PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Salut livada,

Ramoon bine ca Timi merge spre mai bine ...multa sanatate si din partea noastra! Despre regim nu prea am idei, ca nu am inteles prea bine...daca nu a facut kk de doua zile nu-i constipatie?! Apoi ai zis ceva de diaree...Doctorita ce i-a recomandat?
Lui Nour, cand am avut nevoie, i-au fost bune: bananele (cele coapte pentru diaree), sticsuri/grisine (cele simple, fara susan), supa de pui (in care au fiert si cartofei, morcovi, ceapa, etc.) acrita cu trei picaturi de lamaie. In rest nu atingea nimic.

Fetelor, banuiesc ca stiti deja, dar scriu si aici:
A trecut de Guvern legea aceea prin care mamicile in CIC vor primi 85% din media veniturilor pe ultimul an, dar nu mai putin de 600RON (cat se da acum).
Daca presedintele va semna, incepand cu ianuarie 2009, si mamicile noastre dragi (cu BB2 sau care vor naste dupa data asta), vor beneficia de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Citat:
citat din mesajul lui norocuta

Salut livada,

Ramoon bine ca Timi merge spre mai bine ...multa sanatate si din partea noastra! Despre regim nu prea am idei, ca nu am inteles prea bine...daca nu a facut kk de doua zile nu-i constipatie?! Apoi ai zis ceva de diaree...Doctorita ce i-a recomandat?
Lui Nour, cand am avut nevoie, i-au fost bune: bananele (cele coapte pentru diaree), sticsuri/grisine (cele simple, fara susan), supa de pui (in care au fiert si cartofei, morcovi, ceapa, etc.) acrita cu trei picaturi de lamaie. In rest nu atingea nimic.

da, e posibil sa nu fi fost eu coerenta cu mesajele astea. deci a avut un soi de diaree sambata (4 scaune mai moi) in rest a facut bine. faptul k nu face zilnic nu ma ingrijoreaza k nu prea papa si cred k de aia.
mersi de idei! nu papa mai nik ma cam ingrijoreaza. i-a facut mama azi orez f bun cu legume si supa si nu a papat nimic.

www.piersicute2006.blogspot.com

Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

ramoon, niste peste ai incercat sa-i dai, ii place? ca niste snitele, sau prajit cu sos de rosii si mamaliguta, ori la cuptor, mai intai lasat in ulei, apoi pus putin sos de rosii (pe pat de cartofi);
norocuta, daca s-ar vota si perioada de 3 ani de ingrijire, ar fi super

La multi ani, Miti2004!!!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Ce mai faceti?

Eu n-am mai intrat pe forum de 100 de ani! Mi-a fost tare dor de voi! Dar la mine la serviciu e o adevarata nebunie in ultima vreme, am colege noi si toata lumea e pe capul meu. Imi vine sa arunc cu telefoanele pe geam, ca toti ma cauta pe mine. Acum cat de cat s-au mai aranjat treburile, ma ajuta si colegele mele, dar pana si-au intrat ele in paine...

Azi m-am mai eliberat putin si nici nu avem sefii pe-aici, ca au plecat la o intalnire in afara tarii. Si eu mi-am cam terminat treaba pe luna asta, de luni o luam de la capat cu luna urmatoare.

Piticul meu e din ce in ce mai neastamparat. Am fost plecati acum o luna la Busteni, o sa pun si poze azi.

I-am facut acum o saptamana vaccinul antihepatita A si urmeaza sa-i facem peste o luna vaccinul PREVENAR. Acum are 11,700 kg si vreo 90 cm (Desi acum ceva vreme nu stiu cum mi l-a masurat si cica avea 95 cm. O fi scazut intre timp! Mai stii? )

Tot acum o luna i-am rupt turta finutei noastre (fetita sorei mele), Mariuca si o sa pun poze si de la turta ei.

In rest, noi suntem bine, nici nu stiu ce sa va mai povestesc, ca am ramas de mult in urma cu evenimentele. Crestem mari si facem prostioare, vorbim de toate, stim sa numaram, stim culorile etc.

Acum va pup pe toate si o sa incerc sa mai intru macar sa va salut dimineata. Sper sa tin pasul cu voi macar de acum incolo!

Pupici multi la toata lumea!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

gina, bine-ai revenit! ma bucur ca esti din nou in carti

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pup fetle
de o saptamana ma chinui sa scriu si nu reusesc

La Multi Ani norocuta si Mada!!! Sa fiti sanatoase si fericite!

crissa, ramoon mamaluidavid sanatate mult mult

noi suntem cat de cat ok, rares a facut niste crize de durere de burtica cu senzatie de voma in germania si aseara si azi dimineata s-au repetat ..nu stiu ce e

