trebui sa fac curat azi da nu am nici un chefff. Si culmea eu mereu am chef de curatenie da azi se pare ca nu.
Anasia, Gina multumim.
Gina ms de aprecieri mai e greu uneori cand au zile din alea de amandoua is mieunate si suparici si mofturici da in rest e ok cas cumintele tare.
Mai greu cu, curatenia da reusesc sa fac si asta singurica ca Flo oricum e la munca mai mereu.
Noh cam atat am apucat tre sa merg sa ii dau papa lui Ari revin mai incolo.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mada am vazut pozele cu printesele...sunt
gina am vazut si cei trei piticii..mortali

anasia si mie imi e dor de cateva fete care nu mai scriu de ceva vreme
cati piersicuti/e ai ptr colajul de doia ani? ca mai e un pic si fac doi ani jumate

dana sanatate multa la puiut

va pup pe toate si va urez weekend placut

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, , sunt mai putini, dar e bine si asa; n-am mai intrat pe contul comun, dar astept si pozele ginei, ale lui mada, si cine mai vrea sa mai trimita;
ne-a palit si pe noi raceala, Alessia a trecut mai usor, noi suntem cam morcoviti

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Buna fetele!

Bulinuta multumim.
Anasia am trimis mail cu doua poze una de-a lui Ari pt doi ani si una de-a lui Ami pt blog la link-ul de la nume. Asta a lui Ari o puteti pune si la link-ul de la numele ei de pe blog. Ms mult.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27
dana sanatate multa la puiut

va pup pe toate si va urez weekend placut

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

bulinuta, iti multumesc!

am fost la pediatra, mi-a dat antibiotic pt. 7 zile; probleme cu gatul, respiratia ... si cat vreoiam sa evit antibioticul.

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Dana multa sanatate puiutului!

Mada am vazut pozele sunteti o familie foarte frumoasa iar printesele

Copiii mei sunt bine,deocamdata le-au trecut toti virusii.

Avem poze noi aici

livada!

Mergi la inceput

Buna fetele!

Ma chinui sa ma tin sa fiu prezenta.
Anasia a ajuns mailul is bune pozele?
Dana multa sanatate, imi pare ca trebuie sa luati antibiotic si eu fug de el de numa pana acuma nu a fost nevoie, speram ca nici mai incolo.
Stefania vazut pozele vai cat pot fi de dulci amandoi. Iti vine sa ii papi iar Patricia e o scumpete si jumate e superbaaaa.
By the way am vazut ceva poze cu mancare la tine. Si vroiam sa te intreb cum faci biscutii aia si croisantele? Da si mie reteta please poate poate imi ies si mie ca eu cu prajiturile nu stiu ce am da nu imi ies si pace.
Multumim de aprecieri.
Noi ieri am fost in oras la plimbare sa cautam cadou la fetita vecinei ca vazusem ceva pe net si vroiam sa vad daca e la fel de ok si in realitate nu numai in poza da nu am gasit asa ca mai vedem ce si cum. Nu prea avem bani cu criza asta da ce s afacem nu pot merge cu mana goala la ziua fetei asa ca luam si cadou.
Azi lenevim ca e urat afara si eu imi storc creierii cu meniul de sapt urm ca tre sa fac comanda de papa. Ce bine ca livreaza astia la usa nu mai tre sa ma duc sa ma chinui cu carucior doua printese dupa mine care mai de care mai galagioasa exact atunci si carat sacose si pe Ari de mana.
Acu caut pe net ceva bin de gunoi ca aici ne da numai unul vrede pt gunoiul de gradina da pt gunoiul domestic nu este si tot vine o matza/vulpe si imi rupe sacii si imi imprastie gunoiul peste tot si deja nu mai suport is satula de strans gunoaie si de spalat in curte dupa aia.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu putin sa va salut si sa va dau o buna.

La multi ani, Elya! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Dana, sanatate multa puiutului! Eu cand patesc asa, cand imi face febra mare, ii dau nurofen, pentru ca nici la Razvan paracetamolul nu are nici un efect. Pupici sa-i treaca mai repede!

Anasia, Bulinuta, Mada si celelalte fete, va pup pe toate si pe piticii vostri, fara exceptie!

In we nu am intrat, pentru ca am plecat la Slobozia la socrii mei, duminica urmatoare va fi ziua soacrei mele, dar nu poate sa mearga atunci fratele lui Tibi si am mers acum cu totii.

Acum va las ca ma apuc de treaba.

Va pup pe toate!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori)

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mada_mxm, da, am luat pozicile;
mamaluidavid, ce copii frumosi ai! si am admirat din nou casa voastra, arata super!
gina, , astept pozicile, repede....
dana7 mi, cum se simte Alessandro?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput