Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (212)
Raspunsuri - Pagina 14
kid2003 spune:
Fost la BE si intalnit cu una bucata Jadi (aka Denis) care arata beton!
Altceva...tot ce stiti.
Ruxi, cizme de cauciuc + pelerine + umbrele sunt si la sala de la etaj si la sala de jos, aia mare, A, care a fost prima sala de expozitie- unde e Chicco. (chiar sala polivalenta). Te sfatuiesc sa iei din sala mare, de jos, de la Chic Bebe, sunt mai ieftine (cizme 85 ron, iar la sala de sus, aceeasi marca - 100 ron).
De la Bebetom nu am mai luat nimic ca nu mi-a placut nimic, modele bebelusheshti si eu am domnisoara acasa. I-am luat de la Pablosky pantofi de lac (imitatie crocodil) grena cu piele inauntru si pe dinafara- 150 ROn, eu zic ca sunt ok, la Naturino nu erau asa frumosi si costau peste 300..
locca spune:
La multi ani, Iaris! 
Multumesc pt. raspunsurile la problema mea cu "r"-ul. Nu stiu daca pronunta din varful limbii, nu imi dau seama, uneori graseiaza ca in franceza, uneori nu.
Simona, mersic. O sa ma duc maine dimineata jos dupa cizme. Bai, dar ce scoruri. Astia au innebunit de tot. Maine o sa cumpar si eu un biberon
sa am in ce sa-i las copilului lapte duminica.
Revin, s-a trezit mandra si sunt singura pana binevoieste al meu sot sa apara.
marinela79 spune:
Va multumim mult de urari...va dati seama ca nu imi vine sa cred cand ma uit la el ca e al meu..parca numai ieri eram cu burta si il simteam acolo si acum are 3 ani...
Nu ne vom sarbatori azi decat la gradi din motive de parintii muncitori pana seara tarziu..tati vine azi abia la 8..mami a muncit si ea pana acum..deci nici o sansa sa mai pregateasca una-alta.Dar il vor sarbatori la gradi cu muffins, suc de portocale, cadouri pt copilasi si alte nimicuri petrecarete...gen coifuri, suflatori, baloane..etc.Dimineata a primit de la noi un trenulet Thomas,cu inca ceva auxiliare, 2 carticele cu povesti si o enciclopedie, plus ceva hainute.A suflat intr-o lumanare infipta bine intr-un muffin.Sambata va avea tort cu Thomas si petrecere cu copii dar si cu adulti, ca daca e prilej sa ne intalnim de ce sa nu o facem, plus cadou pe care si-l va alege singur.A primit cadou si din Romania d el buni si de la una dintre perechile de fini.A fost tare incantat.
MAry mi-au dat lacrimile, te cred cum te-ai simtit tu, daca pe noi ne-a emotionat asa tare.
IAris nu il pronunta pe R...decat L sau I depinde de cuvant.Il inlocuieste cu succes.Sper sa nu ramana la nivelul asta.Eu l-am spus pe la 1,7 ani si am ramas cu el ca imi trebuie mai ales la franceza, Mihai l-a pronuntat tarziu, si nici in ziua de azi nu poate sa se joace ca si mine sa faca siruri de RRRRRRRRRR
Biumil, ce simptic e Milan..iti dai seama ca v-ati muta acolo dacaa r fi Thomas la Gara de Nord.
Si acestea fiind spuse ma duc sa pregatesc un tortulet cu crema de branza pt IAris s anu il las chiar fara tort...va pup si mercic
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
jadi spune:
La Multi Ani Iaris canadezul!
Bianca, mi-am adus aminte ca sunt datoare cu niste thomasi pe dvd, sper sa imi fac timp. Am luat si noi revista, e draguta mai putin partea de colorat care ma omoara, ma pune fimiu sa colorez la greu. Radeai de mine cand iti povesteam cum e sa fii fanatic thomas si sa iei in picioare toate locomotivele. Si unde sunt vagoanele nazdravane sau buclucase sau cum se numesc ele? ![]()
Kid, mersic de aprecieri, si eu as zice ca esti la fel de tanara si frumoasa. Poti sa mai faci popicica ![]()
Ina, Turcia chiar nu e departe cu avionul. Si sa stii ca inca mai este sezon la ei si cred ca belgieni sunt preturi mai bune!
Mary, imi pare rau prin ce treci dar sa stii ca acesti copiii sunt mult mai smecheri decat par si ne manipuleaza la greu. Succes in continuare!
Flavia, chiar nu am nici un sfat de spus, noi rezolvam totul cu vorba sau nu. Adica daca e sa inteleaga intelege daca nu, ne face zile fripte ca atunci cand imi bat gura de mii de ori cu "imparte jucariile", "da-i si lui Dodo o jucarie". Nu as stii sa zic cum sa procedezi cu educatoarele. Ne spunea la seminarul ala de ne-a dus Kid ca noi parinti sa nu cedam niciodata in fata educatorilor si sa le explicam clar ca ele au dificultati in educarea copilului .
Felicitam noii gradinari Mihnea, Peter si Petra!
Doamne, niste scoruri la BE dar recunosc ca nu m-am abtinut dar am reusit cu o suma exact la fel ca la editiile trecute sa iau lucruri mult mai putine. Si am cumparat si un V.Smile de ziua lui Vlad cu Winnie plus inca o caseta sau cum se numesc cu Thomas pentru aceeasi consola. In rest am reusit perfomanta sa nu cumpar absolut nici o alta jucarie, uraaaaaaaa! Nici macar lui Dodo, am primit o undita si niste pesti plus 2 palete de tenis de masa de la Sterimar si am rezolvat intrebarile de genul, jucarii nu ai cumparat?
Dana Lucia, voi stiu ca aveti consola V.Smile, cum instalati jocul, pe TV? La ce distanta si cum sta copilul fata de televizor? Mersic anticipat de raspunsuri.
Gata ca m-am intins!
Deni &
Vlad & Tudor
dana_lucia spune:
Jadi noi nu avem V.Smile ci uite ce: http://www.vtechuk.com/products-and-accessories/dora-tv-adventure-globe/ nu stiu daca iti e de folos dar, just in case, am dat link-ul care are si instructiunile de folosire, poate seamana totusi cu ce aveti voi!
Mult succes copilasilor care sunt la inceput de drum cu gradinita, acomodare rapida piticotilor si multa rabdare si putere mamicilor!
o seara buna tuturor,
Dana Lucia si
Alberto
dana_lucia spune:
Si pentru cine e interesat, citeva din carticele favorite ale lui Alberto:
http://www.vtechnl.com/details.asp?strID=67
http://www.vtechnl.com/details.asp?strID=30
http://www.vtechnl.com/details.asp?strID=28
jadi spune:
Gata, am inteles, mersic Dana, noi avem asa www.vtechuk.com/products-and-accessories/vsmile-tv-learning-system-new/" target="_blank">ceva. Ma interesa mai mult pozitia televizorului fata de copil, respectiv de consola ca de montat sigur ma descurc. Si m-am umplut de nervi cand am vazut ca l-am cumparat la mai multi bani, specific pentru Romania ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Tocmai ce am pierdut un mesaj, nou-nout.
La Multi Ani, Iaris! Sa fii sanatos si sa primesti cadouri frumoase.
La capitolul jucarii, nici Victor nu e prea darnic, mereu ii trebuie fix ce are sora-sa in mana, chiar daca el e in celalalt colt al camerei si se joaca cu altceva.
Mary, Flavia, va doresc sa treceti cat mai repede si bine de perioada de tranzitie.
Am uitat ce mai scrisesem, asa ca ma duc la
, somn usor,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
dana_lucia spune:
Deni (Jadi), noi folosim jocul care ti l-am dat in link pe children tv-ul (cu diagonala mai mica) din camera lui Alberto si distanta la care sta cind se joaca e aceeasi cu cea la care sta in mod normal la tv iar cu pozitia jocului ne adaptam dupa cum e mai la indemina la joaca neavind o anume pozitie in acest sens. In alta ordine de idei, nu e prima data cind aud ca voi platiti mai scump decit aici multe chestii gen jucarii, gradinite, lectii inot, imi pare tare rau si sper ca, intr-un viitor nu prea indepartat, sa nu mai fie asa. Mult succes lui Vladut cu noul joc, sa il folosesca cu placere.
Noapte buna piticodrom!
Dana Lucia si
Alberto
miflore spune:
Buna dimineatza!
Am fost si eu aseara intr-o fuga pana la BE, am ajuns tarziu c-a fost o aglomeratie....
si acolo, la fel, aglomeratie...
N-am luat mare lucru, n-am luat ghetute din pacate pt. ca n-am gasit numarul Anei. Nici nu prea aveam din ce alege. Am luat cateva joculete gen puzzle sa le fac cadou, sosetele, periuta si pasta de dinti, prostioare. I-am luat Anei un joculet cu 10 imagini, fiecare imagine fiind alcatuita din 3 cartoane care arata insiruirea normala a unei actiuni. Cica dezvolta aptitudinile de povestitor si pre-scrierea de la stanga la dreapta. De exemplu, o fetita se imbraca in pijama in prima pozitie, a doua se baga in patut si citeste o poveste ursuletului ei si-n a treia doarme deja. Putem alcatui povestioare pe marginea cartonaselor. Si i-am mai luat Anei o carticica din aia cu stick-uri, sa faca diverse fete de oameni. Am fetele si pe 2 pagini sunt ochi, guri, sprancene, razarete sau plangacioase. Astea se pot refolosi.
Aseara am reusit sa zgarii masina si sa-i sparg un ornament de plastic. Am dat intr-un tarus d-ala, pus mestereste intr-o parcare.
Va pup c-am treaba acum.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI