PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

pe toate!Pe printesa o cheama Ioana,iar fratiorul e destul de intelegator.Nu a vazut-o prea mult,caci e racit si intra la ea cu masca.Stie ca bebe e in camera alaturata si o imita cum plangeDeocamdata nu a facut nicio criza de gelozie.Are timp,nu?Iulia 39+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

anasia, crissa Philip a scapat de ieri de febra dar mai ia antibiotic, tuseste si ii curge nasul. Doamne ajuta ca doarme noaptea, dar e incontinuare foarte activ. Zic eu ca e pe drumul de vindecare, ca iar mananca fara sa comenteze...

va pup si ne mai auzim saptamana viitoare ca vine Oma = bunica in vizita azi. Philip abia asteapta ca e iar rost de cadouri.

pa

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Crissa La multi ani pentru ieri ptr Cipica. Sa va traiasca.

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Salutari de la o mamica trista ...fetitza are o FRACTURA DE CLAVICULA .. ( a fost smulsa cu brutalitate de doctori) ..chiar daca am facut cezariana..iar baiatul mi-a facut ENTEROCOLITA ..e in spital cu bunica ..

Multumesc tuturor celor care s-au gindit la noi

Felicitari multe Julax

Fug ca s-a trezit printzesa

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Mamidestefan, sanatate multa copilasilor! Sa dea Dumnezeu sa se faca bine cat mai curand!

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mamidestefan, multa sanatate puiutilor! din cate am citit , fractura se sudeaza fara urmari f repede;
julax, pt Ioana!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Salutari de la o mamica trista ...fetitza are o FRACTURA DE CLAVICULA .. ( a fost smulsa cu brutalitate de doctori) ..chiar daca am facut cezariana..iar baiatul mi-a facut ENTEROCOLITA ..e in spital cu bunica ..

Multumesc tuturor celor care s-au gindit la noi

Felicitari multe Julax

Fug ca s-a trezit printzesa

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

mamidestefan, sanatate la puiutii mici! si tie putere!

Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Sabana:multumim frumos....am fost toti trei la o prajiturica buna, buna!Cipic s-a bucurat tare mult....pupici multi la gagici!
Mamidestefan:fii tare...o sa treaca toate...of..doamne, n-as vrea sa fiu in locul tau acum...dar ai sa vezi cu rabdare si calm or sa treaca toate cu bine!pupici multi si multa sanatate!

w-end placut fetelor si piersicutelor....pupici multi la toata lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Mamidestefan multa sanatate puilor si felicitari pentru bebelina!

Nici eu nu am vesti bune,deh a venit frigul si nelipsitele raceli ne-au invadat.
David sapt. trecuta a fost 3 zile cu febra 40,tuse violenta,in special noaptea,varsaturi din cauza tusei,etc.
De 2 zile au debutat simptomele si la Patricia,ieri am fost la doctor si cica are 2 virusi diferiti ,unul este raceala de vara care a umplut-o de bube pe picioare si in gura se pare (eu una in gura nu am vazut) si febra iar celalalt virus este cu muci si tuse.

livada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Of,Lidia,hai ca va fi bine.Sanatate multa
Si noi tot raciti.Pe mine ma doare gatul ingrozitor de dimineataMi-am facut ceai de tei cu putina patlagina si busuioc.Mi-as lega la gat si un fular cu ceva cald,vad eu.Miere nu e voie,lamaie la fel,sper sa treaca totusi,caci asta mai lipsea.
Va pup .sa aveti o duminica frumoasa
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)+@ Alex24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput