Puiuti de Randunici 2008!! (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

si eu toate mamicile emotionate pt maine!
speciali Cuscrei.Mercic ca m-ai anuntat de vaccin.Il caut si eu pana nu se epuizeaza.
Fug la culcare ca-mi cad ochii..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sa va mai zic multumesc tuturor celor ce au scris sau au gandit La multi ani pentru Teodora mea !
Am fost la munte unde in ciuda vremii a fost superb, atmosfera incinsa, somn pe fuga Vladut a fost copilul perfect (el este in general un super bebe, multumesc lui Dumnezeu) ...a papat tot, a dormit super bine, s-a zambarit cu toata lumea manca-l-ar mama pe el!
Scrisorica mica:
Sovi poti pleca f bine cu bebe cu tot, patut pliant...masina incapatoare...tztza la purtator...drum bun!Dar cel mai bine ar fi sa cauti tu o "tanti Lica" pentru cateva ore pe zi, din cand in cand...ca nu strica la casa omului Desi imi imaginez ca acum vrei sa "sorbi" fiecare clipa cu Sashone, in timp, incetisor, oboseala si rutina nu vor intarzia sa apara si "mai bine nu" ! Zic sa spun si eu ceva din "putul gandirii", nu te superi, nu? Si multumesc
Bubuai venit?Mai poti? O mama!
Lunybine ai venit, ma bucur ca v-a priit vacanta si sper ca esti mai odihnita si cu forte proaspete!Inca n-am vazut pozici dar maine dimineata , promit!
Multa bafta cu piticii la scolica pt Clau si Cami pt scolarei si voua rabdare , sa aveti parte de invatatori buni !
Geckolina de ce mama m-ai bagat si pe mine la statistica de "tort nereusit", ca eu chiar n-am avut probleme, a fost super tortul si este chiar si fotografiat in montaj, cu lumanarile infipte
Povestea cu pirsicile plutitoare este asa: m-a chinuit talentul rau si am executat pe fundul cratitei in care in turnat maglavaisul, o inimioara si un TEO , din piersicute decupate ...siiiiiii....dupa ce m-am chinuit rau , am scris eu normal si mi-am dat seama ca trebuia sa scriu invers ca sa apara bine dupa ce rastorn,am refacut, am stricat inimioara, am refacut-o TAN--TA-NA! Ce s-a intamplat? Am turnat compozitiunea si a aparut unu' Arhimede si a zbierat disperat: un corp solid scufundat intr-un fluid, este impins de jos in sus... stiti da? si uite asa plutea decorul meu haotic prin fluid Dar de bun, a fost bun...de betonat, betonat! De consumat, s-a consumat
Am mai vrut eu sa mai zic una alta, dar e tarziu si maine incep si eu liceul
toate randunicile si puiutii lor si saptamana urmatoare sper sa fiu mai prezenta si mai cu energie !

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Roxana am gasit gelatina.. dar piscoturi tot nu .. mai caut.. dar oare nu le pot face eu? Bubu
Simo am papat si eu dupa aceea .. si asa zici gata vara acolo? aici vreau sa spun ca incepe chiar sa fie super frumos afara.. ne-au mai lasat in pace caldurile astea si pe noi, iar seara e de vis sa iesi pe afara..
Remalis ma bucur sa te "recitesc" si ca a avut efect strigarea! imi pare rau ca treci printr-o perioada mai grea! sper sa se remedieze repede si sa ne vizitezi mai des!
Kya supa cu galuste!! yummy!!!

tocmai ce a dat Andra cu capul de piciorul mesei (bine, nu tare, dar oricum).. s-a uitat la mine la care i-am tras un zambet... m-a privit cateva secunde neclintita si apoi s-a intors la treaba ei in continuare (adica la periat mocheta de parul maica-sii)!..... ufff.. bine ca n-a bocit!

Bravo Mufy de papaceala! si la mai mare! acum incerc sa ma uit la poze, dar se incarca asa de greu!

ete ca aparu si Delphin!! ma bucur sa aud si sa vad (am vazut si eu pozele) ca sunteti bine!

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
M-a intrebat Ilinca ce face Sebi cu cucul- "pipi" si cu fundul?- "kk" si cu astea?/( tragandu-l de coite!)- " copii cand o sa fie mare!" Bine ca a tacut ca nu stiu ce ma faceam daca mai vroia lamuriri suplimentare!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

ce sa mai.. e fenomen Ilincutza!

Roxana tare dulce Amira in premergator!
Stela bine ati revenit si voi!
Mimo bine ca v-ati plimbarit si voi!

mamaa maine e 15 septembrie! succes puiutzilor la scoala/gradi/liceu si mamicile sa fie tari!

si gata..
send!
ma duc sa ma mai chinui cu pozele.. nu stiu ce are frate de merge asa greu.. dar nu ma las!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

inainte sa ma culc zic sa va spun ce nedumerire am in paranoia mea de unde stiti voi despre piersicile plutitoare, ca eu n-am zis nimic despre ele Sau m-ati confundat si eu repede mi-am pus mana-n cap ?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

inainte sa ma culc zic sa va spun ce nedumerire am in paranoia mea de unde stiti voi despre piersicile plutitoare, ca eu n-am zis nimic despre ele Sau m-ati confundat si eu repede mi-am pus mana-n cap ?

poze

te-a "parat" Arielu!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

aveam eu o banuiala dar n-as fi crezut-o in stare vorba ceea :fereste-ma Doamne de prieteni ...
Biiiiiiiiiiiiinnneeeeeeeeeeeeeeeeeee!
KYA BILA ALBA !

poze

Mergi la inceput

Bine, o iau da' o impart cu Mrs. Tide, care a fost solidara cu pataniile noastre tortuare, si ne-a impartasit si experienta ta...

Randunoiul cand a vazut prima data platoul rasturnat in frigider m-a intrebat "ce-i masacrul ala acolo?"

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Multumesc pt urari si vreau sa va zic ca a fost super!!!

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Pai zi-ne, cum a fost super? Detalii

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

am baut, am dansat, am mancat, am ras...na, ca la petreceri cu toate ca se anunta o zi f f plictisitoare. Si a fost pana la urma misto. incarc acum un mic filmulet:)))

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput