Puiuti de Randunici 2008!! (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Succes maine tuturor celor care incep scoala/gradinita!

Si voua va doresc o saptamana binecuvantata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Stela, acelasi lucru cu imbracatul si la noi..

Am fost afara vreo 45 de minute, dar e frig, nene...nu stiu ce-om face la iarna.

Matei se intelege foarte bine cu buni, e tot un ras si-un chicotit

pt mamicile care au emotii in prima zi de gradi/ scoala...

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Citat:
citat din mesajul lui Kya
Citesc odiseea de gravidute si-mi salvez mesajele scrise de mine, ca un fel de jurnal de sarcina...

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Vecinico,nu aveai deadline??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Ba da - vineri ora 18:00. L-am indeplinit cu brio!

Si maine trebuie sa ajung la birou pentru o sedinta. Situatia este in felul urmator:
- ai mei in concediu in Spania
- randunoiul la Constanta cu treburi

Ia ghiciti cine merge cu mine la sedinta? Galusca!
Are mama fata mare? Are!
Merge ea la servici ca o floare? Baga mare! (n-am gasit alta rima

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delphin

TATARAAAAAAA!Vin si eu pe unde am chef de vorba!

Mihutza ca te gandesti la noi! Am ajuns cu bine, drumul a fost mai usor de cat mi-am imaginat,chiar daca am luat avionul de 2 ori intr-o zi! Pt. avionul de noapte am imbarcat ultimii, ne cautau prin aeroport, caci eu cu fii-miu cel mare ne amuzam pe fotolii de facut masaj. Am avut la dispozitie 4 locuri in avion, adica bancutza centrala dintr-un Boeing 747. Cool, copchii i-am lungit si i-am culcat pana dimi, inainte de aterizare. Eu nu prea am dormit, caci au fost ceva turbulentze si stateam sa pun centurile la copii, ei fiind culcati, dormind.
Regasirea a fost superba...inca suntem intr-un norisor

Aici e cald si umid, deh Africa, nici nu indraznesc sa ma plang de cald!

Ce fac? Mai nimic si trece ziua...e ziua la 6 dimi si noapte la 18 aici. Copii merg la scoala la 7H30 si revin la 12H45, la fel si gradinitzele. Seb merge la o gradi privata, franceza..Locuim intr-o casa imensa, circuitele mele nemotorizate sunt destul de lungi acum, iar din salon pana la WC, care e in celalalt capat al casei, am ceva de mers. Camerele sunt imense si inalte...gradina cu gardian care face si gradinarit...si-l mai supravegheaza si pe David cand merg sa-l iau pe Seb de la gradi, gradi e la 300m de casa.
Acum , de 3 zile particip la evenimentele mondene de sfarsit de vacantza si inceput de an muncitoresc...coktail de bun venit, forum de activitatzi sportive, etc. Sunt activitatzi "obligatorii", unde e bine sa fii vazut, caci vine si ambasada si in caz de conflict local, evacuarea o decide ambasada, deci trebuie sa te faci cunoscut ca sa stie de unde sa te ia in caz de evacuare! Voila...

Copii cresc, la fel ca ai vostrii, cu fitze la mancare, fara dintzi, bea apa din sticla si pahar si refuza bibe...cam astea ar fii noutatile de pe la noi!

Vad ca voi incepeti sa cautati haine groase...noi aproape in fiecare dupa-amiaza mergem la plaja sau la piscina.
si cred ca mai trec pe la voi.

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Delphinas!!!!! Ce ma bucur ca "dau cu ochii de tine" maman cherie d'amour! M-am uitat repede prin pozele tale sa vad cum e la Djibouti. Ti-am vazut si admirat frumosii! Da' poze cu mamica lor? Ca nu te-am mai vazut de mult.
Stau si ma gandesc ca trebuie sa fie tare interesanta viata ta. Nu stiu de ce, dar cand ma gandesc la tine imi vine in minte cartea "Vin ploile". Nu era in Africa, ci in India, dar te incadrez perfect in atmosfera din carte, despre europeni intr-o tara exotica.
Sa te tina cheful de vorba si mai povesteste-ne!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Vali, Stela multumim de urari!

Cu imbracatul azi a fost asa: body cu maneca lunga, pantaloni grosuti, sosete si o bluza cu maneca lunga peste, tot asa mai grosuta. Si in landou a fost invelita cu un patura. Si in cap caciulita, of course.

Dar sunt in aceeasi criza de haine groase.

Tuchi da-i inainte cu sofatul! Bravo!

Luny superbe poze superbi protagonistii superba vacanta!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Citat:
Citesc odiseea de gravidute si-mi salvez mesajele scrise de mine, ca un fel de jurnal de sarcina...

Varsta bebelinei

Vecinico,nu aveai deadline??

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Ba da - vineri ora 18:00. L-am indeplinit cu brio!

Si maine trebuie sa ajung la birou pentru o sedinta. Situatia este in felul urmator:
- ai mei in concediu in Spania
- randunoiul la Constanta cu treburi

Ia ghiciti cine merge cu mine la sedinta? Galusca!
Are mama fata mare? Are!
Merge ea la servici ca o floare? Baga mare! (n-am gasit alta rima

Varsta bebelinei

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

A mancat cerealele plus laptic de la mine si acum doarme dus..

Va mai spun ca am slabit deja 5 kg si va las....

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Kya,Stela si toate celelalte ! N'are mama poze, ca eu tin aparatul la mine in geanta si singura sincer nu-mi arde sa-mi fac poze...eu le fac lor ca tare-mi sunt dragi si apoi bag aparatul in geanta ca sa nu-l ratacesc...asa ca randunoiul nu-l prinde de loc...si el mi-a facut o astfel de reflexie, ca cica ma feresc de aparatul de foto ca "nenea raul" de tamaie!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Am pregatit ghozdanelul, uniforma, florile pt "doamna"
Avem si eu si Alex niste emotii...
In alta ordine de idei, m-am aprovizionat cu legume "bio" din gradina socrilor mei si maine va papa Bubu prima supita...sper sa am succes cu ea. E ok daca-i pun morcov, dovlecel si ardei gras sau sunt prea multe deodata?
Va pup pe toate
Un inceput de scoala/gradinita/liceu cat mai frumos pentru toti puisorii si pupici speciali pentru "incepatorii" Razvanel de Clau, Ili de Cata si Teo de Mimo

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ma bucur ca v-au placut pozele, a fost intr-adevar, foarte frumos! le-am luat si pe cele facute de ai mei, foarte faine, maine va mai arat o serie!
Tuchi nu am inchiriat tot, e un hotelas - vila mai mult, maricica, are vreo 15 camere, si parter+2 etaje!..am inchiriat 2 camere, una de 2 persoane ptr ai mei, si una de 4 ptr noi(eu, Liv,sor-mea si soacra-mea),despartita in 2 printr-o usa glisanta! Pana la urma, ai mei au stat in alta viluta din aceeasi gradina, unde au de inchiriat doar o camera de 3 persoane si un apartament, din cauza cainelui!..eu as fi vrut ptr ei o camera in vila mare unde am stat noi, la etajul 2 unde am stat noi anul trecut! de acolo vezi golfuletul cu plaja si niste apusuri dementiale!...dar n-a fost sa fie, oricum, au fost multumiti si asa, iar sor-mea a dormit cu ei in camera, si i-a convenit si ei mai mult asa, decat deasupra soacra-mii!
stela 'cea mai frumoasa plaja' e aia! e singura care nu stiu cum se numeste ptr ca era scris in greceste!! dar te indrum catre ea la anul, poate vom merge si noi tot acolo daca nu e rost de altceva!..
cami exact combinatia asta de legume i-am dat eu azi, prima data! si le-a primit bine! si le-am pasat, eu nu-i dau zeama chioara ca nu are sens..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput