PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioana5255 spune:
Ramoon Santate Timeei. Si eu am patit asa cu pici a mea iarna trecuta intre Craciun si Revelion. Am ajuns cu ea la urgente cu febra peste 40. Nu scadea de la nimic. De regula asa zic dr sa astepti 3 zile. Si la noi a fost asa de fiecare data. Abia dupa a 3-a, a-4a zi daca nu i-a scazut febra am bagat antibiotic. Ei i-a dat Augmentin SDS atunci. La ea parca a fost diagnosticul amigdalita cu enterocolita. O sa treaca, ai sa vezi. E mai greu, dar va trece. Eu zic sa urmezi sfatul medicilor si sa mai astepti cu antibioticul. Importante sunt antitermicele administrate corect la 4 ore alternativ, sa nu urce febra. Ajuta mult si impachetarile. Eu in ultima faza, o dezbracam pe pici si o tineam intr-un prosop pana scadea febra si ii tineam soseste cu otet in picioare. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare. Eu dormeam pe marginea patului la ea in fund pe scaun, ca nu voia cu noi in pat, si faceam cu randul cu Silviu si cu mama. Ar fi bine sa iti iei un ajutor, mama sau sotul. O sa fie bine ai sa vezi!!
Stefania sanatate micutilor.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
Ramoon spune:
salut fetele!
Ioana5255, mersi! Timeea e mai bine, nu a mai facut febra, dar eu tot sunt mereu cu mana pe ea. a dormit tare mult la pranz k nu prea a dormit azi-noapte. nici eu deatfel, al fel cum spui tu, am culcat-o la noi in pat k sa o pot supraveghea si am dormit tare rau, ma rog daca dormit se numeste ce am facut eu azi-noapte
. sper sa fie bine k mi-e groaza k maine merg la munca si ramane mama cu ea.
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
Ramoon spune:
eu tot nu am apucat sa citesc din urma dar am vazut k sunt multi copilasi bolnaviori si vreau sa le urez multa sanatate si pupici!
julax spune:
Nicolica,multumesc pentru reteta cu cartofi,nu am folosit-o ,dar am retinut-o.
Ne simtim mai bine
Babee,multumesc
,mi se pare superok ca ai inceput lucrul
La multi ani Norocuta .Scuze de intarziere

Sanatate multa piersicutelor bolnavioare
Scuze,as mai scrie,dar pitica are concert si...intelegeti
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)+@ Alex
24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen
norocuta spune:
Buna tuturor,
Pumpkin, Babbee, Ioana5255, crissa71, Ramoon, oanaalex, julax multumesc fetelor pentru urari si scuze ca raspund asa tarziu.
Am fost plecati la Marea Rosie cateva zile, apoi chestii domestice.
Vineri am fost la soacra, iar aseara am reusit sa citesc in fuga cateva randuri si mi-a cazut calculatorul ...abia acum i-a dat de leac sotul meu.
Revin in cursul zilei de maine cu povesti despre noi, caci acum ii musai sa-mi pun baietii la somn ...regim de scoala, ne trezim la 6.30, ce sa-i facem?!
Multa sanatate piersicutelor bolnavioare 
anasia spune:
cu intarzieze,
La multi ani mamicilor noastre , Misimica, Norocuta, Mada_mxm!!!!
sa fiti iubite si fericite

!
ramoon, mamaluidavid, crissa, sanatate puilor bolnaviori!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
nicolica spune:
La multi ani Norocuta!

La multi ani Mada!

Babee, noi in weekend-ul asta am fost un pic mai "aproape" de tine, in Mariapfarr si in Turracher Höhe si ne-am dat pe Nocky Flitzer(un tobogan de 1600m cu diferenta de coborare de 200m.) A fost super!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Pupam livada
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
norocuta spune:
nicolica
multumesc pentru urari!
Ce fain ca ai gasit gradi pentru Philip!
Noi inca asteptam schimbarea lui Nour, adica este tot super_mamos si, daca ii dispar din zona, plange rau.
Scriam ca am fost la mare...eiii si in apa numai cu mine de mana a vrut. Nu ii e frica de apa, chiar ii place mult, dar sa simta mana mamei.
Cand sotul meu iesea cu cel mare cu bicicleta a incercat sa il ia si pe el, mare amator de "by, by" de altfel, dar nu a vrut fara mine.
Acum incerc dimineata sa il las cu taicasu', pentru cateva minute, cat il duc pe Ali la scoala.
Primele dati a urlat serios (il gaseam cu lacrimi de crocodil pe obraji), azi a fost prima zi fara lacrimi... a dat o tura prin toata casa (chit ca-l vazuse pe sotul meu in birou si il chema la el), apoi s-a asezat in poala lui si nu a dat nici un semn de suparare.
Cand am intrat pe usa mi-a zis "Hi!"
, ca si cum nimic nu s-a intamplat.
mamaluidavid, mamidestefan, Ramoon, Genie, Babee (scuze daca am sarit pe careva
) multa sanatate micutilor! Sper ca acum sunt vesti mai bune ca eu vad mesajele de cateva zile in urma.
julax ti-am admirat si eu printesa
...scumpica foc, cu gropitele alea
...o nebunie. Pupici si lui Alex
. Sper ca acum ca nu se simte pe locul II.
Ramoon spune:
salutare fetele!
multumim de urari norocuta! da, Timeea e mai bine adica nu mi-a mai facut febra si nici alte simptome nu are, doar k se tot plange de burtica. am o intrebare la voi:se face ecografie abdominala la copii asa mici? K are cam 2 sapt de cand se tot plage de burta "doale burta Timi" numai k eu am zis k e f smechera si ne fenteaza k o tot apuca cand trebuia s-o pun la culcare, dar acum de cand cu febra asta chiar o cred
si nush incotro s-o iau. si mai am si progr. asta tampit de sunt toata ziua la serviciu.
va