Apocalipsa (2)
Raspunsuri - Pagina 16
Stefanna spune:
HAM Dumnezeul meu este atotstiutor si atotputernic si care doreste slujire din dragoste.De aceea tot ce a creat a creat cu drept de liber arbitru.Iar ceea ce urma sa faca Satan El a anticipat( ca sa te citez).Insa aceeasi putere de anticipare nu exista la celelalte fiinte create, si hotararea de a distruge Raul cand nu era complet manifestat insemna pt lumile necazute o dovada de tiranie.Asa ca raul a fost lasat sa se dezvolte si sa i se vada efectele. Iar dovada suprema ca Dumnezeu isi iubeste creaturile este CALVARUL.Deoarece EL spune ca pacatul este moarte, a platit EL INSUSI acest pret pt sansa omenirii.Si nu Dumnezeu are nevoie de rugaciunile noastre, ci noi.Rugaciunile nu Il transforma pe Dumnezeu, ne transforma pe noi, dau speranta, viziune si incredre.
Nu cred in nici un fel de dogme Bisericesti.Dumnezeu a lasat un singur manual pt descoperirea Lui, si se numeste BIBLIA.
Dar asa cum spune Insusi Dumnezeu , ramane sa alegem sa "il cercetam" dupa evidentele biblice si apoi sa vedem ce avem de ales.Parintii mei sint atei, si nu mi-am imaginat vreo data ca eu voi ajunge sa cred in Dumnezeu.Insa evidentele profetice, implinite atunci cand El a zis, desi facute cu vreme lunga inainte, m-au convins definitiv ca UNUL SINGUR ESTE DUMENEZU si ca EL se gaseste doar in Sfanta Scriptura
Stefanna spune:
HAM Dumnezeul meu este atotstiutor si atotputernic si care doreste slujire din dragoste.De aceea tot ce a creat a creat cu drept de liber arbitru.Iar ceea ce urma sa faca Satan El a anticipat( ca sa te citez).Insa aceeasi putere de anticipare nu exista la celelalte fiinte create, si hotararea de a distruge Raul cand nu era complet manifestat insemna pt lumile necazute o dovada de tiranie.Asa ca raul a fost lasat sa se dezvolte si sa i se vada efectele. Iar dovada suprema ca Dumnezeu isi iubeste creaturile este CALVARUL.Deoarece EL spune ca pacatul este moarte, a platit EL INSUSI acest pret pt sansa omenirii.Si nu Dumnezeu are nevoie de rugaciunile noastre, ci noi.Rugaciunile nu Il transforma pe Dumnezeu, ne transforma pe noi, dau speranta, viziune si incredre.
Nu cred in nici un fel de dogme Bisericesti.Dumnezeu a lasat un singur manual pt descoperirea Lui, si se numeste BIBLIA.
Dar asa cum spune Insusi Dumnezeu , ramane sa alegem sa "il cercetam" dupa evidentele biblice si apoi sa vedem ce aavem de ales.Parintii mei sint atei, si nu mi-am imaginat vreo data ca eu voi ajunge sa cred in Dumnezeu.Insa evidentele profetice, implinite atunci cand El a zis, desi facute cu vreme lunga ianinte, m-au convins definitiv ca UNUL SINGUR ESTE DUMENEZU si ca EL se gaseste doar in Sfanta Scriptura
hannen spune:
Ham ,frumos scrii!Dar sunt niste treburi acolo cu care nu`s de acord.
Iti zic alta data,ma duc la ca peste 5 ore intram iar in post!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
Stefanna spune:
scuze pt mesajul trimis de 2 ori... si da HAM pt ultima parte a mesajului sint de aceeasi parere.Ma intreb insa cum de nu simti in inima ta sa spui multumesc Doamne pt ca m-ai scos din cele incurcate, si multumesc pt ceea ce ai creat, si multumesc pt ca imi ingadui sa ma bucur de familia mea, si etc.... de fapt asta e parte din inchnare.
hannen spune:
Inca una si ma duc.
dumnezeu nu are nevoie de rugaciunile noastre.Noi avem nevoie de rugaciunile noastre catre EL.Caci asa ne mentinem relatia cu el ,asa suntem mai aproape de EL.
Avem timp pt. toate ,numai pt Dumnezeu nu avem timp decit cind suntem la necaz!De ce rugaciuni cind suntem bolnavi,noi sau copiii nostri?De ce rugaciuni ca sa avem un bb,de ce rugaciuni sa ne salveze dintr-o "criza"... si de ce nu rugaciuni cind te asezi la masa,sau dupa ce ai mincat?Te doare gura sa-I multumesti Celui care te-a hranit?
Rugaciunile sunt pt. sufletul nostru!nimic din ceea ce facem nu facem pt. dumnezeu!
Rugaciunea presupune ca in fiecare zi ne innoim legatura cu Dumnezeu,rugaciunea este cea care ne tine de la rau iar daca nu o face (vezi care se roaga dar dupa aia se apuca de blesteme,baut,femei...) inseamna ca rugaciunea lui nu ajunge in inima!Nu-i intelege rostul,o zice mecanic!
Nu va inselati ca Dumnezeu ar avea nevoie de ceva de la noi!Noi avem nevoie de EL,nu EL de noi!
Nu va inselati ca fara rugaciune e tot aia cum e daca ai face rugaciunea,si nu va semetiti cei care faceti rugaciunea sau care tineti Postul pt. ca acestea le-au fost poruncite si celor "dinainte" ,nu doar noua!!
Intreba cineva parca,de ce ne lasa dumnezeu si ne "incearca" cu toate cele daca El oricum stie unde va merge fiecare(aproximativ)
Pai El stie,dar noi nu stim!Ne-a lasat in viata si ne-a dat sansa sa ne facem liberele alegeri pt. ca atunci,in Ziua aceea sa nu avem "motiv" impotriva Lui.
Atunci cind vom vedea rezultatul "muncii" noastre sa nu ne plingem zicind "pai de ce ma trimiti aici,eu daca traiam ,credeam!"
Ei bine,uite ca am trait toti,dar n-am crezut toti!
Si chiar de-ar fi sa ne lase sa ne intoarcem inca o data la viata,cei care n-au crezut inainte,nu vor crede nici dupa ce-L vor vedea!Se vor intoarce si vor face la fel.Adica nu vor crede!
Nu va faceti probleme de boli...mintale sau altele.Toti vom fi de aceasi virsta in ziua judecatii si dupa...!Intre 30 si 33 de ani!
Si nu,in Rai nimeni nu se (mai)roaga!Raiul ...hm,nu nu-l putem imagina dar cu siguranta nu-i deloc plictisitor.
O femeie va fi de 100 de ori mai frumoasa decit a fost pe pamint si in fiecare vineri va deveni si mai frumoasa.Sotul ei nu o va recunoaste cind se va intoarce acasa si va cadea in prosternare in fata ei,crezind ca este dumnezeu insusi!!
Vom purta 70 de vesminte care nu se vor rupe si nu se vor murdari niciodata,vesminte atit de usoare incit si inima ni se va vedea prin ele.
cind vom intrai se va anunta"veti fi sanatosi pt vesnicie,boala niciodata nu va veni"
"Veti fi in viata pt. totdeauna,moartea niciodata nu va veni!"
"veti ramane in bogatie care niciodata nu se va sfirsi!"
Paradisul are multe gradini,fiecare gradina va fi de marimea unei calatorii de 100 de ani!
Vom fi inalti precum Adam(90 feet)
Vom avea frumusetea lui Iosif(cel mai frumos om de pina acum)
Vom avea tineretea lui Isus(30-33 de ani)
vom avea vocea "dulce" ca cea a lui David.
Vom avea toleranta ca cea a lui Yacob.
Vom rabdare ca cea a Profetului Mohammad!
Nu ma intrebati de unde le stiu!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
BeLucci spune:
Eu credca rugaciunea este legatura noastra cu Dumnezeu. Rugaciunea este "cordonul ombilical" dintre noi si Dumnezeu. Noi avem nevoie sa vorbim cu Dumnezeu, la fel cum simtim nevoia sa vb cu sotul/sotia, copii nostri. Dumnezeu ne asculta si este langa noi oricand. Cand ma rog efectiv simt ca Dumnezeu ma tine in bratul Lui. Simt ca imi da putere sa trec peste orice. Si simt ca ma primeste asa cum sunt cu defectele mele. Simt ca ma curateste si ma sfinteste, pt ca doar El poate asta.
ham spune:
Dumnezeu nu-i iubita mea umana, sa aibe nevoie din cand in cand de cuvinte frumoase (caci gandurile oricum sunt), iar eu primesc destul de des dovada faptului ca-I pasa de mine.
Acuma despre liberul arbitru:
Ori Nu-i Dumnezeu, fiindca n-a prevazut ca Satana va face atata rau unor nevinovati
Ori e sadic si se distreaza incercand sa vada cum se descurca in situatii limita cei creati de El
Ori conteaza in primul rand binele intregului, deci al naturii, apoi al speciei, deci al umanitatii si abia la urma binele individual, Dumnezeu fiind un bun gospodar, sacrificand mielul pentru a salva turma, iar Satana avand rolul lui in devenirea omenirii
Ca-n anecdota cu Hitler-copil- salvatorul lui a gresit, trebuia sa-l lase sa moara, abia atunci facea un bine umanitatii.
Asa ca, apropo de adevar absolut, binele si raul nu-s absolute (daca Pilat Il salva pe Iisus, distrugea baza pe care s-a cladit crestinismul!).
BeLucci spune:
Nah bravo! De obicei cand ti se face bine zici, multumesc. Ca e doamna ta , ca e mama sau un strain. Parerea mea. Daca eu iti fac bine si tu in gandul tau imi zici multumesc, eu n-am de unde sa stiu ca tu-mi multumesti. Acuma da, stiu ca e diferenta intre mine si Dumnezeu, dar eu zic, ca a comunica este ceva bun.
Aici
Citat: |
Ori Nu-i Dumnezeu, fiindca n-a prevazut ca Satana va face atata rau unor nevinovati Ori e sadic si se distreaza incercand sa vada cum se descurca in situatii limita cei creati de El Ori conteaza in primul rand binele intregului, deci al naturii, apoi al speciei, deci al umanitatii si abia la urma binele individual, Dumnezeu fiind un bun gospodar, sacrificand mielul pentru a salva turma, iar Satana avand rolul lui in devenirea omenirii |