Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (212)
Raspunsuri - Pagina 16
dana_lucia spune:
Da Deni (Jadi) e Bob the Builder (in olandeza de Bouwer!
) Alberto e mare fan al acestui Bob si a sotiei lui Wendy ca si ea apare in desenele cu el!![]()
Joc de care ai scris tu ca ai vazut in Canada e gen intrebare-raspuns ca avem si noi unul dar e diferit de acele carti insa e tot interactiv. Daca o sa gasesc site-ul o sa-l scriu sa vedeti de care avem noi.
Deni
, multumesc mult pentru aprecierile la adresa lui Alberto...zici ca ai vorbit cu educatoarea lui dupa cum ai scris!
Sunt absolut sigura ca toti copiii nostri au ceva special ceea ce ii face unici si de aceea suntem atit de mindre de ei, nu?
miflore spune:
Jadi, Tonnia, eu n-am luat cizme de cauciuc tocmai din acelasi motiv, ca-i cauciucul gol, fara ciorap, hahaha! Eu n-am mai vazut d-alea cu ciorap, a vazut cineva pe undeva? Chiar dimineatza am avut discutia asta cu bona Anei.![]()
Jadi, voi aveti probleme cu verdele, noi cu galbenul. Nu vrea sa spuna ce culoare e cand i-o arat, parca ar uita-o non-stop...
dar nu ma agit, cred ca-i o fita. Si albastrul e preferatul nostru, clar!![]()
Dana, f. interesante carticelele, uite-asa culeg idei de cum sa ma mai joc cu fi-mea.
Jadi, eu am consola aia de varsta mica, prima etapa. Tu ai etapa a doua, f.misto. Ce pot spune e ca la a mea nu merge ceva si-am lasat-o de izbeliste...si deja e depasita...
si eu ma gandeam s-o cumpar dar am zis sa mai astept nitel sa nu intre copilul in febra jocurilor si sa devina dependenta, sa nu se culce noaptea ca n-a ajuns la nivelul tz, hihihi.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Miflore, eu n-am vazut ca ar fi pe diferite grade, de console spun. arata-mi si mie una de nivel 2, te rog!
alexuta2005 spune:
Ma bucur ca revista cu Thomas a avut succes1
Si la noi a avut, cand Alexia a vazut-o a fost foarte fericita, mai ales ca o vazuse la un copil la gradi.
Dar Alexia e fan Fifi, asa ca revista cu Fifi si setul de carticele au avut si mai mult succes.
Toata ziua ma bate la cap ca vrea casuta stropitoare a lui Fifi si casuta mar a lui Stingo si casuta lui Bondarel, o vrea pe Fifi care vorbeste si pe Bondarel care vorbeste...de ma doare capul.Atatea investitii eu nu pot sa fac.
Am vazut ca discutati despre "r".Alexia parca incearca sa pronunte un sunet asemanator cu r-ul dar nu e chiar "r" si nu mereu.In rest zice tot "l" in loc de "r".Si tot nu poate sa pronunte pe "ce" si "ci".
La gradi e bine, invata in fiecare saptamana cate o poezie.Poate imi fac timp si va trimit pe mail poeziile invatate de Alexia daca va intereseaza.Le am in calculator.
Revin cu mai multe detalii.
jadi spune:
Uite Tonia www.varuna.ro/index.php?m=detalii_produs&id=584" target="_blank">aici consola pentru 3-7 ani. Mai exista si o consola pentru 1-3 ani si se numeste V.Smile Baby.
Preturile de pe site sunt exact aceleasi de la BE, aveau la promotie tot de la Vtech un aparat foto pentru cei mici dar am considerat ca
o consola ar fi mai educativa.
Miflore, eu zic ca nu au cum sa joace la nesfarsit, nu sunt ca joculetele alea de trebuie sa ajungi la inspilea nivel, mai numara un pic, se mai joaca, asa gandesc eu ca habar nu am cu se mananca consola asta ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
norina spune:
Salutare,intru repede sa-i raspund Mifloricicai si celoralti interesati de stropitoarea Fifi.Nu este f mare, cred ca are un diametru de maxim 30 cm, iar personajele Fifi, Bondarel si toata gasca lor sunt micute, sa zic vreo 5 cm. Patul si sifonierul lui Fifi sunt ceva mai mari, adica vreo 8 cm, iar restul pieselor gen roaba, seslong, etc sunt mici 3-4 cm maxim. Sunt dragutze si se joaca cu ele. Aa, inca un amanunt, personajele sunt parfumate, adica Fifi, primula si inca una. Miros a flori cica, mie imi aduc aminte de radierele alea chinezesti de cand eram copii
. Eu ti-am zis cateva caracteristici, acuym vezi ce hotarare iei.
Kid, modele misto de bebetom am vazut eu in Obor, chiar i-am cumparat o pereche rosii cand am fost in bucuresti( la Bucharest Challenge -dorinta husbandului).El s-a holbat la curse, iar eu am mai facut putin shopping, ca tot provincialu' venit in capitala
Eu de fapt m-am dus pt o pereche Ortopedia, dar cum si astia bebetom erau super nu am rezistat si i-am luat. Asa ca s-a facut Teo cu 2 perechi. Mergi acolo cu toata increderea ca e imposibil sa nu gasesti ceva misto. Mie imi placusera unii turcoise, dar nu avea decat max 25, eu vroiam 26.Am luat rosii acelasi model si unii albi de la ortopedia( ambele cu talonete). Am fost multumita , ca in Braila nu gasesc nici una din firmele astea.Spor la cumparaturi gagici!Ma starduiesc si eu sa pun poze, dar se vede treaba ca nu ma straduiesc cum trebuie. mai incerc ![]()
norina spune:
Da-ti-mi si mie un link unde se pot pune poze mai usor, asa mai pt amatori , ca mine. Pliiiiz!
miflore spune:
Tonnia, a fost Jadi mai iute, aia e consola de etapa 2. Eu am intr-adevar Vsmile baby. Oare astia au service la consolele-astea? Sau daca e adusa din Franta nu se mai uita la mine nimeni?
Jadi, cred ca ai dreptate, astea nu sunt pe nivele, sunt chiar educative si merg pe vreme de iarna. Eu incerc s-o dezlipesc pe fi-mea de TV si d-aia parca n-as vrea s-o imping chiar eu intr-acolo cu consola...![]()
Norina, multumesc frumos pentru dimensiuni,
am avut eu o banuiala c-ar fi mici-mici. Cred ca renuntam momentan la Fifi, doar are proiectorul!
Si mai vin si Mos Nicolae, si Mos Craciun, fi-mea a inceput deja sa repete Mos Craciun cu plete dalbe si Saniuta fuge nimeni n-o ajunge!![]()
Azi e vineri, ce bine!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
jadi spune:
Daca aveti rabdare gasiti aici vreo 250 de poze cu noi in Turcia.
Fug si eu sa imi iau nazdravanul de la gradi, weekend placut!
Deni &
Vlad & Tudor