Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gabriela, ce dulcetzica scumpa si grasunica ai! E la fel de frumoasa ca atunci cand era in burtica si ce dragutz doarme cu funduletul in sus, induiosatoare... Parca acum ne uitam la ecografii, iar a ta era cea mai sugestiva.
Yaia , impreuna cu Carpatina chiar ca mi-ai facut ziua. Mi-ati amintit de disputa lui Tudor cu prietena lui Eleonora, ea sustinea ca el are cuc, el nu ca aia-i putza. Si tot asa pana se enervasera amandoi, se ajunsese la ceva de genul "zi tu mama, asta-i cuc???" si puteam sa spun ca da? hi, hi. Pana la urma i-am impacat spunandu-le ca fiecare familie o boteaza cum ii place...stiti voi, ca rabinul, si tu ai dreptate, si tu ai dreptate

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Luy, eu pe Tudor il serbez in martie, de sf. Toader. Este o sarbatoare cu data mobila, care este celebrata in prima sambata a Postului Pastelui. Daca il chema Teodor nu stiu cum procedam...ca-s multi.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Simoare cand o sa ajunga si Elisa mea asa ca Stefan al tau? Poate peste inca un an.LA MULTI ANI SOFIA!LA MULTI ANI SI SARBATORITILOR DE AZI!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Gabitz, ala e motiv de bb3 pentru mine ca oricum vroiam eu si un baietel. La noi Isabela e prea mamoasa tot ii spune ce sa faca ce sa nu faca, cum sa se joace, se plictiseste cam repede...Deh, e diferenta cam mare.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Danielle, Simona, multumim de compliment!!
Sim, rapid ti-ai intrat in ritm! Felicitari puiului independent! Sara s-a imbujorat de placere la auzul complimentului lui Stefan.
Da, Tomasa, si eu ma gandeam ce repede a trecut timpul, acum faceam previziuni de sex, acum ne uitam la ecografii si acum ne admiram copilasii, ca deja nu mai sunt bebelusi…Grasunica nu cred ca e Sara, azi la cantarire avea in jur de 9,200 kg, dar eu sunt multumita, mananca cu placere si e foarte sanatoasa!
Carpatina, Yaia, am ras de numa-numa cu cucul vostru.
Sabina va sarbatoriti?
Mandarinuta, ma bucur ca Antonia e bine.
Rodica, tu pe unde umbli?
Picio, mai suntem cuscre? Sau a uitat-o Michael pe Sara?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gabriela, pot sa raspund eu in locul Picei? Michael nu a uitat-o pe Sara, doar ca mami a lui e foarte ocupata si nu mai apuca sa intre pe DC. Poate o sun maine sa vad ce mai face si o sa il intreb iar pe Michael ca sa confirmam.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Myral, Elisa e o domnisoara delicata, doar nu ai vrea sa demoleze tobogane si sa mai faca cine stie ce trasnai. Am vazut pozele de cand le-ai pus, dar nu am mai apucat sa iti spun ca ai doua fete cucuiete frumoase foc, iar tu esti muuuult mai tanara decat ma gandeam. Arati super, mamico! Si chiar semeni cu Rox. Sa stii ca Stefan nu a uitat-o pe Elisa.

Edit: Tati si-a luat pusca sa pazeasca cele 2 comori?

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

la multi ani!!!!!! sarbatoritilor de azi.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani !!!!!!! Sofia
sa cresti mare, sanatoasa, sa ramai la fel de desteapta si frumoasa, sa aduci numai bucurii parintilor.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Saptamana viitoare este Baby Expo, vine cineva ? Poate ne intalnim...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput