Apocalipsa (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Ca sa nu se mai hlizeasca lumea de stiinta crestina iata un sclipitor savant ortodox (viitor PF) - Ciobotea Daniel care in buna traditie a recent defunctei savant de renume mondial inventa in 1992 un procedeu de falsificare a tamaii.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Vazand ce scrie Alexia, mi-am dat seama ce as face daca as fi pentru o secunda Dumnezeu :D. As distruge tot, absolut tot ce este scris in legatura cu El. Si as mai face un programel asa , care sa faca invizibile pe vecie cuvintele scrise in legatura cu Dumnezeu.

Atatea tampenii si enormitati scriu oamenii in legatura cu Dumnezeu, in legatura cu voia Lui sau cu []caracterul Lui, incat este sinucidere curata (ma refer la sinucidere spirituala) sa deschizi o carte in care oamenii vorbesc despre El.
La cele cateva cuvinte de bun simt, trebuie sa inghiti atatea mizerii, incat, zau daca merita.

Alexia, daca vrei sa-L cunosti pe Dumnezeu, propune-ti asta si roaga-te pentru asta. Numai asa Il poti cunoaste pe Dumnezeu, dorind asta si intinzand mana spre El.
Lasa cititul pe forum (ma refer la discutiile atotstiitoare in legatura cu Dumnezeu), lasa cartile si site-urile care iti fac o varza in cap.
Nu-L poti cunoaste pe Dumnezeu nici din carti, nici la biserica, nici pe forumuri. El este prea aproape de tine ca sa mai trebuiasca sa-ti pierzi vremea cautandu-l cine stie unde :-).

In plus, daca accepatm ideea ca in lume exista o forta a Binelui si o forta a raului, fii convinsa ca acea forta a raului nu va ezita sa-si bage "coada" in mintile celor care se incumeta sa scrie despre Dumnezeu...

Iar rugaciunnile nu se fac la comanda, ca doar nu suntem roboti de spus rugaciuni.
Rugaciunea se face atunci cand simti nevoia sa o faci, cand simti nevoia sa vorbesti cu Dumnezeu.
Nu te mai lua dupa toate prostiile pe care le vezi scrise pe colo si pe dincolo.
DEsigur, minunat ar fi sa simti nevoia oricand sa vorbesti cu Dumnezeu dar, pana atunci, urmeaza-ti inima si mintea si lasa-i in pace pe cei care zic sau fac altfel.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefanna

Jertfa de pe Gologota arata clar ca Satana nu a fost "programat" de Dumnezeu... ar fi prea ciudat ca Dumnezeu sa isi dea Fiul sa moara ca sacrificiu suprem pt rascumpararea omului din pacat,numai pt ca undeva la inceputul lumii din "plictiseala" l-a zamislit pe Satana....

