Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (212)
Raspunsuri - Pagina 19
Tonnia spune:
Locca, ar trebui poate sa-i iei si-un exudat faringian daca zici ca-i ragusit. Nu mai stiu nici eu.
Eu zic ca Dinu e bine acum, l-am dus la gradinita. sa va spun ca mi s-a parut ca singurul remediu de succes impotriva mucilor a fost un sfat "babesc", i-am facut inhalatii (fara aparat ca n-am), in apa fiarta am pus cateva picaturi de ulei de pin de la plafar si in 24 de ore a fost OK, dupa vreo 3 sedinte din astea. Sau poate oricum ii trecea, nu stiu.
A fost prima raceala de pana cum, eu credeam ca nu mai raceste niciodata, haha.
miflore spune:
Sanatate multa copilasilor bolnaviori!
Nu v-am zis ce problema am cu Ana, sper sa nu fie nimic de fapt. Joi dimineatza nu s-a simtit bine si intr-un final, spre pranz, a vomitat o data. Apoi a fost bine, nici un alt simptom si dup-amiaza si vineri. Sambata dimineatza iarasi, nu se simtea bine, era cam molesita si fara chef de joaca... a vomitat dimineatza, pe nemancate cativa stropi galbeni (ma tot gandesc la bila
) si pe urma inca putin, incolor. Pe la pranz si-a revenit si de-atunci e ok. Am vorbit cu doctorita, mi-a zis ca e posibil sa fie o indigestie, ceva nu i-a priit probabil...i-am dat cateva picaturi de metoclopramid si atat. Eu seara ii dau iaurt in loc de lapte si de vreo saptamana nu-l mai vrea dar eu am cam pacalit-o in continuare tinand cont ca i-am scos si laptele...orcium nu-i mai dau nici iaurt. Asta sa fie?
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
jadi spune:
Mai am uitat sa ma plang, tare greu e cu locatiile de petrecere pentru copiii, anul asta nu ne-am ocupat din timp si nu mai gasim nimic valabil. Am incercat in cartier la Booboo, au loc liber dar niste scoruri, de la 50 lei de copil cel mai ieftin meniu adica un fel de mancare si tort si o sala oribila unde au loc 2 petreceri, si fum cat cuprinde de la cafeneaua parintilor si un miros de shaormerie. Alte variante mai complicate, adica iti baga niste confeti, baloane si alte prostii, poti ajunge la 100 de roni de copil plus un clown cu 300 lei pe ora... sunt eu dusa sau sunt preturi imense? Alte variante am la Mc Donalds dar nu toti invitatii mananca asa ceva si ar mai fi mai rezonabil la Hard Rock Cafe, intre 1 si 3 au program de copii, plus un meniu de 29 de lei cu mancare ok pentru copiii dar nu au spatiu de joaca ci ne putem baza doar pe confectionari de baloane si pictura pe fata. La Mobexpert nu am mai gasit loc, ramane sa vedem daca cei care fac petrecere sambata vor sa impartim locatia, deja ma simt ca ii organizez copilului nunta nu petrecere de ziua lui
.
Deni &
Vlad & Tudor
Ioana75 spune:
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile
! La multi ani pentru Ana cea mai cea
!
Mihaela, petrecere frumoasa azi si vreme faina la Vulcana
.
Marinela, la multi ani lui Iaris (cu intirziere), sa fie sanatos
.
Eu sint prinsa cu multe lucruri, nunti, examene, am avut si motzul Smarandei, dar o sa recuperez ce ati scris la un moment dat in viitor
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
kid2003 spune:
Deci tusea e un subiect la ordinea zilei...si Alexandra tuseste de vreo 3 zile, destul de ciudat, zic eu...ca altceva nu are: nu tu febra, muci sau rosu in gat. Are pofta de mancare, e vesela, drept pentru care mergem in continuare la gradinita.
Jadi, imi pare rau ca nu ati gasit loc...e si aproape ziua lui Vladut...langa noi s-a deschis un loc de facut petreceri pentru copii, e langa Parcul Regina Maria, ma gandesc ca nu e mai departe de Hard Rock Cafe. Vezi ca au site: www. d o d o k i d s. r o (fara spatii) si preturile nu sunt asa cum zici tu (bine, clown-ul e tot 300 ron pe ora, dar meniurile sunt mai ieftine). Alta locatie tot noua si poate nu asa aglomerata ca restul pe care le stii, este la piciorul Podului Grant, in blocul pe care scrie mare Frutti Fresh. Din pacate am un lapsus acum, nu mai stiu cum ii zice...ma ajuta poate Kristinutza ca sta in zona si stie locul...fac si ei petreceri pt copii si locul e f mare si frumos. Si la Dodokids e frumos, e intr-o vila mare, au locuri de joaca si nu sunt 2 petreceri in acelasi timp. Eu nu m-am hotarat inca in ce zi sa ii fac petrecerea pentru ca tati are de plecat saptamana aia si cred ca i-o fac mai devreme. Am vb la Dodokids si aveau locuri, e si nou deschis si nu stie inca lumea.
BiuMil spune:
Jadi, tot ce afli despre dodo ala, dai mai departe, ok?![]()
Simona, multumim!![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
nici eu n-am mai pomenit sa astept pana implineste 3 ani, dar tinand cont ca e treaba cu mishmashuri la gradi de stat, ma iau dupa ce-mi spun ei.
locul de la podul grant se numeste joyland, au si site. mie mi se pare f ok si potrivit pt ziua lor.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
kid2003 spune:
Joyland asa...
Denis, sa stii ca te-am bagat in ceata cu Dodokids...m-am uitat acum pe site la Booboo si preturile sunt cel putin la fel de mari, deci nu faci mare branza doar ca...e spatiu mai mult si nu sunt doua petreceri in acelasi timp. Eu la parinti nu le iau meniuri speciale, va fi dimineata petrecerea deci le ajunge ceva de rontait si o cafea ce mai vor de baut...daca era la alta ora trebuia sa bag ceva mai consistent. Deci la copii este 45 lei/in timpul saptamanii si 60 lei/in weekend, pret pe copii, iar la parinti meniul simplu este 22 lei...Mai sunt alte dracii pe langa, tortul, tunul de confetti, clown-ul (30 ron 1 ora si 35 ron/1 h 30)...