Dragele mele, imi spuneti si mie va rog ce inseamna GIFT? Ce fel de procedura este? In ce consta? Ca nu inteleg..........
Multam 
Simona , ti-am spus-o pe mess , ti-o spun si aici .....FELICITARI !!! , si sa vii maine cu valoarea mare la bhcg !! Ma bucur pentru tine ! La fiecare ne va veni randul sa vedem "2 rosii" , mai devreme sau mai tarziu..
salutare, as putea sa spun chiar buna dimineata,
mi-ati cerut mai multe amanunte, scuze dar am fost f prinsa...asadar, am hotarat sa facem GIFT ! s-a facut "rost" de cateterul necesar pt aceasta procedura . am inceput deocamdata o stimulare mai usoara cu un 1-clomifen,1- menopur si 1-medrol/ zi, timpt de 5 zile. a 6-a zi , adica astazi, refac unele analize hormonale si incep monitorizarile. in functie de rezultatul analiz. si de cati foliculi am, vom face o stimulare mai puternica sau o vom opri, dc va fi cazul. practic, avem nevoie de doar 2 ovocite cate una pentru fiecare trompa. in rest, sunt din nou racita.am mai dat o "proba" pentru o selectie a spermatozoizilor si sunt tare bucuroasa ca nr lor s-a dublat fata de acum o luna de zile, fara nici un tratament !
va tin la curent...