Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (212)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Jadi, incearca www. d r e a m p a r t y. r o (fara spatii).
Sunt ok si ca bani, si ca mancare, totul e ca acasa, numai sa mai fie liber.

Sa ne spui ce ati gasit.

La Multi Ani!! sarbatoritilor zilei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI cu intarziere
STEFAN CALIN
MATEI
TUDOR GABRIEL
DENNIS
MARIA
LA MULTI ANI PENTRU ANIVERSAREA DE AZI
ANA MARIA
MAIA

TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Azi la gradinita a fost tot cu plans, l-am lasat mai repede si a fost mai bine, s-a linistit imediat.
Ne pregatim de plecat la ORL dar de cand facusem programarea si pana azi i-au trecut copilului toate cele, nu mai are nici muci si nimic. Sper macar sa ma lamureasca daca are sau nu polipi.
Avem si noi party cu copii duminica seara, tot asa la un local pentru copii, aici costa 10 euro de copil , minim 10 copii, pret in care intra pizza cu cartofi prajiti, un suc, floricele, joc pe la saltelute si alte chestii si un animator, pentru parinti se plateste separat in functie de cati vor veni, si mai e tortul . Nu te lasa sa aduci nimic , incercam sa ne intelegem cu ei sa faca tortul cu Thomas, am printat si poze de torturi, sa aiba model , sper sa iasa cum vrem noi tortul.Si sper sa si vina copii, am invitat toata grupa lui Andrei.
JADI sa-mi spui cum i-a placut consola lui Vlad ca si eu vreau sa o iau , poate de sfantul Andrei ca acum avem deja cadoul cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multumesc fetelor de locatii, le-am dat la studiat, acum ce sa zic, am tot gasit de la ora 18. Sunt si ei mai mari si ma gandesc ca e mai bine de la 18 decat de la 14. Sper sa gasesc ceva convenabil.

Simo, nu ma soca atat de tare pretul la booboo cat conditiile de jeg pe care ni le ofereau.

Mary, ma bucur ca se vede luminita de la capatul tunelului. Inca un pic de rabdare, stiu ca suna aiurea si eu am fost 2 saptamani neom si alea au fost exact primele 2 saptamani de gradi la stat. Acum sunt destul de dezinvolta si privesc altfel lucrurile. Maine am sedinta cu parinti, chiar sunt smechera, imi aduc aminte ce emotii am avut in mai anul acesta la prima sedinta cand ma gandeam ca ma asculta la ceva care nu invatasem

Am primit instintarea ca plicul cu etichete a plecat azi din franta. S-au miscat repede acum sa vad cum se misca posta!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Schimb capitolul sa nu se reverse!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Capitol nou .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput