PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 20
anagia spune:
buna fetelor
am trimis si eu o poza cu amalia pe contul comun ptr albumul de doi ani. din pacate nu pot fi activa
, muncesc ca la nebuni, ajung acasa pe la ora 8 si ama ma ia de proaspata, iar pe deasupra se mai culca si pe la miezul noptii. asta e poate la al doilea bebe stau mai mult acasa si sa-mi fac timp si pentru forum ca tare drag mi-ar fi.
si ca tot veni vorba de al doilea
vreau sa va intreb daca a avut cineva asigurare privata de sanatate care sa acopere si costurile nasterii ca incerc sa ma informez dar as vrea sa aflu de la cineva care a a trecut prin asta. vrem sa ne apucam de treaba dar de data asta organizat ![]()
multumesc
pup mamicile si piersicutzele
anagia si
amalia (06 august 2006)
dana7mi spune:
Seara buna!
Va multumesc frumos fetelor ca ne sunteti aproape. In weekend a fost bine, nu a mai facut febra. Un pic slabit si putina pofta de mancare, in rest ... tot rau a ramas.
Maine dimineata m-au invitat la camin pt. un curs rapid de "scoaterea scutecului" ... voi vedea maine ce teorii au mai descoperit.
Ale
dana7mi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anagia buna fetelor ![]() am trimis si eu o poza cu amalia pe contul comun ptr albumul de doi ani. din pacate nu pot fi activa , muncesc ca la nebuni, ajung acasa pe la ora 8 si ama ma ia de proaspata, iar pe deasupra se mai culca si pe la miezul noptii. asta e poate la al doilea bebe stau mai mult acasa si sa-mi fac timp si pentru forum ca tare drag mi-ar fi. si ca tot veni vorba de al doilea vreau sa va intreb daca a avut cineva asigurare privata de sanatate care sa acopere si costurile nasterii ca incerc sa ma informez dar as vrea sa aflu de la cineva care a a trecut prin asta. vrem sa ne apucam de treaba dar de data asta organizat multumesc pup mamicile si piersicutzele ![]() anagia si amalia (06 august 2006) |
vad ca avem copii nascuti in aceeasi zi

sa inteleg ca esti deja insarcinata sau ai vrea?
Ale
dana7mi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamaluidavid Copiii mei sunt bine,deocamdata le-au trecut toti virusii. Avem poze noi aici livada!Stefania&copiii |
am vazut si noi pozele, ai 2 copilasi frumosi si tare simpatici sunt cand se pupa.
Ale