Apocalipsa (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Alexia27 spune:
Aolioooooo!!!! pai daca Jimi nu are sanse de a da concerte prin rai, s-a dus si ultima mea speranta de a da peste Freddie pe acolo. Ca nah, ma gandeam si io ca omu, daca in timpul vietii nu ne-am intalnit, macar dupa sa ascult si io un concert live! S-a dus si speranta asta
PS: dar daca trec la zoroastri? Oi avea vreo sansa?
Eileen Nicole
ham spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Stanescu Dom'le, ce nu pricep io cu Apocalipsa asta, este wtf e Fiara, tipul ala, Antihristul? De unde a aparut? Mai e pomenit pe undeva decat in "Apocalipsa"? Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. |
L-a creat Doamne-Doamne (ca doara el e creatorul tuturor celor ce exista!), din plictiseala si lipsa de ocupatie (ca doara nu din sadism), cam cum l-or facut programatorii pe Diabolo si uratzii/raii din War Craft (fiara din Apocalipsa e programata de Doamne-Doamne sa pape fraieri, ie zact cum Diabolo ii killareste pe cei incepatori).
Sa nu va mire analogia, si la Apocalipsa se castiga punctaj, ca la orice joc d-asta, violent.
Cum mie nu-mi plac joacele cu monstri, am decis ca nici Apocalipsa nu-i de mine!
Larissa_79, in scurt timp problemele de te ingrijoreaza pe tine- declinul, uratirea fizica, bolile, neputinta- nu vor mai exista; Doamne-Doamne ne-a invatat si pe noi sa luam coaste si sa le transformam in hoituri vii; nu peste multi ani vei mere la taraba de hoituri si iti vei transfera hardul (adica ce intelegem noi prin suflet) in ce trup vom vrea (io spre exemplu abia astept sa fiu o negresa cu tztze maaari! ). Asa ca orgasme-unlimitted sau cum scri tu, o vesnicie!
Beleaua ta este ca orgasmul este STRICT-INTERZIS de ORTODOXIE, aparatu' orgasmatron (ai ascultat Motorhead?), fiind destinat doar reproducerii si interzis placerilor!
Care este scopul evanghelic al nuntii crestine ?
Scopul principal al nuntii crestine, dupa porunca lui Dumnezeu ( Facere 1, 28; 2, 18-24 ) si dupa invatatura Bisericii Ortodoxe, este unirea prin iubire a celor doi soti in numele Domnului pentru nasterea de copii, spre inmultirea neamului omenesc.
Mantuitorul aseamana pe cei casatoriti care se impreuneaza numai pentru pacat cu smochinul blestemat care nu voia sa aduca nici o roada pe pamant. Pentru ca nasterea de copii nu este numai o datorie sociala, fireasca, ci este mai intai o porunca dumnezeiasca, care contribuie foarte mult la mantuirea parintilor. Sotii care nu vor sa nasca copii, care avorteaza sau practica pacatul pazei, sunt certati de Dumnezeu cu boli de tot felul, cu necazuri in viata, cu grea mustrare de constiinta, iar dincolo cu osanda vesnica.
Zilele de infranare trupeasca a sotilor sunt cele patru posturi, miercurea, vinerea, sambata, duminica si toate zilele de post si sarbatorile de peste an. Sotii trebuie sa aiba doua zile de curatenie inainte de a merge sarbatoarea la biserica, iar cand vor sa se impartaseasca, in afara de cele patru posturi, sa tina cel putin o saptamana de curatenie, inainte de a primi Prea Curatele Taine si trei zile dupa Sfanta Impartasanie.
Deci raman pentru impreunare intru-Domnul, lunea, martea si joia, nu in zilele de post, nu la perioada femeii, nu cu 2 zile inainte de sarbatori si in timpul sarbatorilor (care sun 1/3 din anul calendaristic).
Ne ramane prin urmare, pentru orgasm, joia a 3-a din luna a 4-a din anii bisecti (dar cu numar cu sotz!).
Daca femeia nu ramane gravida, mai are o sansa peste 6 ani.
sorana spune:
citat din mesajul lui Stanescu Dom'le, ce nu pricep io cu Apocalipsa asta, este wtf e Fiara, tipul ala, Antihristul? De unde a aparut? Mai e pomenit pe undeva decat in "Apocalipsa"? Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. |
Ala (antihristul) o lucra la CERN?
