Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (187)
Raspunsuri - Pagina 16
alinus_25 spune:
Fetelor, multumesc pt urarile de sanatate la adresa lui tati de Teo. Eu nu am priceput insa de ce tot ziceti sa-l feresc pe Teo sa nu ia si el, ca doar agentul infectios l-a luat tati de la serviciu, din niste sarmale aduse de un coleg de la praznicul parintilor. Au mancat vreo 10 oameni din sarmalele alea, s-au imbolnavit cativa, insa tati a fost cel mai grav.
Sotul e si mai pirpiriu si mai bolnavicios din fire.
El e as la contactat boli diareice, insa de obicei ii trecea cu Imodium, mancare de regim si ceai de menta.
Lavinia, citisem de periplul vostru mare-urgente-munte-urgente. Multa sanatate Mirunei, ca voi sunteti mai rezistenti. Poate imi zici ce medicatie luati voi imediat in cazuri din astea. Ma gandesc, poate daca stiam ce sa-i dau rapid, nu ajungea asa rau. Of, al meu sot nici nu prea se omoara cu bautul lichidelor, el s-a deshidratat rau de tot, de aici si febra.
Oricum, Teo nu are de ce sa ia si el... la spital nu l-am dus in vizita, tati e sub tratament.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
Roxana_G spune:
Ca tot a venit vorba iar de cadouri. Inteleg ideea Annisiei de a nu crea diferente mari intre cadouri. Desi si eu ma gandesc ca puii sunt inca mici, nu fac diferente de volum. Si atunci, la aniversarea picilor de varsta lui Alex noi am luat o jucarica educativa super, dar mai micuta, si am primit ditamai camionul. Nu stiu daca volumul e neaparat important. Oricum ar trebui sa ne decidem si cum ramane cu cadoul.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Intrebare: ce mai dati papanashilor pt dureri de dinti care ies ? Am o colega de serciciu cu o fetitza de 5 luni si e disperata, i-a dat Calgel si nu are nici un efect. Mai stie cineva vreun remediu ? Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts |
homeopate gen chamomilla CH7 sau CH9. Chamomilla se foloseste la copii in perioada cand le ies dintii pentru a le calma durerile si iritabilitatea. De asemenea se poate folosi pentru a calma durerile de dinti insuportabile inrautatite de aerul rece si de mancarea sau de bautura calda.
Eu i-am dat 5 granule de 2-3 ori pe zi dar nu mai mult de 3 zile. Are efect multumitor. Regula la homeopate e: nu se ating granulele cu mana, ci sa foloseste recipientul de la tub si se dau la o ora dupa ce a mancat orice, chiar si lapte, apoi poate sa pape dupa 15-30 minute.
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
ursuletul dansator
Roxana_G spune:
Luy, ia un
si o
ptr Maria, chiar daca nu era sarbatorita azi! Si sigur a meritat ea cadoul si fara ocazie. Posibil sa vin la Baby Expo, inca nu iti pot preciza. Legat de dinti, nu ii dau nimic ca tot degeaba e. Rareori Nurofen si numai cand situatia este disperata.
Am vazut si pe Sara frumusica foc. Si ce roscatica este!
Sim, daca mai citesc asa ceva de Stefan cum ca mananca singur, nu numai ca il trimit pe Bubu la training, dar o trimit si pe sora-sa, ca nici ea nu prea se omoara cu mancatul singura si nu ca nu ar putea. ![]()
Alinus, lista era numai pentru participantii la aniversare, ca sa stim cum facem rezervarea. La tombola chiar sper sa participe toata lumea sau cea mai mare parte.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Hai ca uitam esentialul. Bubu e bine, nu mai are febra, totul ok. Cred ca tot dintii au fost beleaua. Azi nu am mai ajuns la ORL ca nu am reusit sa fac nimic din pricina serviciului.
Ca sa va mai amuz, iaca niste patanii de ale mele. Tocmai cand ma delectam eu la sedinta de masaj sunt sunata sa ma duc repede la birou. Cand ajung, seful zice ca trebuie sa vorbim cu cineva care nu e disponibil. Asa ca ma duc frumusel inapoi la salon sa imi fac pedichiura. Numai ce pun picioarele la innmuiat ca iar ma suna. Pana la urma cica sa mai astept. Iar peste alte 5 min a fost nevoie sa ies val vartej cu picioarele ude direct in pantofi si sa alerg la sedinta.
Iar acum seara si mai haios. O colega din incaperea de alaturi nu a mai verificat daca e cineva in birou, a incuiat usa si a armat alarma. Noroc ca avea colega mea de birou cheia la ea, ca altfel acolo dormeam, si nici la baie nu puteam iesi.
Cam asta. Hai noapte buna! Pe maine...cand oi putea sa scriu si eu. Deocamdata inteleg ca ramane valabila lista de la pagina 9, nimeni in plus.
Rox ,
Poze
alehiam spune:
Sim am tot uitat sa il felicit pe Stefan pentru cat de curajos si ambitios e. Felicitari reusita de a manca cu lingura! Noi inca suntem la stadiul in care exersam mancatul cu mana singuri, cam cum mananca Lisa lui adimercedes!
Hai noapte buna!
Sa sting lumina
?
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
ursuletul dansator
laviniaN spune:
Alinus noi am luat nospa,furalizadon,metroclopramid pt varsaturi si bineinteles saruri de rehidratare foarte importante.
sa va spalati bine pe maini si sa va dezinfectati mai ales dupa ce veniti de la spital ,sa nu aveti vreo surpriza,iar dupa ce-l schimbi sa te dezinfectezi pe maini pana trece putin pericolul....ar fi bine sa stea tati putin mai izolat in sensul sa nu se joace cu piciul.
Fetelor multumesc pt informatiile cu vaccinul,o sa vad daca o sa fac priorixul,noi am inceput vaccinul aici in tara si oricum in slovacia nu se face infarix penta.
laviniaN spune:
Luy nu strica mai multe cadouri....mai multe batai strica![]()
Maria cred ca a fost tare incantata de cadou.
Sabina spune:
noi am avut o zi lungaaaaaaaaaaaaaaaa, cu niscaiva printesa prin casa, party, etc etc etc.
aici cateva poze cu domnisoara de 6 ani, va multumesc f mult pt felicitari 
http://www.flickr.com/photos/degetica/sets/72157607233941230/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo

Maria Teodora
( 25 august 2007 )