Apocalipsa (2)
Raspunsuri - Pagina 9
J G spune:
Chiar, ce se intampla mai exact in rai?
Exista Caipirinha? Macar un Tequila Sunrise??
Exista orgasme?
Exista Jimi Hendrix?
Exista internet?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
ham spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G Chiar, ce se intampla mai exact in rai? Exista Caipirinha? Macar un Tequila Sunrise?? Exista orgasme? Exista Jimi Hendrix? Exista internet? J si Carlita Carliontz (05.02.2006) |
Ptiu-drace, pushchea pe limba!
La rai, umbli pe norisori, dai buna-ziua inclusiv la gaste, fiindca acolo toate animalele ie pretene si in rest te ocupi cu slavirea Domnului; pe scurt, motiv de sinucidere, mai ceva decat necazurile unui adolescent-emo!
Rockerii, betivii, aventurierii, futaciosii- toti au intalnirea la locurile cu centralizare si tratamente de reuma; imi si inchipui, in timp ce dau in clocot la foc pripit, ce povesti interesante imi aud de la vecinii de sanatoriu-balnear Hi-Temp!
larissa_79 spune:
La noi circula o istorioara mai mult sau mai putin adevarata ( nu pot sa ii verific sursa).
"Merge Ion la preotul satului si il intreaba.
Ion: Auzi parinte, da' in rai este bautura?
Preotul: Nu Ioane.
Ion: Auzi parinte, da' in rai sunt tigari?
Ion: Auzi parinte, da' in rai pot sa merg la femei?
Ion: Pai atunci raiul nu-i de mine!"
Trist dar adevarat.
Va spun alta data ce stiu eu despre rai. Acum ajunge instorioara.
Deci nu's din astea J.G.
Dar...sa luam un exemplu. Un baiat traieste toata viata intr-un catun. Munceste pamantul, mananca si doarme. Cam din astea. Ca la tara. Presupunem ca e foarte sarac n-are nici tv. etc.
Pe la 19 ani asa vine cineva si ii zice: Te duc la oras sa te fac inginer.
Omul invatat cu relitatile lui n-o sa mearga daca de ex aia n-au vaca, aer curat, cas proaspat.
Cred ca asa suntem si noi. Ne-am invatat cu astea de aici si credem ca asta e totul!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
BeLucci spune:
LadyJ, in rai nu va fi pacat.
Ham sigur nu ne vom pliictisii in rai.
JG astea sunt placeri de-o clipa...come on...vreau mai mult:))
Jim Hendrix va fi in rai doar daca si-a trait viata corespunzator.
Ham nu mai vb asa ca ma doare inima! Ma omori!
Citat: |
La rai, umbli pe norisori, dai buna-ziua inclusiv la gaste, fiindca acolo toate animalele ie pretene si in rest te ocupi cu slavirea Domnului; pe scurt, motiv de sinucidere, mai ceva decat necazurile unui adolescent-emo! Rockerii, betivii, aventurierii, futaciosii- toti au intalnirea la locurile cu centralizare si tratamente de reuma; imi si inchipui, in timp ce dau in clocot la foc pripit, ce povesti interesante imi aud de la vecinii de sanatoriu-balnear Hi-Temp |
Sincera sa fiu nu pot sa-mi imaginez vesnicia......pt ca sunt obisnuita sa se si termine lucrurile care incep. Sti nu credca e asa funny cu eternitatea asta la "clocot la foc pripit"sau"sanatoriu balnear".
J G spune:
Astept cu mare interes sa-mi spuneti ce poate fi mai interesant decat sa sorbi o Caipirinha in timp ce asculti Crosstown Traffic si meditezi la ultimul orgasm reusit.
Si sa nu credeti ca povestesc aici din spirit de fronda... vorbesc la modul cel mai serios.
sper ca va dati seama ca nu puteti tenta niste oameni moderni, poate intelectuali, cu plimbari pe norisori in muzica de Trinitas?
Belucci ai un stil demential... Jimi daca si-a trait viata corespunzator? haha, numai cuvantul asta langa numele lui... asa ceva!
ham spune:
Sa-mi spuneti voi mie ce poate fi mai iad decat vesnicia a orice?
Noroc ca iadul sau raiul dureaza fix cat viata si depind de optiunile fiecaruia, iar vesnicia o capeti prin ceea ce lasi in urma ta- copiii, opere, inventii, fapte de tinut minte, un om despre care cei ce-i supravietuiesc povestesc...
Stanescu spune:
Dom'le, ce nu pricep io cu Apocalipsa asta, este wtf e Fiara, tipul ala, Antihristul? De unde a aparut? Mai e pomenit pe undeva decat in "Apocalipsa"?
J G spune:
Stanescu merci, vad ca vrei sa ma ajuti cu adeverinta aia...
larissa_79 spune:
J. G. o da, e bun ca ai precizat meditarea la "ultimul...". Face rasfatul valabil si in 20, 30 de ani cand asta cu orgasmul va fi o amintire...Da' mai stii...daca platesti bine.
Da' nu mai bine ai medita tu in timp ce iti bei bautura aia ( nu i-am retinut numele) la cat de bine va arata generatorul de orgasme in ceva ani? Cam ca si mosulica de care te oripilezi pe strada sau in metrou. Si sa vezi atunci...ramai doar cu mediatiile din urma!
Macar de-ar fi toata viata ca la 25 de ani as mai zice sa nu te gandesti la vesnicie. Nu ca ar merita dar, sa zicem. Tineretea tine putin..urmeaza declinul, uratirea fizica, bolile, neputinta.
Eu la anul fac 30 de ani. Nu imi vine sa cred. Imi aduc aminte ca atunci cand aveam vreo 15 ani cei de 30 mi se pareau in varsta. Ori, acum sufletul meu e la fel de tanar in corpul asta care incepe sa dea semne de regres.
J.G, Cred ca totusi bautura aia contine prea mult
A, si eu nu tai bilete pentru rai si nici nu am o oferta de prezentare care poate fi discutata in acest context. Nu doresc nici sa vand nimic nimanui.
"Oameni moderni, poate intelectuali" au ca bucurie suprema in viata, meditatia la un orgasm cu un pahar in fata ? Am inteles io bine? Moderni poate...
Macar, stiu eu daca dadeai bautura aia pe gat in timp ce....
Eu aleg norisorii. Desi, sa stii, orgasmul nu e tocmai interzis la ortodocsi!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!