Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (212)
Raspunsuri - Pagina 9
locca spune:
Anto, multumesc
.
Matei are momente cand cere si momente cand nu il intereseaza absolut nimic din magazin. In general pana acum a cam inteles cand i-am explicat ca nu avem bani sa cumparam cine stie ce prostie ar fi vrut el. Dar acum cateva zile mi-a zis senin "daca nu ai bani in portofel folosim cardul" ![]()
Am mai pus aici cateva poze cu noi, il puteti vedea si pe Matei in unele.
Ina, succes cu planul de surioara. Si eu zic acum ca nu as mai trece printr-o sarcina si o nastere. Nu stiu ce sa zic de concediu, sunt atatea locuri de vazut ...
Antoanela23 spune:
Ruxandra, am vazut pozele, cat e de scumpa si ciufulita
, sa va traiasca dulceata mica. Iar Matei e scumpic foc.
Are si Victor tricou ca Matei, cu Lightning Mcqueen, hi-hi.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
marinela79 spune:
La multi ani, Ancutza!!!!!!!!Cristina sa aveti parte de tot ce e mai frumos, aveti 2 copii minunati...iar prinstesa e superba.
Citesc si revin mai pe seara cu un raspuns....azi sunt libera
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
cge spune:
Multumim mult ptr urari.
Eu de citit va citesc mereu, de scris in schimb nu prea reusesc.
Ca tot m-ati intrebat de perle copiilor:
Victor aseara: "Vreau suc de portocale".
Anca: "Ce n'est pas bon, apa est bonne"
Victor:"Apa e ptr flori."
Anca: "Apa e ptr flori ?"![]()
Ruxandra, da, asa scrie pe tortul cu printese al Ancutei:
"Joyeuse 3eme anniverssaire, Anca".
Antoanela, la noi Anca lasa jucariile care sunt :"Trop chers".
Dar striga in tot magazinul:"Non, ca n'est pas trop cher" dar pana la urma intelege si lasa jucaria respectiva.
Nanadana, si noi am cautat la un moment dat cazare in Bucuresti, incearca la pensiuni sau apart in regim hotelier desi nu stiu daca inchiriaza pe perioade asa scurte.
Poate mai scriu sa va mai povestesc despre mandra.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Diana30 spune:
Cristina,sa va traiasca printesa!
Ina,haideti la Cluj in concediu.
Prima zi de gradi la noi:dus copil la gradi,copil care abea ne-a dat un pupic pe fuga;mers eu la serviciu,inchis in buda scolii si tras un plans zdravan(daca nu plange copilul,trebuie sa planga cineva,nu?).Mers eu la gradi la ora 15,30 ca nu cumva sa se trezeasca copilul si sa planga;gasit copil dormind bustean,inca juma de ora buna dupa ce-am ajuns eu;S-a trezit copilul,m-a vazut si mi-a spus"nu plecam,mami".Si uite asa am stat eu pe bancuta in gradinita pana la ora 17 cand abea cu promisiunea ca mergem la locul de joaca de la mall a vrut sa plecam.
A doua zi de gradi :lasat copil vesel la gradi.Merg imediat dupa el.
Doamne tine-i naravu!
Totusi,is curioasa cat o sa0l tina veselia asta.
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui locca Anto, multumesc . Matei are momente cand cere si momente cand nu il intereseaza absolut nimic din magazin. In general pana acum a cam inteles cand i-am explicat ca nu avem bani sa cumparam cine stie ce prostie ar fi vrut el. Dar acum cateva zile mi-a zis senin "daca nu ai bani in portofel folosim cardul" Am mai pus aici cateva poze cu noi, il puteti vedea si pe Matei in unele. Ina, succes cu planul de surioara. Si eu zic acum ca nu as mai trece printr-o sarcina si o nastere. Nu stiu ce sa zic de concediu, sunt atatea locuri de vazut ... Ruxandra, mama lui Matei (13 sep. 2005) si a Clarei (12 aug. 2008) |
Ruxandra ai niste copii absolut superbi si am vazut ca au cu cine semana. Nu mi=a venit sa cred ca aia mica deja avea zambetul pe buze.
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
jadi spune:
Haidiha, hop si eu pe aici!
Si pentru ca am lipsit atatea zile, La Multi Ani celor care au implinit 3 ani (tot imi vine sa zic 1 an
) si nu in ultimul rand La Multi Ani Ancuta canadeza!
Felicitari Ramona pentru Stefan, sa creasca mare si frumos!
