Puiuti de Randunici 2008!! (95)
Raspunsuri - Pagina 16
Simo27 spune:
Cuscra,vaccinul l-am luat(adica am facut comanda-maine imi vine)de la o farmacie no name din cartier...sunt sigura ca in Bucuresti,nu este!
am o prietena care lucreaza la o firma Mare
de medicamente si ea m-a anuntat ca e din nou disponibil in farmacii,Infarixul hexa....sigur vei gasi !
Cami,sa faci maine cateva poze Scolaritei
Vali,fotomodel ajungi in ritmul asta
Kya,cred ca Sanziana va face maine furori la servici
!sa ne povesteti cum a fost
Gudinde
Va vine sau nu sa credeti si eu am pentru maine emotii-David intra in grupa pregatitoare,ultimul an de gradi....nu imi vine sa cred ce baiat mare am!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Nicoleta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2243606280103379982UthDmw
Daca va era dor de noi ;). Filmuletul este dulce tare, asa s-a bucurat Matei cand si-a vazut jucaria...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
sovietica spune:

La multi ani, Ursulica! 

Fericire maxima iti doresc!
Delfinuta, bine ai revenit!
ma bucur mult ca v-a iesit pasenta atat de bine cu mutatul. In sfarsit te-ai mai linistit. Pozele sunt super! ce am mai ras cum se stramba David :)
Dar poza cea mai tare e David cu matura! 

mi-am amintit cum te relaxai tu cu maturoiul prin casa in sarcina 
Kya, vad ca esti relaxata cu inceperea muncii si se integreaza Sanziana de minune in tablou.
Parca de la tine a venit pontul cu mangaiatul pe frunte la bb? 
buuuna treaba. Sash nu s-a lasat mangaiat cu mana pe frunte, dar ma-sa nu s-a lasat asa usor si l-a mangaiat cu buzele. in 3 randuri din 4 mi-a mers!
Inclusiv azi dimi la 5 cand, ca niciodata l-a apucat pofta de joaca. Mi-am lipit buzele de fruntea lui si in 5 minute dormea dus!
Valentina, felicitari pt minus5!
job tip Monti :))
Cami, Clau si cine mai are pui de dat la gradi/scoala, succese maine cu boboceii! 

Ariel ati dat spargerea la iaurturi, huh? Si noi, sub zece nu luam! din care musai 4 sa fie lapte batut, ca imi place branzica rezultata.
La multi ani lui Mr Muscolo! sau Tide era?

Si felicitari pt ideea cu jumperul 
Luny, verdeeee da verde ma facui cand am vazut pozele de vacanta! fumos tare... Marea era aproape de vila? Of vreau si eu..
Noi inca n-am iesit nicaieri din bucuresti decand am nascut. Si nici de vo seara romantica nu am sanse, avem in octombrie invitatie la nunta si nu ma duc ca n-am cu cine sa las bb. Bucurosi le-om duce toate. Are mama bb? are!
A venit si frigul. Eu ma bucur, odata ca nu mai suferim de cald, si apoi aveam atatea hainute dragute dar era prea cald pt altceva decat un maioutz. Noaptea trecuta pt prima data dupa vara asta l-am culcat in pantaloni lungi cu ciorap. De nu s-a tras de cracii aia si de n-a molfait la ciorapei... ca deh, nu e obisnuit sa nu isi vada labutele :))
Si azi pt parc l-am varat intr-un combinezon de bumbac, nu prea gros.
Cris
te-am pomenit ieri cand ma tavaleam de ras cu Sash. Gasise un tzumburus la cubul lui cu activitati si nu stiam ce se enerva ca nu ajungea la el. Ei, si cand a ajuns, cand s-a pus pe supt la tuturoi, il scotea din cand in cand si se uita crucis ca nu intelegea de ce nu curge lapte. Ce mutre! Avea exact gesturile Andreei cu Minnie 
Si voi, "brutusilor" v-ati distrat la mare? Sa va fie de bine!
Va pup! pizza pe care am mancat-o nu de mult
cere somn.
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Kya spune:
Nicoleta
ochisorii albastrii 
Vali
ce frumos si repede slabesti tu!
Sovi da, eu am zis de mangaiatul pe frunte. La mine nu da gres niciodata, oricat de agitata si nervoasa ar fi. Ma bucur ca ai gasit varianta de succes pentru voi!
Il pup si pe Mufy care a papat frumos legumele azi!
Simo of course ca va povestesc cum a fost cu galusca la servici. Cum zice si Sovi vad ca sunt relaxata. Oricum toata lumea o asteapta maine sa o vada...
Mult succes puilor care maine merg la scoala sau la gradi! Sa fiti cumintei si isteti!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Kya, multumim.
si de la noi.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
bitza037 spune:
....Luny si eu am vazut poze faine si flimulet cu Mufy balacindu-se de zor.Cele mai tari poze au fost cu Mufy pe scaun relaxandu-se si cu 2 sticle de bere

Nicoleta pup ochisori albastrii de baiat

Guginde

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:
Hai ca inca e 14
La multi ani fericiti, multa sanatate si iubire si succcese si multi bani
,Ursuleata!

Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
amira_roxana spune:
nicoleta m-a omorat puiul tau ce ochi are!

multa bafta puiutilor care merg maine la gradi, scoala, liceu! si putine emotii mamicilor din dotare!
kya bafta maine la sedinta cu galusca!
valentina bravo pt matei papacios si pt mamika fotomodel!
gata, plec la 
va
pe toate!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
mimonix spune:
Ariel de ce nu esti prezenta la buhuhuiala? Ai iesit cu Liana la o tuica (pe frigul asta, brrr...o tuica fiarta
) Mi-ar fi placut sa stiu ca nu dormi/dormiti sa sun cu uratul , asa tarziu cum e
dar din tot sufletul: La multi ani fericiti , sanatate si succes in toate!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bitza037 spune:
......am uitat 

Luny arati super...eu nu stiu cand am sa slabesc

La multi ani si din partea mea Ursuleata

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze