Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (212)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

ca sa nu o roada pe Mifloricica curiozitatea de tot pana nu mai ramane nimic, vinerea e ziua libera. dar nu ma invidia prea tare, ca restul saptamanii programul e organizat la secunda, mai ceva ca la armata, ca sa-mi pot permite ziua asta libera;

am vazut si eu fetele lui Kid si as vrea sa mai vad si fetele celor cu reteta ideala de dublu fete frumoase, adica Anya20 si Valen. Si mai ales, vreau sa stiu cum faceti voi fete asa frumoase?

Madam' Popescu, sa va fie de bine concediul! De n-ar fi Turcia asa departe... S-am vazut si baietii matale si zau, nu ma pot hotari care-i mai simpatic sa-l petzesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi ani Yaris !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

pentru dependenti:) azi mergand in vizita periodica la gara, am gasit revista Thomas, primul numar septembrie 2008: 3,5 lei

Milan catre mine: "Mami, iti dai seama, sa fie Thomas la Gara de Nord!"normal ca dupa aia toate locomotivele erau personaje James, Diesel, Arnie...toata gashca

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Of, Mary, cred ca ti s-a rupt sufletul in doua... grele zile.
Ina, atunci nu te mai invidiez. Poate doar in ziua de vineri.
Mie mi-e un somn ingrozitor dupa ce mananc....si tocmai am mancat...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Mai stiti ceva despre Olguta12?

Mi-am permis sa postez, in numele nostru - al tuturor mamicilor de septembrie-octombrie 2005 - un mesaj la subiectul deschis in sustinerea ei. Sper sa scape odata de ce a fost mai greu si sa revina cu optimism si voiosie pe DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

La Multi Ani Iaris ! Happy Birthday !

Ia sa numar eu cate R-uri sunt in casa noastra :
-rrh-ul sotului care graseiaza in romana
-r-ul pe care tot el il zice zice corect cand vorbeste in engleza
-r-ul meu clasic de romanca
-r-ul meu in engleza
-r-ul englez pe care-l pronunta Peter, ca in "water" si pe care l-a mutat definitiv la cuvinte romanesti
Toate convietuiesc in armonie
Mai nou si-a dat seama cum e cu diminutivele, acum avem "verdutz" de la verde, dar si "spidutz" de la spider

Mary educatoarea lui ne-a zis sa nu aducem copiii in brate in clasa ca altfel trebuie sa-i desprinda de mame ca timbrul de scrisoare si ea devine personajul negativ, despartirea sa fie scurta, o imbratisare scurta si apoi pa, vin sa te iau dupa X ore. Si sa nu le aratam ca plangem.
Eu am mare noroc cu el, dar am vazut fetite si baieti din grupa lui ce plangeau sa-ti rupa sufletul, saracutii. Marti cand am intrat sa-l iau am vazut ca usa clasei se misca putin si se auzea ceva, cand m-am uitat dupa usa era o fetita mica-mica ce suspina cu fata la perete. Educatoarele stiau de ea si o lasau sa stea acolo, daca asta o linistea.

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, Sa nu prea a mai progresat, asa mi se pare.

Flavia, eu zic sa investighezi! Eu l-am lasat pe Dinu sa planga, plangea doar dimineata dar eram 100% sigura ca acolo totul e OK, toata lumea se purta extraordinar, el plangea exclusiv dupa mine. Vezi sa nu aiba motive obiective, nu e in regula ca a fugit in strada. Stai o zi doua pe acolo.

La multi ani, Iaris!!!!!!!!!

Mary, tin pumnii pentru Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

LA MULTI ANI IARIS!!!!!!!!!
Sa cresti mare, cuminte, si sa ii asculti pe mami si pe tati si sa primesti multe cadouri !!

Mary_Ilie, nu se poate sa il duca tati la gradi.
Pana se obisnuieste macar.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diana, Flavia, Marlena....v-am citit din 15 septembrie....cu gradinita .
Sa va spunem si despre noi, am zis ca nu va anunt inainte, ca am mai facut-o si nu a tinut. Azi avem 1 saptamana de cand am scapat de suzeta (a venit d-na directoare si a luat toate suzetele si le-a dat unui catel )...asa ca am terminat .
La gradi a fost bine prima zi, dar deja la a doua a marait la somnul de pranz, ieri la fel, iar azi l-a rugat pe tati sa ramana cu ea la gradi (nu ca n-ar merge la gradi). Ieri cand am luat-o era ultimul copil, la ora 4 si 10, normal ca i s-au umplut ochii de lacrimi cand m-a vazut (si mie la fel). Azi am trimis-o pe mama dupa ea la 3.30 si a fost mai bine asa, doar ca a zis ca maine nu merge . (eu stiam ca pot sa merg dupa ea pana la 5....f ciudat cum isi scot copiii asa de repede alti parinti, ma rog....)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mary, si mie mi s-au umplut ochii de lacrimi cand am citit cum ti-a zis...offf, Cred ca primele 3 saptamani sunt cele mai grele.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput