PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

buna fetelor
am trimis si eu o poza cu amalia pe contul comun ptr albumul de doi ani. din pacate nu pot fi activa , muncesc ca la nebuni, ajung acasa pe la ora 8 si ama ma ia de proaspata, iar pe deasupra se mai culca si pe la miezul noptii. asta e poate la al doilea bebe stau mai mult acasa si sa-mi fac timp si pentru forum ca tare drag mi-ar fi.
si ca tot veni vorba de al doilea vreau sa va intreb daca a avut cineva asigurare privata de sanatate care sa acopere si costurile nasterii ca incerc sa ma informez dar as vrea sa aflu de la cineva care a a trecut prin asta. vrem sa ne apucam de treaba dar de data asta organizat
multumesc
pup mamicile si piersicutzele

anagia si amalia (06 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Seara buna!

Va multumesc frumos fetelor ca ne sunteti aproape. In weekend a fost bine, nu a mai facut febra. Un pic slabit si putina pofta de mancare, in rest ... tot rau a ramas.

Maine dimineata m-au invitat la camin pt. un curs rapid de "scoaterea scutecului" ... voi vedea maine ce teorii au mai descoperit.

Ale

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anagia

buna fetelor
am trimis si eu o poza cu amalia pe contul comun ptr albumul de doi ani. din pacate nu pot fi activa , muncesc ca la nebuni, ajung acasa pe la ora 8 si ama ma ia de proaspata, iar pe deasupra se mai culca si pe la miezul noptii. asta e poate la al doilea bebe stau mai mult acasa si sa-mi fac timp si pentru forum ca tare drag mi-ar fi.
si ca tot veni vorba de al doilea vreau sa va intreb daca a avut cineva asigurare privata de sanatate care sa acopere si costurile nasterii ca incerc sa ma informez dar as vrea sa aflu de la cineva care a a trecut prin asta. vrem sa ne apucam de treaba dar de data asta organizat
multumesc
pup mamicile si piersicutzele

anagia si amalia (06 august 2006)

vad ca avem copii nascuti in aceeasi zi

sa inteleg ca esti deja insarcinata sau ai vrea?

Ale

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamaluidavid
Copiii mei sunt bine,deocamdata le-au trecut toti virusii.

Avem poze noi aici

livada!

Stefania&copiii

am vazut si noi pozele, ai 2 copilasi frumosi si tare simpatici sunt cand se pupa.

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

CAPITOLUL NUMARUL 90

Mergi la inceput