Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara si de la noi!
raspunsesem dnineata exact dupa ce a dat Prisi cafeaua dar mi-a sters Daria raspunsul.

Prisi am vazut-o pe frumoasa Miruna! nici eu nu remarcasem pe ce statea. Mi-a placut mult de tot tortul ursulet!

Luy multumesc pentru cuvintele frumoase! You have a way with words. Esti si foarte creativa si ai un suflet generos. Iti doresc ca numai lucruri bune sa iti vina in intimpinare.

Ce norocoasa e Maria cu atitea aniversari. daria are numai una. Vreau si eu sa caut pe ce data e Mucenita daria in calendar.

Roxana, trece-ne si pe noi pe listuta.
Erina+tati
Multumim Dau si PM imediat.

La multi ani Sofia! Esti o fetita foarte talentata si frumoasa, sa ai mereu parte de sanatate si mult noroc si sa devii o pianista celebra!!!

Gabriela am vazut pozele noi cu Sara. Ce expresiva si frumoasa e! Mi-au placut mult si cele de la aniversare!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Buna seara. Multe si toata admiratia mea mamicilor care sunteti fara sot acasa mai mereu. Ce nasol e fara sot acasa, ofof, nu ca mi-ar fi greu cu Teo, ci doar pt ca e casa ataaaat de pustie dupa ce il adorm pe Teo.
Myral mama singurica mai mereu. Acum caut in urma sa-ti revad fetele.
Cecilia. I-a mai trecut vanataia lui Cristi?

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Gabriela, multe inimi o sa franga frumoasa ta printesa
Yaia, astea da griji de mamica de baiat !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Asa e Alinus, e dificil fara tati acasa.

Ce mai face Teo? Cum mai merge cu papa?

Mergi la inceput

Buna sea\ra Erina. Nunta in Iasi a avut-o saptamana trecuta sau e sambata asta? Te intreb doar pt ca in urma cu 1-2 saptamani cand pomenisei de nunta, imi incoltzise un gand de intalnire. Pacat ca nu se mai poate. Noi trebuia sa mergem sambata asta la o nunta in Is, insa cu sotul convalescent nu ma risc.
Am ratat ultimele poze cu Daria. Nu le pui la semnatura?

Mergi la inceput

Erina, multumesc pt apreciere Uite, am gasit ca pe 19 martie este sf. Daria. Nici nu stiam ca e nume de sfanta...

Mergi la inceput

Astazi Daria a fost foarte linistita, se pare ca nu au mai necajit-o dintisorii.
Am fost la un magazin de covoare si nu am putut pleca de acolo fara un puzzze cu Winnie. Bine, e "vina" strategica a vinzatorului ca i l-a aratat. E tare dulce cum se apleaca si il pupa pe Winnie!!!
cred ca stiu cum o sa ii decorez, camera cind ca avea una)

Dupa-amiaza am fost sa cautam cadou pentru fratele meu apoi am fost Super Woman! Am spalat si pus 2 perdele, lustruit pe jos, strins prin casa, schimbat draperiile...Mai am de spalat gresia din balcon (Daria aincvatat sa iasa pe balcon singura) si de calcat un pled si ma consider multumita.

Mergi la inceput

Alinus, nunta a fost simbata trecuta. Mai vin simbata viitoare in Iasi.

Celia, Kriss, Melania, ne vedem? Alinus, poti veni si tu?

Multumesc Luy, nu mai caut eu. Am notat in inima, o sa o sarbatoresc de acum inainte!!!

Mergi la inceput

Pfii, gand la gand am fost. Nu vazusem mesajul tau. Si pt tine si pt o mamica singurica mereu. Las ca nu mai e mult si reintregiti familia in B.
Teo a papat 3 zile bine si astazi iar a fost o zi din aceea cu multe ofuri. Mai toata ziua marait si pus pe ros diverse. Dinti avem tot 6, insa cred, la cotitura il asteapta pe putin alti 4.

Mergi la inceput

Intrebare: ce mai dati papanashilor pt dureri de dinti care ies ? Am o colega de serciciu cu o fetitza de 5 luni si e disperata, i-a dat Calgel si nu are nici un efect. Mai stie cineva vreun remediu ?

Erina, mi-a placut mult cum ai scris tu acolo: "am notat in inima"

Mergi la inceput