Sorana si Monica (5 ani)
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ham
L-a creat Doamne-Doamne (ca doara el e creatorul tuturor celor ce exista!), din plictiseala si lipsa de ocupatie (ca doara nu din sadism), cam cum l-or facut programatorii pe Diabolo si uratzii/raii din War Craft (fiara din Apocalipsa e programata de Doamne-Doamne sa pape fraieri, ie zact cum Diabolo ii killareste pe cei incepatori). Sa nu va mire analogia, si la Apocalipsa se castiga punctaj, ca la orice joc d-asta, violent. Cum mie nu-mi plac joacele cu monstri, am decis ca nici Apocalipsa nu-i de mine! Larissa_79, in scurt timp problemele de te ingrijoreaza pe tine- declinul, uratirea fizica, bolile, neputinta- nu vor mai exista; Doamne-Doamne ne-a invatat si pe noi sa luam coaste si sa le transformam in hoituri vii; nu peste multi ani vei mere la taraba de hoituri si iti vei transfera hardul (adica ce intelegem noi prin suflet) in ce trup vom vrea (io spre exemplu abia astept sa fiu o negresa cu tztze maaari! ). Asa ca orgasme-unlimitted sau cum scri tu, o vesnicie! Beleaua ta este ca orgasmul este STRICT-INTERZIS de ORTODOXIE, aparatu' orgasmatron (ai ascultat Motorhead?), fiind destinat doar reproducerii si interzis placerilor! Care este scopul evanghelic al nuntii crestine ? Scopul principal al nuntii crestine, dupa porunca lui Dumnezeu ( Facere 1, 28; 2, 18-24 ) si dupa invatatura Bisericii Ortodoxe, este unirea prin iubire a celor doi soti in numele Domnului pentru nasterea de copii, spre inmultirea neamului omenesc. Mantuitorul aseamana pe cei casatoriti care se impreuneaza numai pentru pacat cu smochinul blestemat care nu voia sa aduca nici o roada pe pamant. Pentru ca nasterea de copii nu este numai o datorie sociala, fireasca, ci este mai intai o porunca dumnezeiasca, care contribuie foarte mult la mantuirea parintilor. Sotii care nu vor sa nasca copii, care avorteaza sau practica pacatul pazei, sunt certati de Dumnezeu cu boli de tot felul, cu necazuri in viata, cu grea mustrare de constiinta, iar dincolo cu osanda vesnica. Zilele de infranare trupeasca a sotilor sunt cele patru posturi, miercurea, vinerea, sambata, duminica si toate zilele de post si sarbatorile de peste an. Sotii trebuie sa aiba doua zile de curatenie inainte de a merge sarbatoarea la biserica, iar cand vor sa se impartaseasca, in afara de cele patru posturi, sa tina cel putin o saptamana de curatenie, inainte de a primi Prea Curatele Taine si trei zile dupa Sfanta Impartasanie. Deci raman pentru impreunare intru-Domnul, lunea, martea si joia, nu in zilele de post, nu la perioada femeii, nu cu 2 zile inainte de sarbatori si in timpul sarbatorilor (care sun 1/3 din anul calendaristic). Ne ramane prin urmare, pentru orgasm, joia a 3-a din luna a 4-a din anii bisecti (dar cu numar cu sotz!). Daca femeia nu ramane gravida, mai are o sansa peste 6 ani. "Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..." |
ham, te asigur eu ca sunt 2 zile pe saptamana. ( sigur inafara posturilor). Si ziua are 24 de ore! Nicidecum ce povestesti tu acolo. Pe numarate daca vrei. Ceea ce, in conditiile in care mai ai si alt scop in viata inafara de mediatia la orgasme si cotabilizarea lor, e mai mult decat suficient. Avand copii, treburi, aspiratii, job etc etc. n-apuci uneori sa le prinzi nici pe astea! Decat daca, stiu eu iti faci o planificare riguroasa
Si cica n-ar fi orgasmul maximuml ci ceea ce simti dupa o repriza de cocaina. Sau mai multe reprize. Pana la urma ce daca platesti cu viata in timp. Merita nu? Daca discuti cu un narcoman o sa iti rada in nas! Daca tot vreti maximul de la viata asta mai cautati. Eu daca n-as crede in viata vesnica si as avea de exemplu convingerile lui ham sau J.G. n-as scrie aici pe forum. Ca e oricum plicitisitor. As lua totul de la viata asta. Care se termina fratilor, se termina. Se duse si Stefan Iordache!
Vorba unui parinte, una e un caine in lant si alta e altul ce joaca pe masa stapanului!
Omul are vointa superioara, adica ratiune si vointa inferioara, cea a simturilor. Totul e sa iti lasi vointa superioara sa lucreze si mai putin simturile. Daca preferi ca ele sa iti conduca viata, ceea ce in principiu e foarte simplu, ok. Da' asta e la indemana tuturor. Mai greu cu vointa superioara.
Iar legat de faptul ca stiinta evolueaza si va fi tinerete fara batranete. Stii care e cruda realitate ham? Tu n-o s-o prinzi! Adica orgasmele astea fara numar de care vorbesti..la tine is numarate!
Si chiar si asa mi-e greu sa cred ca in timp o femeie de 60 de ani va arata de 20! Oricum tanarul de 20 de ani va sti ce sa aleaga!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
Stanescu spune:
Vai, Ham! Ce spui tu acolo, mai? Dumezeu adica a creat Raul? Ntz, ntz, urat din partea ta. Fa trei tura de catedrala mantuirii... ca sa ti se ierte...
ham spune:
larissa_79, sunt 2 zile pe saptamana, deci 56 x 2 = 112 zile de liber la hatza-hatza, dar...
Zilele cu rosu-n calendar + posturile ie mai mult de 1/2 din an deci raman aprox. 56; daca mai pui si faptul ca sotii trebuie sa aiba doua zile de curatenie inainte de a merge de fiecare sarbatoare la biserica cum face un bun crestin (zilele cu rosu-n calindar ie 1/3 din an- http://www.sfaturiortodoxe.ro/_calendar.htm ) , iar cand vor sa se impartaseasca, in afara de cele patru posturi, sa tina cel putin o saptamana de curatenie, inainte de a primi Prea Curatele Taine si trei zile dupa Sfanta Impartasanie, ca 1 saptamana din 4 nu-i voie ca "vin rusii", iti zic io ca ramane fix joia a 3-a din luna a 4-a din anii bisecti (dar cu numar cu sotz!). Pe numaretelea daca tu vrei si poti!
BeLucci spune:
Valeeeeu ce aud pe-aci!!! Nici nu stiu de unde sa incep!
Dom'le, ce nu pricep io cu Apocalipsa asta, este wtf e Fiara, tipul ala, Antihristul? De unde a aparut? Mai e pomenit pe undeva decat in "Apocalipsa"? |
Stanescu eu o sa-ti spun cate ceva chiar daca dupaia ma crezi apta de sanatoriu. Ma risc!
Ce este descris in Apocalipsa, ce este mai rau nu se intampla acuma. Va fi o rapire(nimenni nu stie cand). Oamenii care il asteapta pe Isus si cred in El si in Dumnezeu, doar aceia vor fi rapiti. Cei care vor ramane aici vor prinde adevarata Apocalipsa. Ce a fost pana acuma a fost...putin..ce va urma va fi chinul cel mare(asa este numita in Biblie acea perioada).Atunci se "va ridica" si Anticristul dupa rapire, nu acuma in zilele noastre. Deja au aparut microcipurile (666, semnul fiarei), si dupa ce va fi rapirea acel semn va fi obligatoriu.
ham spune:
A RAPI
1) (fiinte) A lua cu forta, ducand cu sine si tinand în stapanirea sa; a fura.
2) fig. (mai ales despre moarte) A lipsi de zile (smulgand dintre cei vii).
3) (bunuri materiale) A-si însusi prin abuz de putere; a lua cu forta, însusindu-si în mod ilegal; a fura.
4) A face sa nu mai posede.
5) fig. (persoane) A ademeni prin farmec; a atrage, cucerind atentia si seducand.
<lat. rapire
Sursa: NODEX
Cauta si tu alt cuvant, poate ca reusim sa-ti intelegem scenariul.
BeLucci spune:
Ham ce doamne spui acolo? Apropos de Warcraft sunt superbuna!
Scopul principal al nuntii crestine, dupa porunca lui Dumnezeu ( Facere 1, 28; 2, 18-24 ) si dupa invatatura Bisericii Ortodoxe, este unirea prin iubire a celor doi soti in numele Domnului pentru nasterea de copii, spre inmultirea neamului omenesc. Mantuitorul aseamana pe cei casatoriti care se impreuneaza numai pentru pacat cu smochinul blestemat care nu voia sa aduca nici o roada pe pamant. Pentru ca nasterea de copii nu este numai o datorie sociala, fireasca, ci este mai intai o porunca dumnezeiasca, care contribuie foarte mult la mantuirea parintilor. Sotii care nu vor sa nasca copii, care avorteaza sau practica pacatul pazei, sunt certati de Dumnezeu cu boli de tot felul, cu necazuri in viata, cu grea mustrare de constiinta, iar dincolo cu osanda vesnica. Zilele de infranare trupeasca a sotilor sunt cele patru posturi, miercurea, vinerea, sambata, duminica si toate zilele de post si sarbatorile de peste an. Sotii trebuie sa aiba doua zile de curatenie inainte de a merge sarbatoarea la biserica, iar cand vor sa se impartaseasca, in afara de cele patru posturi, sa tina cel putin o saptamana de curatenie, inainte de a primi Prea Curatele Taine si trei zile dupa Sfanta Impartasanie. |
sunt 2 zile pe saptamana, deci 56 x 2 = 112 zile de liber la hatza-hatza, dar... Zilele cu rosu-n calendar + posturile ie mai mult de 1/2 din an deci raman aprox. 56; daca mai pui si faptul ca sotii trebuie sa aiba doua zile de curatenie inainte de a merge de fiecare sarbatoare la biserica cum face un bun crestin (zilele cu rosu-n calindar ie 1/3 din an- http://www.sfaturiortodoxe.ro/_calendar.htm ) , iar cand vor sa se impartaseasca, in afara de cele patru posturi, sa tina cel putin o saptamana de curatenie, inainte de a primi Prea Curatele Taine si trei zile dupa Sfanta Impartasanie, ca 1 saptamana din 4 nu-i voie ca "vin rusii", iti zic io ca ramane fix joia a 3-a din luna a 4-a din anii bisecti (dar cu numar cu sotz!). Pe numaretelea daca tu vrei si poti! |
Doamne ce prostie.
BeLucci spune:
Cauta si tu alt cuvant, poate ca reusim sa-ti intelegem scenariul |
Cauta si tu in Biblie, chiar si in traducerea King James din engleza poate imi explici tu altfel si inteleg eu . Desi e acelasi cuvant folosit.