Noi am fost 1 saptamana in turchia, a fosr excelent cu exceptia ca totul faceam pe fuga, mancam pe fuga, intram in apa pe fuga, secs la fel
. Adica cu Vlad nu am avut probleme, bagam o tura de protectie solara de dimineata si una seara si apoi facea ce il taia capul. Cu asta mic a fost mai complicat, exact acum 2 saptamani a inceput sa mearga sigur si a culminat cu saptamana din Turcia unde pur si simplu a invatat cum sa alerge, il lasam intr-un loc si alerga pana la marginea piscinei. Cel mai frumos a fost intr-o dimineata cand eu am ramas sa beau o cafea si am trimis-o pe mama cu Tudor la piscina si cum veneam eu asa agale pe alee il vad pe tanar cu alerga catre piscina si fara sa fie nimeni in preajma lui. Intr-un sfarsit il vad pe sotul mamei si taman ce urlu eu infiorator catre el si apare si mama dupa niste topogane chiar la timp sa il salveze de un plonjon in apa. Vlad a fost foarte curajos, a inotat cu colacul in mare, mergea cu sotul pe ponton, coborau treptele si veneau la mal inotand, fara sa vrea ajutorul cuiva. Apa era foarte adanca, in 1 metru ma depasea dar el cu colacul nu avea nici o treaba. Am sperante ca anul viitor sa trecem la aripioare, oricum anul asta a facut progrese fantastice, in ultima zi se dadea singur pe topogane fara sa ii mai fie frica de apa. Tudor in schimb nu avea nici o frica dar si Vlad era la fel la varsta lui, banuiesc ca exista si o inconstienta a varstei! Deci asta a fost concediul nostru si asta in conditiile in care am fost si cu mama si cu sora mamei. Daca si Tudor ar fi fost de varsta lui Vlad chiar nu aveam nici o problema!
Mersic de pontul cu revista Thomas, am cumparat-o si a fost copilul multumit. La gradi e bine si nu am probleme cu el. Eu si Tudor ne-am captusit cu o raceala crunta din Turcia, eu am stat si ieri si azi acasa si am bolit, ma gandesc ce a fost pe saracul Dodo ca el nu are gura sa vorbeasca dar eu am crezut ca nu supravietuiesc racelii sau ce doamne iarta-ma am luat. Acum sper sa nu se pricopseasca si Vlad.
Vreau sa merg la BE, nu am incaltari deloc pentru Vlad si nici bluzite de mers la gradi. Nu ne-am hotarat inca ce sa ii luam cadou de ziua lui, mie mi-ar place un Lego din cel cu piese mici sau un k-nex dar banuiesc ca Vlad e prea mic de ele si apoi am o mare problema cu piesele mici, mi-e sa nu le inghita Dodo desi spre deosebire de Vlad, el nu baga totul in gura. Vlad inca baga absolut totul in gura. Si are o pasiune pentru Spiderman, dar ma distreaza ca el habar nu are ce e ala dar in schimb prietenul lui Tudor de 4 ani (am mers in Turcia cu inca o familie cu 2 copiii, de 4 si 2 ani) e fan Spiderman asa ca si Vlad e innebunit acum dupa acest supererou.
Ai ca ameteala asta de la raceala se manifesta prin logoree!
Alea Alea,
Deni &
Vlad & Tudor
kid2003 spune:
Asaaa, deci, am de citit un pic din urma.
Azi am avut o zi plina...am facut o rezervare pentru vacanta, in februarie, in Austria, cu Alex numai.
Si am un sentiment de...bine asa. Ca sunt plimbareata si daca nu am o vacanta antamata candva in viitor ma cam depresez. Mai ales ca acum cu bebe mic nu prea am unde pleca mai mult de 2 ore odata.
Azi, rapusa de agitatia de peste zi, Alexandra a adormit pe tzucal. Priviti-o www.flickr.com/photos/9351821@N02/2863444454/" target="_blank"> aici cum doarme. M-am rupt de ras, eu nu am bagat de seama, alaptam de zor si stiam ca Alex m-a anuntat ca face kk...m-am impacientat dupa vreo 20 de minute si m-am dus la ea ca s-o gasesc asa.
Ma duc sa citesc din urma, vad ca a scris si Jadi, minune mare 
kid2003 spune:
Jadi, pare totusi super de super vacanta voastra in Turcia. Chit ca ati facut totul pe fuga (daca ati avut timp si de siecs pe fuga inseamna ca nu ati avut nicio problema
)
Pai daca bagi un BE, bag si io...m-ar coafa joi pe la ora 14.00...Dar gura mea e a unei mame alaptatoare care sta acasa, zi si tu. Poate se mai inscrie cineva (am zis 14.00 sa fie aia gata de amenajat standurile, ca io stiu din experienta ca pana in 12 nu prea vezi marfa, o aranjeaza aia de zor), iar vineri deja e buluceala.
Vreau incaltari pentru alex de la bebetom fireste ( ca avem o traditie de respectat) si niste haine mai de toamna tot pentru ea (macar orientativ ca pleaca tati in Germania si acolo oricum e la juma de pret si fara sa fie reduceri).
Bravo pentru gradinarul fericit! Nici noi nu avem niciun stres cu gradinita, merge brici deocamdata.
intreg piticodromul si mamicile aferente