PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 15
nicolica spune:
Salutare mamici,
eu azi sunt tare fericita, in sfarsit. Stiti ca ne-am mutat acum 4 luni si aici in noua localitate nu cunosc pe nimeni. Am incercat sa-i gasesc loc la cresa lui Philip si nu mai sunt locuri la cea de stat sa zic asa(e mai mult sustinuta de biserica catolica), cu toate ca directoarea este romanca. Suntem pe lista de asteptare cu promisiuni pentru ianuarie. Am cautat si cresa privata dar costa prea mult 600 de euro pe luna , max 5 ore/zi/sapt. Asa ca incontinuare am tot incercat sa gasesc un firicel de contact cu mamici care au copii de varsta apropiata cu a lui Philip, mergand regulat la locuri de joaca din apropiere...dar tot nimic. Si uite ca de azi s-a instaurat o grupa Mama-Copil aici in sat, unde am fost si a fost super. Mai vine si o romanca si o italianta, foarte simpatice. E aproape la fel ca grupa de anul trecut, v-am mai scris io ca luam micul dejun impreuna, cantam si ne jucam impreuna.
Si tot azi am aflat ca din 21 se formeaza o gruma de gimnastica pentru mame si copii si abia astept sa merg cu Felipe. Uite de aia sunt fericita ca avem si noi un program de socializare pentru Philip, cel putin pana merge la gradinita, la anul in spetembrie, asta daca nu primeste un loc la cresa in ianuarie.
Babee, te invidiez ca ai cu cine lasa copiii si mai schimbi un pic tapetul.
Sanatate multa tuturor ce au nevoie.
Va pupam si timitem multe 

in livada pentru ridicat moralul.
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
Babee spune:
Stati asa nu ma invidiati mult...
Am doar 2 zile de lucru, scoala la care lucrez este impreuna cu gradinita la care merg copiii, si de comun acord cu educatoarea si ingrijitoarea de la grupa Rebeccai il las si pe Luca acolo o singura data pe saptamana.O zi se ocupa sotul de el, o zi la gradi.Si uite-asa impac si capra si varza.
Buli...poate oaleleee![]()
Nicolica poate reusesti din Ianuarie si merge si Phillip dragalasul la gradi.O sa fie mult mai mare si va fi mult mai bine, nu se va mai repeta prima experienta.In ceea ce priveste racorit creierii si in alta parte...stii ca am mai lucrat dar acum ma simt multumita.Fiecare copil cu painea lui, stiti cum se spune..
Anisia multumim.
pumpkin spune:

Norocutza la multi ani ! 

Cine canta cu mine : multi ani traiasca, laaaaaaaa multi ani !!!!! Uite un buchet de flori de la mine 

si niste pupici 

Dai si tu o bere, de-aia egypteana ca-i taaaare buna ! 
Ioana5255 spune:
La multi ani draga mea, sa ne traiesti!
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
crissa71 spune:
La multi ani fericiti, Norocuto!

Sa fii sanantoasa si ai parte doar de impliniri si lumina!
Noi suntem raciti rau...luam antibiotic...avem muci multi, multi si febra....
Sa speram ca la noapte va fi mai bine!
P.s.in afara de apa de mare si vibrocil ce le mai dati pt. nas cu muci..in gat ii are practic si se-neaca cu ei...e f.f. nasol...
Sanatate tuturor si sa auzim doar de bine!
Ramoon spune:
salutare fetele!
La multi ani Norocuta si tot ce-ti doresti!

Si noi tot bolnavioare...iar!
a inceput se azi dimineata cu febra care nu era f mare dar dupa amiza dupa somn 39,2! am crezut k o iau razna. am ajuns la urgente si zicea dr de acolo k are amigdalele mari cat mingile si nush ce vezicule pe ele si k e ceva viral k are si in stomacel k dimi a avut 2 scaune mai moi...scuze incoerenta dar sunt varza
am inceput
i serviciul de vreo 2 sapt si imi e greu pana ma obisnuiesc iar cu progr si ne-am mai pus si centrala sapt asta si acsa e vraiste si acum si cu Timi sper sa ma itelegeti k cu capu'. dr de la urgente mi-a dat un diacnostic dar nu l-am retinut si la farma mi-a oprit reteta asa k habar nu am ce are. mi-a zis doar sa o tin pe antitermice si sa mai astept cu antibioticul dar mi-e groaza k e cam mare temp. si acum la culcare 38,3 avea. mi-a dat cedor, ce stiti de el? acum ii dau nurofen cu paracetamol sirop la 4 ore, dar mi-e groaza ce ma astepta noapte asta.
de citit nu am apucat sa citesc, am intrat repede sa va scriu poate va dati si voi cu parerea, m-ar ajuta mult!
hai va pup si noapte buna!
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
oanaalex spune:
La Multi Ani Norocuta, sa ne traiesti
Ramoon cam tarziu vin cu raspunsul, defapt e o parere. Alex a avut asta vara vreo 2 viroze cu febra f mare (am trecut de 40 si am ajuns la urgenta) dar aici nu recomanda antibiotic numai dupa cateva zile de antitermice. Stiu ca ultima data a avut febra mare 2 zile si deabia in a treia si-a revenit asa ca si eu zic sa mai astepti cu antibioticul. Dupa cate o viroza de genul Alex ramanea cu muci si tuse care dispareau cam in 10 zile fara medicamente. Sper sa treceti cu bine peste noapte.
Oana
8+ si Alex(05.08.2006)
mamaluidavid spune:
Buna livada!
Ingrosam si noi randurile bolnavilor
,Patricia a facut din nou enterocolita,chiar nu imi inchipui de unde a luat virusul,de data asta nu l-a adus David de la gradi.
Dar e forma mai usoara,chiar foarte usoara,ieri de dimineata a vomat de 2 ori,am mers repede la doctor si mi-a dat supozitoare pentru a opri voma si supozitoare antitermice,a dormit la amiaza si s-a trezit flamanda
,i-am dat orez moale,febra mai avea putin.
Azi e bine,de vomat doar cele de reprize de ieri dimineata,in rest nimic,mananca aproape normal,i-am facut orez normal,nu moale,febra persista dar nu e mare,37.2 .Acum doarme,sunt curioasa cum se va trezi.
Maine ar trebui sa mergem pentru 2 zile intr-un oras departe,chiar nu stiu ce sa fac,ea pare bine insa daca a luat si David virusul perioada de incubatie fiind de 2 zile maine ar trebui sa inceapa simptomele...
Zilele astea am descoperit si problema lui David cu gura,daca tineti minte v-am spus ca acuza dureri in gura de vreo 2 luni,pediatrul a spsu ca e o raceala de vara,am facut tratament si nu a trecut,am mers din nou la pediatru ca mi-a spus ca nu are nimic in gura si ca ar fi bine sa il vada un medic stomatolog,sa nu fie durerea de la dinti.
Am ajuns la stomatolog si ce credeti ca are copilul? I s-au format masele de adulti si il deranjeaza. Medicul stomatolog a spus ca nu or sa iasa inca,are doar 4 ani insa il deranjeaza si il mananca si se "scarpina" cu maselele de sus,de aceea a devenit dureroasa gingia si de aceea sta cu gura stramba,ca se scarpina
Daca va inceta sa se scarpine va inceta si durerea.
Asa ca am cumparat un gel pentru bebelusi care contine anestezic,saptamana viitoare imi ajunge si sper sa il fac sa renunte,sa nu ramana Doamne fereste cu gura stramba 

Bine ca nu nimic grav,carii sau alte nebuneli pe la dinti.
livada!
Ramoon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaalex La Multi Ani Norocuta, sa ne traiesti ![]() Ramoon cam tarziu vin cu raspunsul, defapt e o parere. Alex a avut asta vara vreo 2 viroze cu febra f mare (am trecut de 40 si am ajuns la urgenta) dar aici nu recomanda antibiotic numai dupa cateva zile de antitermice. Stiu ca ultima data a avut febra mare 2 zile si deabia in a treia si-a revenit asa ca si eu zic sa mai astepti cu antibioticul. Dupa cate o viroza de genul Alex ramanea cu muci si tuse care dispareau cam in 10 zile fara medicamente. Sper sa treceti cu bine peste noapte. Oana 8+ si Alex(05.08.2006) |
acum ce sa zic, nu a mai facut febra de pe la 4 dimi, nici nu i-am mai dat nik. pana la 4 iau dat antitemince alternat la 4 ore si imi facuse iar febra mare, avea pe la 2 38,8 iar si i-am bagat si eu supoz cu novocalmin. acum s-a trezit si vad k nu mai are febra.
acum sa vad si peste zi cum o sa fie.
mersi de rasp.
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png