Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (212)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am ajuns acasa , fara pijama ca nu era de gasit, ma rog nici eu nu imi mai aduc aminte ce pijama i-am dat luni Si m-au certat doamnele ca nu are copilul etichete la haine asa ca m-am enervat si am facut si eu comanda de 60 de etichete din alea termice, va spun daca imi ajunge comanda! Mersic Dana/nana de pont, am sapat vreo 3 capitole sa il gasesc!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom!

"La multi ani!" copilasilor care azi implinesc 3 ani! Aniversare fericita cu multe daruri si bucurii!

Deni (jadi), v-am admirat in poze, ce baieti mari si frumosi aveti, sa va traiasca!

Weekend placut si salutari,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari salutari

Noi sintem pe antibiotic de miercuri seara,rezultatul o usoara bronsita,deja sintem pe cale ce buna,incepem sa ne vindecam

jadi ai niste baitetii adorabili ,dar si voi aratati bine, o famile frumoasa ,mi se pare mie sau a fost si anya ,despre etichete sper sa ajunga

LA MULTI ANI Anca,Petra,Andrea,Iaris,Stefan,Matei,Alessia,Tudor,Dennis,sa crestei marii,frumosii si sanatosii sa ii bucuratii pe parintii
cristina mersi, sa rezolvat
kid ce simpatica este pe olita Alex ,ai niste fete frumoaseeeeee foc

sa va zic o faza cind ne-am dus la doctor miercuri a doua zi ma intrebat Antoine "megem la toc-toc?" adica mergem la doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

buna, zanelor!

vad ca ati umplut capitole de cand n-am mai scris, ma bucur sa va gasesc vesele si vorbarete!
am incercat sa recuperez, dar am citit cam pe daigonala. la multi ani sarbatoritilor si bine au venit noilor piticoti.
am vazut si ceva poze de copii frumosssssssssssi- frumossssssssssi. sa va traisca! (ah, am remarcat si una bucata madam popesco - ce bine arata!)

am tot plecat cam in fiecare week end pe undeva sa scapam de bucuresti, iar la serviciu am fost f ocupata si n-am mai avut timp sa intru pe forum.

noi suntem bine, radu e dragut rau de tot. week endul asta nu cred ca mai plecam pe nicaieri, vremea nu prea e incurajatoare, in plus mi-am dat seama ca eu nu-mi vad casa pe lumina.
plecam sa ne urcam pe arcul de triumf c-am auzit la tv ca-s zilele bucurestiului si nusht ce treaba interesanta e cu muzeele. poate revedem si antipa, ca radu e pasionat.

sper sa intru si maine sa recuperez din ce-ati scris si sa va mai spun despre radu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Am uitat sa il felicit pe mijlociul caprei si tiz-ul baiatului meu mic, Tudor Gabriel si pe Dennis, tizul meu! La Multi Ani si multa sanatate!

Dana Lucia , multumim de admiratie!

Dana/nana, Anya nu a fost, e o prietena de a noastra de facultate care are tot 2 baieti. Eu zic ca ajung etichetele, banuiesc ca e un plic mai maricel!

Kristinutza, te asteptam cu vesti despre Radu! Intelesesem eu din targ ca il dai la o gradi de stat? Sa urca pe Arcul de Triumf? Super, mama cum stau eu blocata in casa, cred ca duc sa vizitez Billa ca e singurul unde pot merge cu 2 plozi si un sot

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

jadi este un plic normal de scrisori

Mergi la inceput

La Multi Ani Maria si Ana-Maria!

Dana/nana super, poate imi vine direct acasa sa nu mai stau sa il ridic de la posta desi nu cred ca am eu bafta asta!

Eu sunt singura cu Tudor, din nou, pentru ca aseara sotul si Vlad au fost la concert la zilele Bucurestilor si acum s-au dus din nou. Trai pe vatrai, eu consemnata la domiciliu, ala mic doarme si nu am avut cum sa plecam si noi. Deci cum v-ati distrat? Am vazut ca Brian a cantat toate melodiile celebre! Sa vedeti ce haios imi povestea ieri seara Vlad, mi-a zis ca a fost la concert si ca a vazut 2 fete dezbracate (din formatia Mandinga m-a lamurit sotul) si apoi mi-a fabulat ceva cum a alergat dupa un catel pe care il chema Terence (asta e un buldozer din Thomas). Il ascult foarte atenta de obicei si ii pun intrebari si el imi povestea corelat cu ce vedea in acel moment la teve, adica abera si spunea si de un mos cu barba alba si de niste cai (asta erau la actualitati in acel moment).

Hai ca doar eu povestesc pe aici in weekend, voi aveti copii mari ce va pasa .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Jadi, ai niste baieti super frumosi!!

Si eu acasa, am fost singura cu baietii, Dinu e mai bine cu raceala dar a luat Sa. Cu el e greu, am lupte corp la corp cand e vorba de aspiratul mucilor si de siropurile de rigoare.
Raceala asta a lor m-a terminat, nici nu am avut experiente din astea pana acum si a fost si tare atipica, ba mi se parea ca-l tin pe Dinu degeaba acasa, ba ii curgea nasul de 3 ori mai tare ca inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Jadi, deci ati ales pana la urma Turcia, nu Vatra Dornei ..,,frumos acolo oricum
Deci intram si noi in randul oamenilor cu racelile de gradinita si cu dorintele de a nu mai frecventa acea institutie Ieri a stranutat toata ziua si azi noapte deja tusea ca un magar, ziua nu mai tuseste chiarasa si e cam infundata la nasuc. Asteptam doctora sa vina la la ora 18, offf
sanatate la bolnaviori

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am urcat ieri pe arcul de triumf si am mers la antipa. aglomerat, dar dragut. misiune indeplinita!

da, il dau la gradi de stat, langa noi, aproape. dar inca nu a inceput, pt ca n-are 3 ani, dar va incepe in octombrie. mi-e groaza de raceli si imbolnaviri... despre gradi am recomandari ca ar fi buna, Doamne-ajuta! inca nu ma gandesc ce-o fi, am impresia ca octombrie asta e anul viitor . ah, ca sa nu mai zic ca m-am hotarat: daca e ceva important ce nu-i place copilului sau nu-mi place mie, incepe gradi de la 4 ani si gata! ca doar nu s-o face gaura-n cer!

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput