Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (212)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna!
Mai Jadi, nu pot sa vad pozele, uf, uf, uf, stau asa in suspans! Sper sa mearga site-ul mai incolo!
Eu am uitat de zilele Bucurestiului cu toate ca stiam de ele. Azi am fost in Herastrau, ne-am plimbat cu vaporasul, ne-am dat in toate cele, trenulete, lebede pe apa, carusel, sarituri la saltea, tot ce trebuie. A fost vremea frumoasa cu toate ca dimineatza chiar ma gandeam ca-ncepe ploaia. Ana a facut pipi in apa Herastraului, stim ca nu-i frumos...
Sanatate multa copilasilor bolnaviori!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna dimineata!!

La multi ani Ana banana, Maia, Tudor!!!

Miflore ai fetitza mare cum sarbatoriti azi?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom!

"La multi ani!" sarbatoritilor de azi, aniversare fericita si petrecere frumoasa!

Sanatate multa copilasilor bolnaviori!

Sa aveti un inceput de saptamina cit mai bun si salutari de la noi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Ana!!!!!!!

La multi ani, Maia, Tudor!

Chiar, Miflore, te pregatesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Ana Banana de mifloricia, sanatate si numai impliniri!

La Multi Ani Maia si Tudor! Sa va bucurati parinti si sa cresteti mari!

Kristinutza, eu asta cu implinitul a 3 ani nu am auzit-o dar nu ma mai mira nimic la stat! Fara incidente de muci si raceli, sunt baieti mari de acum!

Miflore, nu e de la mine cu vazutul pozelor, sunt publice, cred ca e o problema la net!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani, Ana cea mai cea! La multi ani, Maia! La multi ani, Tudor!

Antonia, e un virus super kkcios, ma scuzati pt. exprimare. Matei este inca mucios, exact cum zici tu, cand pare ca-i trece si zic ura pac urmeaza iar cateva zile de stranuturi si muci.Si e ragusit de vreo 3-4 saptamani. Cred ca ar trebui sa-l duc la doctor, nu? Deja incep sa cred ca asa ii va ramane vocea.

Kristinutza, bafta cu gradinita cea noua. Nu e gaura daca incepe de la 4 ani, le ajung 3 ani de gradi. Frumos pe arc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza,
tot tusim si noi ca magarii ..l-am dus la gradi ca in rest nu are nika, nu muci, nu febra. Azi dimineata l-a apucat si urlatul ca el nu ramane acolo..deci daca saptamana trecuta nu a avut nimic..lucrurile se agraveaza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi ani copilasilor care implinesc 3 ani astazi!
Jadi v-am vazut in poze

De tuse mai scapaseram si noi sambata si credeam ca am terminat dar duminica am luat-o de la capat .

Sanatate copilasilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

sarbatoritilor ultimelor zile si mai ales pentru Stefan-Calin, Tudor -unul dintre cei 3 iezi -, Dennis si Maia!

Ana Banana!

Nanadana si mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc mult mult pentru urari!!!
Si eu spun LA MULTI ANI CU BUCURII pentru Nanadana , Ina , Maia si Tudor !!!
Sa fim cu totii sanatosi!!!
Azi o sarbatorim pe Ana in familie, cateva baloane, tort cu trenulet si cadouri. Petrecerea mare va fi sambata la Vulcana cu cativa copilasi si ornamente multe! Sper sa nu ploua in week-end si sa facem poze frumoase!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput