Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Imi pare bine sa aud ca a mincat mai bine. Despre astazi sigur e de la dinti. Si Dariei i-a scazut mult apetitul! Are 5 dinti de foarte mult timp dar inca doi vizibili sub gingie.

Verisorul Dariei a stat cu 7 dinti foarte mult timp.

Link promit sa pun miine. fug la balcon

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Eu ii dau Dariei foarte rar cu Dentinox. Pare sa o calmeze pe moment.

Am observat ca bebelusii alaptati nu au dureri foarte mari de dinti. Se pare ca papatul din biberon intareste gingia si durerea e mai mare. Zic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Erina nu promit nimic, insa mi-ar face mare placere sa ne intalnim intr-o formula extinsa. Mai bine vad cum se prezinta tati. Abia luni il externeaza, daca il externeaza.

Si referitor la intalnirea mamicilor de Bucuresti, si nu numai, eu nu pot veni, oricum w/d ala luam motul lui Teo. INSA, mi-a placut idee Roxanei, de fapt a mamicilor de copiluti de seama Alexandrei, de a pune bani pt cadouri si mamicile din provincie.
Rox, stiu ca e multa munca de organizare, dar mi-ar placea ca si copilasii din provincie sa participe la tombola. Poate Luy concepe o felicitare, un mesaj pt toata gaska, sa avem toate mamicile si toti picii o amintire de la prima aniversare a puilor nostri. Doar ca idee.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Simona, multumesc de raspuns, parca m-am mai linistit, daca mai vine si confirmarea matrozului....

Luy, Erina,

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Eu ii dau Dariei foarte rar cu Dentinox. Pare sa o calmeze pe moment.

Am observat ca bebelusii alaptati nu au dureri foarte mari de dinti. Se pare ca papatul din biberon intareste gingia si durerea e mai mare. Zic si eu...

Erina, cred ca durerea e invers proportionala cu disponibilitatea mamicilor de a le oferi tzitzi pe post de calmant. La noi, la prima serie de dinti, a fuctionat f bine tzitzi pe post de suzi. Eu am iesit cam sifonata si cam traumatizata din treaba asta.

Eu ii dau cu Calgel. Cand se pune noaptea pe tzipat si sigur e de la dinti ii dau Panadol sau Nurofen, in fct de gravitatea situatiei. In ultimele 10 zile i-am dat cam de 4 ori nurofen.

Pt calmare ziua e ff buna prima periuta de dinti, aia de silicon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui myral

Ah si mai vroiam sa va intreb ROR=priorix????Stiu ca e tot pt rujeola, oreion si rubeola ,dar este gratuit si de cumparat sau ror se numeste priorix Intelegeti voi sper ce vreau sa zic.
Eu nu as vrea adica sa-i fac si vaccinul asta, sa vedem daca ne obliga

myral Si de cumparat si gratuit e acelasi vaccin de data asta , adica priorix. Noua ne-a zis pediatra ca nu a mai primit de ceva vreme si asa ca o sa-l cumparam si pe asta...

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

ursuletul dansator

Mergi la inceput

Gabriela, ce mult ma bucur ca ai revenit printre noi. Am vazut pozele de le petrecerea Sarei, nu si pe utimele (nu mai am timp sa caut). Ai o minunatie de fata, dulce si cu mici falcutze. Probabil de asta li se pare fetelor ca e grasunica, desi la cantar are parametri de domnisoara fina.

Tomasa tie si puilor tai minunati. I-am vazut in poze, ce frumos se jucau in piscina. Ma bucur ca scrii din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Eu ma bag la nani, noapte buna.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Saptamana viitoare este Baby Expo, vine cineva ? Poate ne intalnim...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Eu aveam de gand sa bag o tura...

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

ursuletul dansator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Cam tarziu pentru mine, dar ce sa fac, am avut o zi oribila la munca. Tare dificila situatie si multa munca. Am plecat pe la 8 jumate, abia l-am prins pe Bubu inainte de somn cu 5 minute si am tinut bona peste noapte, pentru ca maine la 7 trebuie sa ies pe usa. Si acum inca lucrez. Dar eram in pauza.

Tomasa, care va sa zica o sa fiu o soacra mare tare afurisita?

Gabitz, stai linistita , nu pe tine eram eu suparata, eram pentru problemele de la munca.

Yaia, sa stii ca si eu aveam nelamuriri legate de problemele baieteilor, dar nu de dimensiuni. Observasem insa cum se umfla uneori testicolele si ma gandeam daca asa e normal.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput