PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

si alta üerla de a lui pici

intr-o zi ne uitam la un meci cu steaua. Si eu ic "Hai Steaua", ea "hai luna". Eu zic: "Mama tiu tii cu Steaua?", ea "nu mami, cu Luna"

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Legat de ce mai spun piticii, ma distreaza cum conjuga al meu verbele. Aseara imi zice: "vreau si eu sa tau cu cutitul"
Cu dormitul, si eu sunt un pic ingrijorata ca doarme la pranz 1-2 ore, iar noaptea doarme cam 9 ore. Mi se pare cam putin pentru varsta lui, dar poate gresesc. Oricum el de mic era la marginea de jos ca numar de ore de somn..

Bulinuta, chiar daca iti e asa de dor gandeste-te ca o sa se intoarca in curand si ca o sa fie mai bine Sanatate !

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

A si am uitat sa ma laud cum m-a ajutat la bucatarie. Am facut o budinca cu carne si el a amestecat si framantat toate ingredientele, imi punea carnea in masina de tocat, a amestecat si ce aveam nevoie pentru compozitia de clatite.. bine mai dand pe jos, murdarindu-se, gustand etc..

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

a mea nu face diferenta intre "mie" si "mine"

Sabina mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamaluidavid

Neatza livada!

Mamidestefan multa sanatate puilor si felicitari pentru bebelina!

Nici eu nu am vesti bune,deh a venit frigul si nelipsitele raceli ne-au invadat.
David sapt. trecuta a fost 3 zile cu febra 40,tuse violenta,in special noaptea,varsaturi din cauza tusei,etc.
De 2 zile au debutat simptomele si la Patricia,ieri am fost la doctor si cica are 2 virusi diferiti ,unul este raceala de vara care a umplut-o de bube pe picioare si in gura se pare (eu una in gura nu am vazut) si febra iar celalalt virus este cu muci si tuse.

livada!

Stefania&copiii

buna Stefania!

cum mai stau copii? pt. virusul cu bube pe picioare si gura ce tratament i-a dat?

Si Ale al meu cred ca a avut un virus asemanator, insa fara febra.

La inceput credeam ca era doar o raceala, cu tuse, insa doar dupa ce am citit mesajul tau mi-am amintit ca avea si ceva semne pe limba. A facut tratament cu antibiotic.

Acum nu mai are semnele si i-a mai trecut tusea. Raceala persiste.

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, aici sunt, doar ca a fost o defectiune pe retea si n-am avut semnal deloc, si nici tv; cat vor sta la analize? hai, nu fi trista, gandeste-te ca vor veni cu vesti bune ;
sabina, pitica mea a renuntat demult la somnul de pranz; eram si eu f suparata la inceput, dar am vazut ca n-am ce face, asa este ea, am incercat s-o culc fortat la inceput; n-am reusit, asa ca am lasat-o in pace;
cu treaba prin casa, de cele mai multe ori o facem impreuna, aspira si ea, matura, ducem rufele la intins, imi da clestisorii de rufe si ii place sa intinda aluatul cu facaletul; cand sunt in bucatarie, la spalat vase, ma prinde de picior si imi spune "mami, te ubec" (te iubesc) ,ubita mea";

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sabina suntem aici....

Am citit mereu dar nu am mai apucat sa scriu.Sanatate tuturor bolnaviorilor ca stim foarte bine cum e.
Saptamana trecuta a fost groaznica pentru mine, Luca a facut bronsita, Rebeccai ii ies 2 dinti si 2 canini si a luat un rotavirus, eu si Phillip ne-am ales cu enterocolita.M-am saturat de schimbat scutece, de mirosuri ...de voma...de tot.Am simtit ca ma prabusesc psihic dar m-am intarit putin ca a trebuit sa incep munca.M-am intors in invatamant(mai bine zis dupa pauza de 7 ani si,de la invatamantul romanesc am trecut la cel austriac).Vom vedea cum va fi in viitor, sunt fericita ca sunt printre copii si las la o parte adultii cu preocuparile si problemele lor.Acum toti sunt mult mai bine, Rebecca inca cu dureri si sper sa ii iasa toti ca tare au mai chinuit-o.

In rest....sunt cu sufletul alaturi de toate mamicile care au copilasii bolnaviori si ne rugam pentru toti.Mamidestefan .

Iulia poate n-am apucat sa iti spun felicitari pentru pufulica dragalasa.

Mergi la inceput

Babee sanatate micutilor. Mult noroc cu munca. Cum faci cu Luca in timpul in care esti plecata?

Anasia si la noi e cam la fel. Si noi maturam impreuna, desenam, coloram, cantam, povestim. Acum e cam racita si o tin in casa, pentru ca altfel poate imi era mai usor. Cand iese afara isi consuma mai bine energia si este printre copii.

Nu stiu ce sa fac cu gradi. Atata ma invart si ma gandesc si ma rasucesc. Nimic nu este pe placul meu. La cati bani cer pe luna, eu am pretentii. Si nu imi place sa fac compromisuri. Cred ca pana la urma o mai las un an acasa si mai caut, poate pana la urma gasesc ceva asa cum vreau eu.

Sabina mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

babee, multa sanatate! sa-ti fie de bine cu noul serviciu!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pup fetele
genie Doamne Ajuta! sa fie totul bine, in domeniul energiei si la ce haos e acum
el a facut niste pete mari de tot care se umflau si se uneau pe piele, erau fierbinti si cresteau in dimensiuni vazand cu oki....de aia i-au si facut pe vena dexametazona ca le era frica sa nu intre in soc

sabina pupici..apropo de luna si soare..in masina intr-o seara: mami unde e coalele? io...el ite luna, coalele nani ...am ramas masca

nicolica asa sper sa fie totul bine, ieri au fost in landshut la castel, in parc, distractie mare pe capul lui de nici nu a vrut sa vb cu mine la tel ca era prea preocupat...

eucegm

anasia bine ca era doar netul ca ma speriasem ca nu te vad

babee pupa puii mici si bolnaviori si pe mamica lor cu servici nou

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput