INSEMINARE (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Anaconda, bineinteles ca si mie mi-a cazut fata cand am vazut o asa stimulare si de aceea am si redus doza de estrofem, iar la eco m-a chemat in ziua 7 si in acea zi nu o sa iau nimic, ca sa mai limitez pagubele .
Cica e la moda acum combinatia puregon sau gonal cu clomifen .
O sa fac aceasta inseminare, dar apoi vreau sa schimb norocul, cum zicea cineva si sa "incerc" alt dr.
Mai fac una, si apoi o virez spre FIV. Aici e problema, ca nu prea stiu pe cine sa aleg. Big M este o autoritate incontestabila, insa nu mai am nervi dupa 5 ani de plimbari la usa medicilor , sa fiu tratata ca un numar oarecare, vreau sa inteleg ce mi se intampla.
M-at tenta Dracea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Rallu , felicitari !

Ne mai ridici moralul . A cata ISA este ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Prima...dar dupa cum vezi ...un bun timing este esential....m-a nimerit la fix.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Buna Mes,
Din cate am citit, e bine ca inseminarea sa se faca la aproximativ 6 ore inainte sau dupa ovulatie. Atunci cand problema e sotul, e bine ca foliculii sa se sparga inainte de IA, daca infertilitatea e inexplicabila sau sunt probleme cu calitatea ovulelor, e bine sa se faca dupa ovulatie (cat mai repede totusi)...

In tot cazul, indicat ar fi sa gasesti un medic care sa te monitorizeze foarte bine, sa vada cand ovulezi si sa-ti faca IA in functie de problemele tale.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna,

felicitari rallu !

intr-adevar ne mai inbarbatesti si pe noi ! poti sa ne spui, te rog, cu ce dr ai facut IA? poate ai mai scris si nu am citit ...

Mergi la inceput

Dr. Ranga...spital Giulesti.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

acum mi-am amintit ca am citit ca esti la dr ranga...merci mult. cum te simti ? eu m-am hotarat sa fac luna aceasta GIFT...poate totusi trebuia sa mai incerc o IA

Mergi la inceput

Ma simt binisor...un pic umflata, un pic ametita, obosita, etc.

Aaa....si tare speriata: pana acum mi-era frica ca nu iese...acum mi-e frica ca a iesit dar poate n-o sa stea acolo.
Offf
M-am molipsit de la fetele care au avut ncazuri la Aspirante...acus mor de frica.

Atat e de mare burtica4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

rallu , am o intrebare ...sau mai bine 2
1.cum sta sotul tau cu spermograma ?
2.a cata inseminare e ?

poate ai mai scris ..si daca da .. scuze ca te bazai ..dar nu prea am vreme sa cetesc in urma .. sar'na anticipat de raspuns

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Pai am scris...fix tot pe pagina asta.

E prima inseminare si a doua luna in care fac stimulare.
Sotul e super-potent...la limita de sus a normalitatii.

Atat e de mare burtica4+

Mergi la inceput