La control vesti nu extra din pacate: diagnostic cam la fel, nu se opereaza, chiar daca ar fi avut varsta, trebuie purtat okelar tot timpul, nu se stie daca va scadea

va pup ca nu mai stiu de capu meu aici

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry ca nu am mai scris da ma chinui sa scriu peste tot si nu prea reusesc mai ales ca laptopul tot face figuri si se blocheaza cand mi-e lumea mai draga si exact cand sa temrin sa tirmit un mesaj mi se inchide si nu mai am timp sa reiau tot mesajul ca ma solicita printesele scumpe si dulci.
Suntem bine, mai greu cu criza asta economica merg lucrurile mai incet si cam greu cu banii dar speram sa ne revenim cat de rapid.
Fetele sunt bine, putin racite acuma e a doua raceala si la Ami speram sa trecem cu bine si peste asta.
Avem aici ultimele poze mai noi cu frumusetile noastre am zis ca trimit poze pt album da chiar nu am mai reusit nici asta tre sa caut printre poze una mai faina de la 2 anisori, nu am chiar cu tortul ca atunci eram si cu botezul si nu am reusit sa facem tare multe poze numai cu Ari.
Sabana, Iulia, Norocuta, Miti La Multi Ani!
Oana felicitari pt bebe sarcina usoara si bebe sanatos si papacios.
Mamidestefan felicitari sa iti traiasca printesa mica sa creasca mare si frumoasa.
Buli ma bucur ca vrea sa poarte ochelarii si imi pare rau pt fisura sper sa rezolvati cat mai rapid si sa fie bine.
Iulia felicitari pt bebitza mica sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa.
Mamidestefan multa sanatate la puiuti.
Vad ca toate fetele si piersicutzele se lupta pe rand cu racelile, vai eu abia astept sa treaca vremea rece ca deja avem la activ cate o raceala pe luna.
Oana pupam fata sa treac arapid greturile si felicitari pt progrese.
Si Ari vb din ce in ce mai bine in engleza of course dar repeta si in romaneste tot ce ii zic, deci e bine numara pana la 12 stie animalele si ce zgomote fac si multe multe cuvinte care deja incepe incet incet sa le foloseasca in propozitii scurte sau multe le-a invatat de la tv fraze/propozitii dar e bine ca macar incearca eu sunt multumita, pe data de 10 nov avem un control de 45 de minute cu teste sa vedem cat este de dezvoltata am mari emotii sa vedem ce vor zice astia de aici si de la anul din ian/feb incepem si noi gradinitza is asa happy bine is numai 2 ore jumate pe zi de la 9 la 11 jumate dar ii vor pdinde f bine.
Sabina ms de intrebare. Da suntem binisor mai greu cu racelile si criza asta.
Gabriela felicitari pt intoarcerea la munca tinem pumnii sa fie bine.
Anasia, Nicolica, Iulia, Bulinutza multumesc mult pt urari.
Acu iar tre sa fug ca tre sa ii dau papa lui Ari si sa schimb pampersul la aia mica ca e cam stinky. Sper sa reusesc sa scriu mai des ca am mai avut doua tentative si s-au dus mesajele in eter din cauza netului/laptopului. In seara sper sa reusesc sa trimit si eu poze pt albumul de doi ani si poza pt link de a Amirei.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anasia
norocuta, daca s-ar vota si perioada de 3 ani de ingrijire, ar fi super

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

3 ani, cu cat la suta din salariu?

adevarul este ca Romania deja (cu cei 2 ani) ocupa un loc bun in privinta asigurarilor sociale.

In Italia maternitatea obligatorie este 5 luni si mai exista 6 luni cu 30 % din salariu ... bineinteles daca ai un contract de munca.

Ale

Mergi la inceput

dana, nu stiu, este o petitie pe forum, nu mai stiu unde, de prelungire CIC, o bine ar fi fost de s-ar vota;
mada, printesele frumoase
fetelor, de mishi, leistra stie cineva, au nascut?

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Ce mai faceti?

Haideti la o buna!

Am intrat putin sa va salut si ma apuc de treaba.

Ieri eram tare grabita si nu am apucat sa scriu prea multe.
Vreau sa felicit pe toate mamicile de piersicute care s-au incumetat sa mai fie gravidute sau sa aiba deja si al doilea bebe: Iulia, Mada, Oana, Mamidestefan. Sa va traiasca bebitii si sa fie sanatosi! Sarcina usoara celor care inca nu au nascut!

Mada, Sabana, Iulia, Norocuta, Miti, Amira(a Hannei), Misimica, Alisaa, La Multi Ani!

Mada, sanatate multa printeselor, sa le treaca mai repede raceala! Am vazut pozele cu Ari si cu Ami, sunt niste scumpe! Cum te descurci? Cred ca ti-e foarte greu! Te admir sincer! Pupici multi!

Anasia, multumesc pentru urarile de bun venit inapoi in club!

Bulinuta, sanatate multa lui Bulinel, ma bucur ca ii merge mai bine!

Gabriela, felicitari pentru intoarcerea la serviciu!

Vroiam sa va spun ca am pus poze in "Poze Razvan, mami si altele", dar sunt numai de la turta finutei mele, pentru ca am depasit deja limita de incarcare pe luna asta. Luna viitoare o sa mai pun si poze de la Busteni.

Am sa trimit si eu poze pentru albumul de 2 ani, dar sa fac o selectie, ca am foarte multe.

Acum va las, ca ma apuc de treaba.

Va pup pe toate si pe toti, mamici si pitici! Sanatate multa la toti piticii baonaviori!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput