INSEMINARE (28)
Raspunsuri - Pagina 20
iaura21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona2 Buna Mes, Din cate am citit, e bine ca inseminarea sa se faca la aproximativ 6 ore inainte sau dupa ovulatie. Atunci cand problema e sotul, e bine ca foliculii sa se sparga inainte de IA, daca infertilitatea e inexplicabila sau sunt probleme cu calitatea ovulelor, e bine sa se faca dupa ovulatie (cat mai repede totusi)... In tot cazul, indicat ar fi sa gasesti un medic care sa te monitorizeze foarte bine, sa vada cand ovulezi si sa-ti faca IA in functie de problemele tale. Bafta! ![]() |
simona
scuze dar o sa fac o corectare la ce ai spus tu si anume inseminarea e bine sa se faca inainte de spargerea foliculilor (ovulatia) in cazul spermogramei mai proasteiti doresc sa -ti reuseasca inseminare asta si tuturor de aici deasemenea
rallu felicitari pt BB si sa aveti grija de voi

app. am auzit mai multe variante :IUI ,IA dar ISA??
cosi
poate iti faci timp si incerci si un sibiu...data viitoare"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
mes spune:
multumesc pentru lamuriri, Simona, Anaconda si Iaura.
acum imi este mai clar si sper sa nimeresc bine :)
in principiu, eu ovulez (pana acum asa stiu) dar monitorizarea pt inseminare inteleg ca este mult mai aproape de realitate.
nu stim daca avem inca o problema: sotul e ok si eu asemenea din investigatiile minimale de pana acum- adica hormonale repetate in fiecare an, ceva ecografii la diferite intervale, analizele de sange respective...
om vedea
va doresc sa fie bine pentru toate
mes
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iaura21
simona scuze dar o sa fac o corectare la ce ai spus tu si anume inseminarea e bine sa se faca inainte de spargerea foliculilor (ovulatia) in cazul spermogramei mai proasteiti doresc sa -ti reuseasca inseminare asta si tuturor de aici deasemenea "Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele" |
Lumi_1977 spune:
Buna fetelor,
Numele meu este Luminita, am 31 ani, incerc sa raman insarcinata de 3 ani. Sotul meu este OK iar eu am probleme de ovulatie. Am facut deja 2 IA cu doctorita Moisa iar luna asta voi face a treia cu doctorita Gherasie. As vrea sa va intreb daca a facut cineva si alt gen de inseminare (injectarea spermatozoizilor in trompe, foliculi,...) decat cea normala utilizata in mod curent?
sarrah spune:
rallu- o sa fie bine, o sa vezi ! nu te mai stresa, fa lucruri care te relaxeaza, mananca sanatos, etc. trebuie sa fii cea mai fericita pt ca esti insarcinata
! eu asa as fi !
iar din ce citesti ia si tu exemplele bune!
P.S. Mi-a placut rspunsul "Sotul e super-potent"
Rallu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sarrah P.S. Mi-a placut rspunsul "Sotul e super-potent" |
Pai deh...daca asa e...si la spermograma era pe la limita superioara a valorii normale si la IA am fost super laudata cu "ce speram buna am" (de parca ar fi fost a mea
Da' a fost bine asa ca si-au facut gigeii treaba...stiti cum e...unde-s multi puterea creste.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
4+
sarrah spune:
rallu- eu nu am sperma buna !

dc va fi nevoie sa apelez la donator, imi dai si mie cativa mililitri din "sperma ta"
?
georgia_c spune:
rallu mercic de raspuns
ceea ce banuiam mi s-a confirmat .... multe inseminari reusesc , din ce am citit io , daca spermograma este super buna .. a mai fost o tipa care a reusit din prima , ancaoradea , cu spermograma beton ...
cred ca incepe sa-mi fie clar ca spermograma are un rol fffff important la inseminare , indiferent cat de tare ma stimulez io , si cate oute am ..daca baietii nu-si fac treaba ... "geaba "
(am si io 2 inseminari -- una in ungaria , si una in romania)
zi faina va doresc
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Rallu spune:
Cred ca ma jupoaie barbata-miu daca aude de asa ceva (de donat, vreau sa zic).
Si asa cand am fost la spital...mi-a luat ceva timp sa-l linistesc ca sigur nu pastreaza aia nimic, ca sigur nu le incurca, ca sunt atenti...etc.
In final, tot cu juma de inima a ramas.
Noroc ca erau numai 2 inseminari de facut si pe ceilalti i-a luat muult mai tarziu asa ca nu prea cred ca aveau ce sa incurce.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
4+
sarrah spune:
rallu- asta e! am incercat si eu...
luminita- o sa fac eu CRED pe la jum lui nov. GIFT! am inceput deja tratamentul pentru stimulare. spun CRED pt ca procedura se efectueaza cu un cateter mai special care, deocamdata nu il avem...astept maine un raspuns ...