PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 13
julax spune:
Primele poze cu IoanaIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)+@ Alex
24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen
nicolica spune:
buna dimineata,
Philip se simte mult mai bine, ii mai curge doar nasul.
Mamidestefan, multa sanatate puiutilor si putere sa treaca repede aceasta perioda.
Mamaluidavid, sanatate multa si voua si celor ce mai au nevoie.
Julax, pe mine ma ajuta mult cartofii rasi la durerea de gat. Incearca si tu. Razi doi cartofi pe razatoare, ii pui intr-un servet de bucatarie pe care ti-l legi la gat.
Ioanei
va pupam
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
anasia spune:
julax, e o scumpa Ioana!
nicolica, ce ma bucur ca sunteti bine!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
bulinuta27 spune:
pup fetele si puii
io sunt suparata..am avut iar o perioada de cosmar..servici haos, rares cu spital cu alergii , cu fisura aia..
acum e in drum spre germania cu tati si cu mama mea
..si deja mi-e dor de el
...se duce la Landshut la un spital de okisori...sunt tare curioasa de diagnosticul de acolo
Mamidestefan multa sanatate puiutilor si putere sa treaca repede aceasta perioda.
Mamaluidavid sanatate multa si voua si celor ce mai au nevoie
nicolica sanatate multa
anasia 
Julax e mortala
..pupa tiza mica 
crissa La Multi Ani cu intarziere

pup fetele si mai revin
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
oanaalex spune:
Salutare.
Julax felicitari pentru scmpica.
Mamidestefan imi pare rau pt voi. Sa va faceti bine repede.
Bulinuta tinem pumnii sa se intoarca cu vesti bune din Germania.
Despre noi ce sa zic, crestem si ne dam drumul tot mai bine la vorbit. Numaram pana la 10, recunoaste culorile, zicem zilele saptamanii si ma ajuta la poezii cu ultimele cuvinte din strofa (asta cand are el chef). Eu incep sa ma lupt cu greturile, azi am avut o zi chiar nasoala, inca nu am vomat dar nici departe nu-s.
Pupam livada.
Oana
8+ si Alex(05.08.2006)
bulinuta27 spune:
oanalex mercic de urari
..pupam burtica
anasia pe unde esti?
pup fetele
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
bulinuta27 spune:
mi-e dor de piti 
nu mai scrie nimeni
![]()
Poze noi
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Genie spune:
Buli, ce-i cu tine? Incearca sa te linistesti, in primul rand cu serviciul, nu te mai consuma atat! Ia- o mai usor! Gandeste-te la Rares, el e numarul unu pentru tine si are nevoie de tine optimista si nu deprimata! Hai, curaj, o sa fie totul bine! Doamne ajuta sa se intoarca cu vesti bune din Germania!
Ca fapt divers, in ce domeniul lucrezi de te solicita atat?
Ce alergie a facut? Si lui fii-mea i-au iesit aseara niste bube ciudata pe picioare, eu suspectez ca ar fi vorba de o reactie la niste pastilute pentru imunitate pe care i le-am dat, sau o alergie la nuci(i-am dat ieri 2 bucatele). In fine, i-am oprit tratamentul si i-am dat putin Aeruis aseara, dimineata erau mai estompate.
Multa sanatate tuturor!
nicolica spune:
bulinuza draga, multa multa putere si gandeste pozitiv. Bine ca mai consultati si alt medic, poate sunt sanse mai mari pentru Rares de vindecare. Asteptam si noi vestile de la consultatie.
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
Ioana5255 spune:
Buna. Hai sa va povestesc o sotie de a lui pici
Mai nou nu mai doarme de dupa amiaza. Nu mai vrea si pace. Ieri ii spun "Hai mami culca-te si tu dupa amiaza, ca uite toti copiii dorm, si tu esti copil". Picea: "nu copil". Eu: "da, ce esti mama?", Ea: "OM".
Alina, hai ca o sa fie bine. Nu mai fi trista. Odihneste-te si tu un pic. O sa fie bine. Stii, ca am eu asa un feeling aparte.
In rest eu sunt rupta de oboseala. Pici nu doarme cate 12 ore pe zi, aseara la 10 ma rugam de ea sa doarma. Sunt foarte suparata, ca a renuntat la somnul de dupa amiaza.
De unde speram, ca si-a facut si ea cat de cat imunitatea, mi-a racit cu muci si tuse. Oricum e bine, ca nu a mai fost racita din mai. Am avut peste vara doar un episod de enterocolita.
Mada ce mai faceti? Ce fac micutele? Sunteti bine? Si fetele, care nu au mai intrat. Map parca este acasa. Babee, Miruna?? Sorry, dar m-am cam ramolit si nu imi mai aduc aminte numele tuturor. Dar in general fetele, care nu ati mai postat aici, dati si voi unsemn, sa stim ce mai faceti
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/