Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (212)
Raspunsuri - Pagina 10
oaana spune:
Bine ai venit Stefan!!!Sa cresti mare mare si sa-ti bucuri parintii.
Jadi,ti-o fost bine tare in Turcia,da?
Eu am intrat sa va spun ca l-am dat pe Iosua la gradinita.Prima zi am fost si eu,mi s-a rupt sufletul ca l-am lasat plangand,daca nu era sotul il luam acasa si-l dadeam la anul
.A plans si azi si cred ca va plange mai multe zile,dar imi vine mai usor ca il duce tati si eu nu-l vad plangand.Imi spune dimineata sa merg cu el la gradi,dar nu plange ca nu se duce,doar cand pleaca tati...
Sanatate puilor bolnavi.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
kid2003 spune:
Bafta multa Oana, lasa-l ca se acomodeaza el, o sa vezi...si ii va placea mult de tot. Ma bucur ca l-ai dus 
kay spune:
scuze daca deranjez, dar m-am gandit ca poate aruncati un ochi aici, e un bazar pentru Sonia. daca aveti timp, poate gasiti ceva sa va placa/ ce v-ar trebui.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125844
numai bine,
Oana
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Antoanela23 spune:
Mai fetelor, dar eu sunt aeriana rau de tot, mai trageti-ma si pe mine de maneca.
Simona, tu cand ai nascut? Acum am vazut poza cu minunea mica, ce dulce e.
Cum o cheama?
Iar poza cu Alex pe olita e totala. Sa-ti traiasca fetele, sunt frumoase rau de tot.
Jadi, sa va fie de bine vacanta, multa sanatate.
pupici
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
locca spune:
Vera 
Oana, sper sa termine Iosua repede cu plansul dimineata. Te inteleg ca ti se rupe sufletul.
Fetelor, intrebare: unde gasesc eu in bucuresti cizme de cauciuc pt. Matei? Ieri am intrat la miniblu si piciul si nu aveau. La miniblu aveau de fapt, dar erau cu floricele, in mod evident de fetita, si numere mari.
Simona, e tare Alex
Eu as merge la BE, dar joi nu pot. As merge vineri dimineata. Tu o iei si pe Maria cu tine?
Antoanela23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid2003 Anto, am nascut acum fix 3 saptamani. Sar'na de aprecieri ![]() |
Felicitari, sa-ti traiasca bubulina si sa fie sanatoasa, mancacioasa si fara colici.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
miflore spune:
Si eu vreau sa dau o raita pe la BE dar nu stiu cand. Chiar nu stiu, in week-end e asa nebunieee... Vrem si noi cizme de cauciuc, poate-or fi la BE? I-as lua Anei si niste ghetute de iarna daca gasesc. La sandale a purtat vara 22 spre 23, la adidasi poarta 23-24, ghete sa-i iau 25?
Pentru ziua ei i-am luat Storytime Theater, sunt curioasa daca o sa-i placa.![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Ruxi, eu am gasit cizme de cauciuc la BE, anul trecut. Si inca ii vin, sunt nr 23 (ea poarta 24, dar cred ca sunt un pic mai mari). Am vazut la standul ala care vindea si pelerine de ploaie si umbrele, modele de baietei. Sunt sigura ca vin si anul asta, i-am vazut mereu, asa ca ai sanse sa gasesti.
Miflore si noi tot cam asa cu numerele. I-am luat ghete 24 de la Chicco (erau la super oferta si nu aveau 25), ii vin acum dar la primavara nu cred ca ii mai sunt bune. I-as lua 25 de acum incolo. Are o pereche de adidasi 25 si ii vin chiar bine, nu ii flencane in picioare, se strang frumos si pot sa ii pun si soseta mai groasa. Pentru astea de iarna e ideal sa fie cu un nr mai mari, cand e frig mai tragi o soseta peste ciorapul lung.
Sper sa gasim ceva la BE frumos.
Ruxi, nu vreau sa o bag pe Maria in aglomeratia aia, asa ca o las acasa intr-o pauza de alaptare, nu imi propun sa pierd mai mult de 2 ore acolo plus una drumul, dus-intors, deci ma incadrez. Plec la 14.00 si de acolo la 16.30, sa fiu acasa la 17.00. Daca nu ma urnesc joi cum mi-am propus, vin cu tine vineri. La noi e mai problematica dimineata ca suge mult, pana pe la 10 si la 12 vrea din nou, deci nu am pauza asa mare ca dupa amiaza. As lua-o pe Alex cu mine ca sa o probez cu pantofii si sa vad ce isi mai doreste.
jadi spune:
Simo, e scumpa rau cea mica, nici cu Alex nu mi-e rusine! Eu zic ca totusi o sa semene cu tine
.
Oana, bafta multa la gradi, dupa 2 saptamani de urlete se va calma, ori se obisnuieste ori se consoleaza ca nu are incotro, tu trebuie sa fii tare!
Si eu vreau la BE dar nu stiu cum sa fac ca am lipsit exact 2 zile de la servici si daca ar fi sa lipsesc iar o zi cred ca imi pun seful in cap ![]()
Vroiam sa va intreb cat de posesivi sunt copiii vostri cu privire la jucarii si alte lucruri? Noi in concediu cred ca mai aveam un pic si il plesneam pe Vlad, ne-a disperat la maxim, din "Nu vreau", "A mea" si se uita lung la palmele facute caus si plangea de mama focului daca nu avea jucaria dorita in mana! Nu mai zic ca nu dadea niciodata nimic la nici un copil, cu amenintari maxime ii mai dadea lui Dodo cate ceva si uneori si celorlalti 2 copii din grup, in rest urla ca e jucaria lui si ca nu o da chiar daca nu se juca cu ea. Copii imprastiau jucariile si el le aduna si ni le aducea si ne spunea sa le pazim. Eu nu am vazut asa ceva de cand mama m-a facut, noi il incurajam sa imparta jucariile dar face asta doar daca are un scop, ne striga sa il vedem ca ii da si lui Dodo o jucarie si apoi vine cu vreo rugaminte. Gata mi-am zis si eu oful!
Deni &
Vlad & Tudor