Inseamna ca scriem despre Dumnezei diferiti; al meu este Atotputernic, nimic nu misca pe in lume fara vointa si stiinta Sa, nimic nu-i creat de El gresit (al tau a rasolit-o odata ce, datorita lucrarii lui- liberul arbitru, wtf- o aparut Satana de ne-o gonit din Rai si mai tarziu l-o killarit pe Iisus, plus ca al tau sta cam prost cu gandirea si logica, odata ce n-o putut sa anticipeze umarea faptelor sale; dpdv-ul meu, ala nu-i dumnezeu fiindca nu-i atotputernic si atoate-stiutor!).
Acum inteleg de ce are nevoie de rugaciunile voastre, caci numai un caracter nesigur pe valentele sale are nevoie de adulatia celor din jur, de laudele si slava lor, intru-confirmarea valorii sale; un caracter valoros ESTE, nu trebuie confirmat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Ham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Denizel ai descris exact ce vroiam sa-i spun si eu Alexiei. Mersul la biserica pt mine(acum merg mai rar pt ca nu sunt "cuminti" copii in biserica si nu vreau sa deranjez)este locul unde il simt cel mai aproape. Muzica din biserica pe mine ma inalta(la baptisti este alt stil de muzica fata e cel ortodox/catolic)http://www.youtube.com/watch?v=_7BQzic-zLs acesta este genul de muzica din biserica in care merg eu. Acolo simt ca ma inalt si il simt pe Dumnezeu si mai aproape. Acolo cand ma rog simt puterea Lui si prezenta Lui. Nu ma rog programat, o fac ori de cate ori simt. Nu ma duc sa fac inconjurul bisericii in genunchi pe ploaie , zapada , canicula. Pt ca Dumnezeu nu are nevoie de asta. El ne vrea inima ci nu vrea sa ne chinuie. Nu are nevoie sa ne taram in fata Lui. Cateodata ma pun si eu pe genunchi si ma rog pt ca in acel moment asta simt. Satan se lupta pt sufletele noastre si ne baga pe gat droguri, tutun si muuulte altele . Dar Dumnezeu nu-si face publicitate prin nimicuri, si nu ne atrage prin nimica. Ne-a lasat natura si tot ce este mai bun sa ne bucuram....si alegerea intre bine si rau. Isus cand a fost pe pamant nu a pus pe nimeni sa inconjoare templul ca sa-i ierte pacatele.Asa ca parerea mea este ca nici noi nu trebuie sa inconjuram biserica , manastirea. Isus nu a pus pe nimeni sa-i pupe mana sau poala. Si niciunde nu a lasat legea asta. Si de-asemeni, nu a spus niciunde ca trebuie sa mergem sa ne spovedim. Ci a spus sa ne rugam lui Dumnezeu. Si ne-a invatat si cum sa ne rugam. Nu vreau sa atac pe nimeni care crede in asta, doar ca nu scrie in Biblie , ci noi trebuie sa respectam ce scrie acolo nu ce scrie nush cine.
Denizel m-ai emotionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Ham tu nu te rogi? Nu ma refer sa citesti rugaciunile, ci sa le spui din inima ta. Cum simti si crezi tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Denizel, BeLucci, multumesc de raspunsuri.

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Atatea tampenii si enormitati scriu oamenii in legatura cu Dumnezeu, in legatura cu voia Lui sau cu []caracterul Lui, incat este sinucidere curata (ma refer la sinucidere spirituala) sa deschizi o carte in care oamenii vorbesc despre El.
La cele cateva cuvinte de bun simt, trebuie sa inghiti atatea mizerii, incat, zau daca merita.

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Sper totusi ca nu te refereai la mine

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Alexia, cum as fi putut sa ma refer la tine? Am scris doar pentru ca am sperat sa iti pot fi putiiiin-putin de folos :-).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Mi-ai fost La genul asta de relatie cu Dumnezeu (oricare ar fi acel Dumnezeu) cum ai zis tu si BeLucci ma gandeam si eu. Adica sa stii ca e acolo, undeva, cumva, oriunde si oricand, dar nu sa ajungi incorsetat de reguli si canoane incat sa uiti sa mai traiesti (si as adauga "si sa gandesti")

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

Ham tu nu te rogi? Nu ma refer sa citesti rugaciunile, ci sa le spui din inima ta. Cum simti si crezi tu!

Dumnezeul in care cred eu le stie pe toate, nu pot sa-L pacalesc cu rugaciuni bine-spuse (cum reusesc cate-odata sa ma manipuleze proprii copii ) stie tot timpul daca trebuiesc ajutat (in general nu, fiindca m-a dotat cu toate cele necesare unui drum prin viata, dar cateodata apar situatii cand doar interventia Dumnezeului este explicatia care-mi vine-n cap- ceea ce numim in mod curent "noroc-porcesc" sau, cum zice doamna mea, "ai pile la Al-de sus!"- in astfel de cazuri am senzatia ca totusi intervine si ma ajuta) si nu-mi cere sa tin post, sa fac matanii, sa pup icoane, sa inghit vin botezat, etc ca sa ma ia in seama; cand am nevoie, o face pur-si-simplu, ma ajuta fiindca este Dumnezeul meu.
Nu-mi cere-n schimb decat sa nu ma opun datului Lui, sa-mi folosesc creierul fiindca d-aia l-am primit la nastere, sa fac cat mai putin rau si cat mai mult bine, sa-i respect Creatia, incercand sa n-o distrug, intr-un cuvant, sa fiu OM.
Altfel, aproape nu-i zi in care sa nu ma minunez privindu-I Creatia (ultima oara cand ati privit cu atentie un copac, o floare, o pasare?); poti lua asta ca pe-o adulare...

Mergi la inceput